Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bagsfuny napisał(a):
Nie oceniam nigdy ludzi po okladce albo po tym kto ma jakiego psa staram sie poznac czlowieka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a to ciekawa teoria....zdradz moze sekret JAK to robisz, bo np. sa psy plochliwe, ale to przeciez nie oznacza, ze sa bite przez wlasciciela tylko , ze sa takie i juz. A moznaby wysnuc blednie idace wnioski, ze taki pies jest bity czyli wlasciciel jest bleee...
takze ja raczej po psie to nic nie powiem o wlascicielu:))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Nie chodzilo mi o psychike psa tylko moze bardziej o wyglad :D :D Po psychice psa tez nic nie mozna powiedziedz tak jak napisalas zdarzaja sie psy plochliwe i nie musi to oznaczac ze sa zaraz bite. a te inicjaly ktore podalas nic mi niestety nie mowia :cry: :cry: :cry:

Posted

eeee ja tam po wygladzie tez nie ocenie czlowieka tzn. po wygladzie psa, bo jak np. pies choruje to wyglada jak kupa ale nie oznacza to, ze pan nie dba o pieska...
A jak Ci te inicjaly nic nie mowia to oznacza, zes slaby agent:)))))bez odpowiedniego szkolenia...
wiec moze jednak odbylas wedroweczke z innego forum? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Nie z innego forum tez nie , a agent ze mnie zaden :D :D :D nawet nie chcialoby mi sie glowkowac co to za inicjaly to strasznie meczace zajecie :P :P :P

Posted

jak to ni eagent jak zes anonimowa:)))
Gal Anonim normalnie
a ja nawet nie mam dzis sily na nic:(((((jakas deprecha mnie lapie....
najchetniej bym wyjechala do kolezanki do irlandii,ale psy...no wiec nie pojade:(((a szkoda...

Posted

To tylko Gal Anonim a nie agent :lol: :lol: :lol: jestem daleka od szpiegowania i takich tamroznych nie pasjonuje mnie to :) :) :)
ja tez opadam z sil i jakos tak mi sie nie chce dzisiaj pracowac :evil: :evil: :evil: A tak wogole to urlopu mi sie chce :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

witajcie:))
wróciłam z konkursu plastycznego nawet mi sie moja praca podobała wiec spox a teraz UWAGA UWAGA:) sa wyniki egzaminów po gimnazjum:) i mam 77 punktów wiec jestem bardzo zadowolona choc mogło byc lepiej ale jest sper:) na 100 mozliwych:) z matmy mam 33 na 50 (....głupia była ta matma). a z polskiego 44 na 50:)) łącznie z swiadectwem i konkursami bede miała ok 160 punktów na 200 wiec do liceum powinnam sie dostac do klasy którą wybrałam czyli zanbójczy biol-chem:)))

a Deiśkowi porobiłam roche zdjeci miało byc kilka a wyszło całkiem sporo wiec teraz nie mam czasu ich zmniejszac bo musze referat na matme pisac a potem do źrebaczka i na koniki:)) wiec wieczorkiem moze cos wrzuce narazie papa!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha "troszku" tu klamstwem traca od Bagsika :evilbat: , ale niech sobie brnie dalej w te swoje klamstewka :evilbat: .

tak tak zciema na maxa :lol: :lol: :lol:

Posted

nie zawsze mozna cala prawde powiedziec :x :x :x a na urlopik to moze by tak na jakiejs cieplej plazy polezalby czlowiek :lol: :lol: :lol: ale to zalezy od pogody a ona jakas zminna jest w tym roku i nie wiadomo czy lato bedzie :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

madziorka GRATULACJE!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Twoje zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

bagsfuny napisał(a):
nie zawsze mozna cala prawde powiedziec :x :x :x a:evil:

ja tam zawsze mowie prawde, tak mnie w domu nauczyli :evil: :evil: :evil:

Posted

Wlasnie Madziorko OGROMNE GRATULKI :angel: :angel: :angel: :angel: , Twoje zdrowie :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
bagsfuny napisał(a):
nie zawsze mozna cala prawde powiedziec :x :x :x

Hahaha, a mi sie wydaje, ze tu w ogole nie ma prawdy :evilbat: .
]
mi tez!!!
ze ta osoba wcale nie jest z Olsztyna a z krolewskiego miasta, ale to szczegol!
wsypala sie podajac hodowle z ktorej ma suke...bylo podac nie wiem np.Sasquehanna-tyle po ringach chodzi czlowiek by sie zkichal a nie odgadlby:))ale co tam :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

A moze mnie ktos o to prosil?????? :D :D :D Niewazne fajni ludzie tu siedza a przedstawiono mi to calkiem inaczej :evil: :evil: :evil: Nie chce mi sie tego ciagnac dalej wiec rezygnuje z tego typu zabawy :P :P :P Nie pociaga mnie to :x :x :x SORY!!!!! Jezeli orsini nie pogniewa sie na mnie za to to pozwole sobie zajrzec tu od czasu do czasu a narazie znikam do pracy :evil: :evil: :evil:

Posted

Madziorka: gratki :D

orsini: co to za choroba HC?

Mam info o tej Elinie, patrzy na wzrost, sierść, zęby i kolor
Na krajówki w Finlandii niewielu hodowców do niej jeździ 0X
Jakoś mnie to nie zachwyca :evilbat:

Posted

bagsfuny napisał(a):
A moze mnie ktos o to prosil?????? :D :D :D Niewazne fajni ludzie tu siedza a przedstawiono mi to calkiem inaczej :evil: :evil: :evil: Nie chce mi sie tego ciagnac dalej wiec rezygnuje z tego typu zabawy :P :P :P Nie pociaga mnie to :x :x :x SORY!!!!! Jezeli orsini nie pogniewa sie na mnie za to to pozwole sobie zajrzec tu od czasu do czasu a narazie znikam do pracy :evil: :evil: :evil:

MAREK WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zepsulam forum juz naprawilam:)))))

Posted

jostra napisał(a):
orsini: co to za choroba HC?

Mam info o tej Elinie, patrzy na wzrost, sierść, zęby i kolor
Na krajówki w Finlandii niewielu hodowców do niej jeździ 0X
Jakoś mnie to nie zachwyca :evilbat:

hmmm, no kolor, wzrost, zeby i siersc mamy dobra...ale jakos cos mi juz w niej nie pasuje no......ohhh jostra Ty to potrafisz czlowieka podbudowac na duchu:(((((

HC????Heart ale nie wiem co..moze colapse czy jak sie zawal pisze????pasuje Ci/??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...