Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Smoku........ :evilbat: .

fak ju swołoczu jeden!!! 0X :evilbat: :evil: 0X 0X :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

Romas napisał(a):
Hej Wszystkim :-)!
W dniu dzisiejszym narodzily sie dawno przez mnie oczekiwane szczeniatka :-) z ktorych jedno zamieszka z nami :-)

Romas - Wielkie gratki :P :BIG: :new-bday: :angel:

Posted

[quote name='orsini']za to w kilku znalazlam Malgorzate Foremniak z chowem!!! :o :o :o :o
zamieszkala w miejscowosci na S (sulejowek???)gdzies pod Wawa bo kod 05-cos tam....czyzby to TA Foremniak????????

wiec???
ktos cos wie???

Posted

A ja w pracy siedze, paluchymam spuchniete i obablone, po skubaniu foxika co miał 10 miechów i nigyd nie był kompany i strzyzony ... Wrrrrrrrrr

Posted

nie wiedzialam:)))

Natalia: zapytaj sie Taty GDZIE spimy w Szczecinie:))))bo on jest jedyna osoba, ktora wie i ja juz tez wiem, ze on wie a jak mowi, ze nie wie to znaczy ze sobie jaja robi:)))))))
mowilam, ze ona ma super rodzicow :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']też bym kciała czasnrgo średniaczka :angel: takiego jak Atos :lol:

Malawaszko :calus: No to bierz namiary od Romas i... :cunao: Te szczeniaczki są nawet lekko spokrewnione z Atosem (po babci i ojcu mamusi szczeniąt) ;)

Posted

kurcze , ale dajecie czadu . Ja juz nie nadążam za wami .

Co do kary za niepodobanie sie zdjec.

Nastepnym razem jak Kawanga bedzie robiła zdjecie to dwa razy pomysli czy aby Mekowi sie spodoba i wtedy sie bedzie bardziej starać i wszyscy na tym zyskamy .

Posted

Mek napisał(a):
Nastepnym razem jak Kawanga bedzie robiła zdjecie to dwa razy pomysli czy aby Mekowi sie spodoba i wtedy sie bedzie bardziej starać i wszyscy na tym zyskamy .

Mek po pierwsze Kavanga NIE mysli..w ogole , wiec:)))
a teraz cos smiesznego dla fanow pewnej osoby:

U nas Blackie jest przebadany na wiele,napewno nie na wszystko,ale dużo badań ma.NA szczęście wszystkie są super..Przy inbredzie woleliśmy być pewni czy coś się nie dzieje,a póki co i okaz zdrowia i urody!

hahaha no okaz zdrowia to na pewno, ale czy urody??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

spadam do agencji:)))) bez skojarzen prosze:)))))
wroce jak tylko dam rade...mam nadzieje, ze szybko...
jakby sie bagsik pojawil to...chociaz cos jej humorek zzedl jak sie okazalo, ze zciemnia a w zciemnianiu sie zagalopowala:)))no ale Bagdiku jak tam Dziunia sie czuje???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No dziwne, bo wykonywanie wiekszosci badan na choroby genetyczne ma sens po ukonczneiu przez psa 2 lat...
Wiele z nich moze sie ujawnic nawet do 5 roku zycia...

A ja sie włąsnie dowiedziałam, ze moge oczka przebadac w Krakowie !!!!!!!!!!! Moja klinika wykształciła weterynarza i zakupiła specjalistyczny sprzet :) Nieługo bedzie tez specjalista kardiolog bo własnie konczy specjalizacje u dr Pasławskiej we Wrocławiu !!!!

Posted

[quote name='Mek']Co do kary za niepodobanie sie zdjec.

Po pierwsze to sie pisze przez V, a nie W :evilbat: .
Po drugie to nie bede sie zastanawiac czy sie bedzie Mekowi podobac czy nie, jak sie nie bedzie podobac to KARE Orsini wlepi i po sprawie :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .

Posted

orsini napisał(a):
Mek po pierwsze Kavanga NIE mysli..w ogole , wiec:)))

Taaaaaa, a Orsini jest smokiem i co :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: .

Posted

Agatka napisał(a):
Ka-Vanga !!! Ty sie obijasz , ja chce fote Dengisława !!!

Nie sie obijam tylko ciezko choruje, tak?
A jeszcze musze jechac dzis do szkoly jakies glupie praktyki zalatwiac :evilbat: .

Posted

hahahaha
a ja juz jezdem:))))
Agatko to masz super!!!pani Paslawska jest rewelacyjna skarbnica wiedzy i chetnie ja przekazuje dalej!
KaVanga sie obija to malo powiedziane!!! :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...