orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 bagsiku... wracaj i si e nie denerwuj:)))widzisz nas w balona ciezko zrobic tzn. mnie prosto, ale sa tu inni co mysla jesczze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Ty jako przedstawiciel o wybitnej inteligencji i blyskotliwosci jestes tu mile widziany!!! :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
jostra Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):orsini: co to za choroba HC? HC????Heart ale nie wiem co..moze colapse czy jak sie zawal pisze????pasuje Ci/?? Może być Bo pewna osoba inbreduje właśnie psy z HC i chciałam wiedzieć cóż to za pieroństwo, już się gubię w tych choróbskach :evilbat:
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 jostra napisał(a):wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jednym slowem przesrane :wink: .
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 no to odpada, bo zawal serca genetyczna choroba nie jest.... zapytam Krysi co to moze byc...
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jednym slowem przesrane :wink: . nastepna optymistka!!! zaraz pojade tylko na niedziele, albo w ogole sobie daruje ten szczecin!!!
jostra Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='orsini'] MAREK WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zepsulam forum juz naprawilam:))))) :o :o :o Miała być kobieta :lol: :lol: :lol: Two cases of HC were reported this spring in two Backout's dogs :o
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Jostra i co z tego?:)))miala byc kobieta z olsztyna,a jest zarabiasty facet z krakowa:))))zla zamiana? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie mam pojecia....niby na zawal serca akurat w tym zdaniu pasuje, ale....czort znajet...a moze napisz jej, ze Ty don't understand what the fuck is HC and please do not use qrfa skroty, a cale names of chorobska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 jostra napisał(a): :o :o :o Miała być kobieta :lol: :lol: :lol: Haha to juz przestarzale info :wink: .
jostra Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 orsini napisał(a):Jostra i co z tego?:)))miala byc kobieta z olsztyna,a jest zarabiasty facet z krakowa:))))zla zamiana? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie mam pojecia....niby na zawal serca akurat w tym zdaniu pasuje, ale....czort znajet...a moze napisz jej, ze Ty don't understand what the fuck is HC and please do not use qrfa skroty, a cale names of chorobska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A to już chyba wiem o co chodzi, ale co miała znaczyć ta ściema o wystawce olsztyńskiej ? :o Niezły sciemniacz :evilbat: Strasznie duzo tych choróbsk, zacznam się w tym gubić, ale też trochę madrzejsza teraz jestem (ale niestety też bardziej przerażona 0X )
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 niezly, niezly:))ale jaki INTELIGENTNY!!!i blyskotliwy:)))szok!!! prawie tak samo jak my :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no tych chorob od czorta:(((((qrcze i najgorsze jest to , ze jak masz pecha to wszystko Ci wyskoczy...no i jeszcze to, ze na bardzo wiele nie ma testow, a jak juz sa to dostepne tylko w USA:((((
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Kurna to ja chcyba zaczynam zbierac na badania dla Bandziora, bo ja to juz mam takie "szczescie" do psow z czyms :roll: . Mialam olbrzyma z bardzo ciezka dysplazja, oczywiscie jedyny z miotu to mial :evil: , teraz Nafka z choroba kregoslupa :roll: .
jostra Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 orsini napisał(a):niezly, niezly:))ale jaki INTELIGENTNY!!!i blyskotliwy:)))szok!!! prawie tak samo jak my :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Prawie :evilbat: Bo nazwę hodowli złą wybral 0X To pewnie już wie, że my nie som stare wredne baby :evilbat: :lol: :lol: :lol: Ale dlaczego powiedział, że będzie czasem wpadał? już nas nie lubi??? :roll:
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 u mnie szelciak niby zdrowy, ale jej szczeniak mial, a wlasciwie nie mial 1 nerki a druga tez jakas niedorobiona:((((((
jostra Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Kurna to ja chcyba zaczynam zbierac na badania dla Bandziora, bo ja to juz mam takie "szczescie" do psow z czyms :roll: . Mialam olbrzyma z bardzo ciezka dysplazja, oczywiscie jedyny z miotu to mial :evil: , teraz Nafka z choroba kregoslupa :roll: . To może wyczarterujemy samolot do USA, zapakujemy psy i polecimy? :P
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):niezly, niezly:))ale jaki INTELIGENTNY!!!i blyskotliwy:)))szok!!! prawie tak samo jak my :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Prawie :evilbat: Bo nazwę hodowli złą wybral 0X roll: hahaha no tak, skad mial wiedziec co z tej hodowli jest wystawiane a co nie:))))a sami wiecie jak ciezko trafic do wystawcy i ile pieskow laduje na kanapie....
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 jostra napisał(a):[To pewnie już wie, że my nie som stare wredne baby :evilbat: :lol: :lol: :lol: : hmmmm...polemizowalabym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 jostra napisał(a):To może wyczarterujemy samolot do USA, zapakujemy psy i polecimy? :P Haha, dobra ja sie pisze na to :wink: , tylko szybko poki mam jeszcze wize :wink: :lol: .
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):To może wyczarterujemy samolot do USA, zapakujemy psy i polecimy? :P Haha, dobra ja sie pisze na to :wink: , tylko szybko poki mam jeszcze wize :wink: :lol: . ja nie bo wizy nie dostane z takimi zarobkami w zyciu:))))))
jostra Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):To może wyczarterujemy samolot do USA, zapakujemy psy i polecimy? :P Haha, dobra ja sie pisze na to :wink: , tylko szybko poki mam jeszcze wize :wink: :lol: . ja nie bo wizy nie dostane z takimi zarobkami w zyciu:)))))) przemycimy Cię w bagażu :P :evilbat:
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Jostra i inni tez w sumie:))) macie prezent to tak , zeby nie zasnac wieczorem!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :cry: :cry: prezent od kolezanki z olsztyna: http://www.katewerk.com/purdue.html HORROR JAKIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jostra Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):[To pewnie już wie, że my nie som stare wredne baby :evilbat: :lol: :lol: :lol: : hmmmm...polemizowalabym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Przepraszam, ale jeszcze stara nie jestem :roll: A wredna bywam :evilbat: :lol: :lol: :lol: (bol lubię - jakieś hobby trzeba mieć) :P Dzięki za prezent, ale to sprzed 5 lat, nowszego nie ma???
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 3 Healthy Animal choroba nr. 3 mi sie najbardziej podoba, czy moze ktos przetlumaczyc? :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 orsini napisał(a):3 Healthy Animal choroba nr. 3 mi sie najbardziej podoba, czy moze ktos przetlumaczyc? :lol: :lol: :lol: :lol: To tylko 4,41 % :o :-?
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Jostra nie ma nowszego , a co MALO CI??? :lol: :lol: :lol: :lol: no w sumie ja stara tez nie jestem :lol: :lol: az tak bardzo oczywiscie :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts