orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Smoku........ :evilbat: . fak ju swołoczu jeden!!! 0X :evilbat: :evil: 0X 0X :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 hmmm KaVanga a wlasciwie co Ty o tej porze robisz na necie??? masz wakacje i spac nie mozesz??? :o :o :o
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 No wlasnie jakos spac nie moge, chyba sie rozlozylam, bo leb mnie boli, z nosa cieknie :-? .
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No wlasnie jakos spac nie moge, chyba sie rozlozylam, bo leb mnie boli, z nosa cieknie :-? . biedny KaVang.....
jostra Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Romas napisał(a):Hej Wszystkim :-)! W dniu dzisiejszym narodzily sie dawno przez mnie oczekiwane szczeniatka :-) z ktorych jedno zamieszka z nami :-) Romas - Wielkie gratki :P :BIG: :new-bday: :angel:
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='orsini']za to w kilku znalazlam Malgorzate Foremniak z chowem!!! :o :o :o :o zamieszkala w miejscowosci na S (sulejowek???)gdzies pod Wawa bo kod 05-cos tam....czyzby to TA Foremniak???????? wiec??? ktos cos wie???
Agatka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 A ja w pracy siedze, paluchymam spuchniete i obablone, po skubaniu foxika co miał 10 miechów i nigyd nie był kompany i strzyzony ... Wrrrrrrrrr
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 nie wiedzialam:))) Natalia: zapytaj sie Taty GDZIE spimy w Szczecinie:))))bo on jest jedyna osoba, ktora wie i ja juz tez wiem, ze on wie a jak mowi, ze nie wie to znaczy ze sobie jaja robi:))))))) mowilam, ze ona ma super rodzicow :lol: :lol: :lol:
dorotak Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='malawaszka']też bym kciała czasnrgo średniaczka :angel: takiego jak Atos :lol: Malawaszko :calus: No to bierz namiary od Romas i... :cunao: Te szczeniaczki są nawet lekko spokrewnione z Atosem (po babci i ojcu mamusi szczeniąt) ;)
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 hahahaha a ja zdecydowanie wole poogladac foty takiego sredniaczka!!! ktore sa super!!! tylko KaVanga sie obija i nie wkleja swoich
Olivka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Romas ! Pozdrowienia dla mamusi i dla szczeniaków. Ale będziesz miała wesoło :D
Mek Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 kurcze , ale dajecie czadu . Ja juz nie nadążam za wami . Co do kary za niepodobanie sie zdjec. Nastepnym razem jak Kawanga bedzie robiła zdjecie to dwa razy pomysli czy aby Mekowi sie spodoba i wtedy sie bedzie bardziej starać i wszyscy na tym zyskamy .
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Mek napisał(a):Nastepnym razem jak Kawanga bedzie robiła zdjecie to dwa razy pomysli czy aby Mekowi sie spodoba i wtedy sie bedzie bardziej starać i wszyscy na tym zyskamy . Mek po pierwsze Kavanga NIE mysli..w ogole , wiec:))) a teraz cos smiesznego dla fanow pewnej osoby: U nas Blackie jest przebadany na wiele,napewno nie na wszystko,ale dużo badań ma.NA szczęście wszystkie są super..Przy inbredzie woleliśmy być pewni czy coś się nie dzieje,a póki co i okaz zdrowia i urody! hahaha no okaz zdrowia to na pewno, ale czy urody??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 spadam do agencji:)))) bez skojarzen prosze:))))) wroce jak tylko dam rade...mam nadzieje, ze szybko... jakby sie bagsik pojawil to...chociaz cos jej humorek zzedl jak sie okazalo, ze zciemnia a w zciemnianiu sie zagalopowala:)))no ale Bagdiku jak tam Dziunia sie czuje???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 No dziwne, bo wykonywanie wiekszosci badan na choroby genetyczne ma sens po ukonczneiu przez psa 2 lat... Wiele z nich moze sie ujawnic nawet do 5 roku zycia... A ja sie włąsnie dowiedziałam, ze moge oczka przebadac w Krakowie !!!!!!!!!!! Moja klinika wykształciła weterynarza i zakupiła specjalistyczny sprzet :) Nieługo bedzie tez specjalista kardiolog bo własnie konczy specjalizacje u dr Pasławskiej we Wrocławiu !!!!
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Mek']Co do kary za niepodobanie sie zdjec. Nastepnym razem jak Kawanga bedzie robiła zdjecie to dwa razy pomysli czy aby Mekowi sie spodoba i wtedy sie bedzie bardziej starać i wszyscy na tym zyskamy . Po pierwsze to sie pisze przez V, a nie W :evilbat: . Po drugie to nie bede sie zastanawiac czy sie bedzie Mekowi podobac czy nie, jak sie nie bedzie podobac to KARE Orsini wlepi i po sprawie :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
Agatka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ka-Vanga !!! Ty sie obijasz , ja chce fote Dengisława !!!
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 orsini napisał(a):Mek po pierwsze Kavanga NIE mysli..w ogole , wiec:))) Taaaaaa, a Orsini jest smokiem i co :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Agatka napisał(a):Ka-Vanga !!! Ty sie obijasz , ja chce fote Dengisława !!! Nie sie obijam tylko ciezko choruje, tak? A jeszcze musze jechac dzis do szkoly jakies glupie praktyki zalatwiac :evilbat: .
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Agatka napisał(a):ja chce... Haha, a wiesz ile rzeczy ja bym chciala :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 hahahaha a ja juz jezdem:)))) Agatko to masz super!!!pani Paslawska jest rewelacyjna skarbnica wiedzy i chetnie ja przekazuje dalej! KaVanga sie obija to malo powiedziane!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Jak sie ma wakacje to sie mozna obijac, tak????? :evilbat: :grins: .
Recommended Posts