Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 orsini napisał(a):a mi sie znowu nie kce do tego szczecina jechac:((((buuuuu Buahahaha, a przed chwila to sie nie moglas doczekac 8) .
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 ale juz mi przeszlo:((( w ogole juz mi wystawki przeszly...zaczne chyba agility trenowac a nie te wystawki i wystawki....tansze i zdrowsze oki spadywuje papapapa
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Haha, znowu na sile beda Cie ciagnac :wink: . A ja mialam teraz na zawdoy jechac z Bangitosem, ale nie moglam, no cos musze czekac do nastepnych jakichs :wink: .
madzior_ka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 witajcie ale napisaliście za ten czas co mnie nie ybło!!! a ja dzisiaj dowiedziałam sie ze wczoraj rano znaleźli w boksie Wiki (srokaty kucyk) w stadninie gdzie jeżdżże ŹREBAKA:)) myszaty ogierek:)) nikt nie wiedział ze Wiczka jest w ciąży i nawet dostałą przezwisko tłuszcz bo kucyki czesto sa grube wiec nikogo to nie dziwiło:)) pojcem jest FUKS konik polski - miłość z czasów pastwiskowych gdy jeszcze był młody i nie wykastrowany i wszyscy mysleli ze jest za młody i biegał razem z wiczką:)) a teraz mam dylemat a raczej miałam bo juz sie zdecydowałam bo miałamw pon. startowac w zawodachpływackich, ale okazało sie ze w pon. jest wyjazd do schroniska dla koni w Cwiklicach koło p\szczyny i wybrałam schronisko:) porobie zdjęcia wiec potem dla zainteresowanych wstawie. Oliwko a moze wysłałanbys mi albo wstawiłabys do galerii zdjecia łysej Fancy??? bardzo bym prosiła!!! tak dawno jej nie widziałam!!!
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 orsini napisał(a):tylko kurcze no, to ni emoze byc stare zwierzatko, bo by bagsik cos o szczeniakach pisala, bo po co wystawiala jak nie po to zeby potem rozmnozyc... Przykro mi ale nie po to zeby rozmnozyc :evil: :evil: :evil: Jezeli Ty masz swoje psy tylko po to zeby je rozmnazac to z gory gratuluje :D :D :D :D czyli w swojej hodowli nic wiecej nie chcesz osiagnac jak tylko rozmnazac podwojne gratulacje za ambicje :lol: :lol: :lol:
Justa Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Byłam wczoraj z Galciową u weta. No i krostki okazały się "tylko" zapaleniem skóry. Psica dostała maść z antybiotykiem, a ja jestem już spokojna :D A spokojna tym bardziej, żę chodzimy do wspaniałego weterynarza - najlepszego jako znam :D Dziękuję jednak wszystkim za rady!!! :calus: Kochani jesteście! Ja mam nadzieje, że szybko mi wyzdrowieje małpka jedna ;) madziorko pytałaś jak krowa na czarną zareagowała ;) Ta co leżała, to kompletnie ja olała, ale inne, które stały to chciały ją stratować ;) Galcia podchodziła na 1,5 metra od bydła po czym czmychała i wkurzała krowiątka ;) Goopek :lol:
madzior_ka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 no to super, że krostki Galci to nic poważnego i szybciutko się wyleczy:))) a dzisiaj wracając ze szkoły zajrzałam (po drodze mijam wiec nie moge nie zaglądać) i patrzę, a tam śliczne obrózki z bandankami:) oczywisxcie od razu mi odbiło powiedziałam Julci i kupiłyśmy sobie a raczej Deniskowi granatową (pierwszą bo wszystkie ma red:) obróżkę (parcianą jakiej dawno szukałysmy) z bandamka:) paraduje w niej teraz dumnie po domku i strasznie nam się wszystkim podoba:)) a juro idę na Maraton Rysunkowy organizowanty co rok w nasyzm Domu KUltury. To jest konkurs powiatowy i musze sie pochwalic ze w tamtym roku go wygrałam :oops: polega to na tym ze są ustawieni modele siedzący i wybiera się kgo sie chce wysować i rysuje jego portret (albo całość) dowolną techniką:) jakoś nie mam narazie weny ale zobaczymy jak będzie jutro, a wy trzymajcie kcuiuki żebym stworzyła "coś".... i jutro wstawię również zdjecia z wczorajszego spacerku (bez smyczki!!!) i jutro zrobie tez w new obróżce na polku jak bedzie łądnie a co do spacerków to własnie denisio zróbił sie jakis taki dorosły i słuchany (w koncu ma juz te 1,5 roczku:) ze strasznie łądnie słucha jakos tak uporządkował sobie to czego og nauczyłam i wiadomo czasem zapaszek go zainetresuje zbyt mocno ale ogólnie rzecz biorąc przychodzi na zawołanie i jest grzeczniutki:)
Romas Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Hej Wszystkim :-)! W dniu dzisiejszym narodzily sie dawno przez mnie oczekiwane szczeniatka :-) z ktorych jedno zamieszka z nami :-) Czarne sredniaczki , trzy suczki i dwa pieski ,bedzie w czym wybierac choc juz kocham je wszystkie ,pomimo ,ze na razie mam tylko wirtulany kontakt :-) Strasznie jestem podekscytowana :-) :BIG: :new-bday: :loveu: Milej nocki wszystkim :-)
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Nooooooooo Romas wreszcie jakies info, ale super :angel: :angel: :angel: :angel: , strasznie sie ciesze, no i ciekawe czy wezmiesz chlopca czy dziewczynke :wink: . Jak bedziesz miala jakies foty to od razu wklejaj :D . Justa, super, ze z Gala nic powaznego i ze nieglugo bedzie juz wszystko ok :grins: . A wlasnie Romas bedziesz miala ogoniastego sredniaka??????????? No i maly toascik za malucha Romas :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .
alexandra Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Romas gratuluję!!! Super!!! Niech maluszki zdrowo rosną!! :multi: :multi: :multi: :lilangel: :smilecol: :BIG:
sh_maniak Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 orsini napisał(a):a mi sie znowu nie kce do tego szczecina jechac:((((buuuuu Mi tez i nie jadę :lol:
dorotak Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Magdo, :new-bday: i oczywiście :drinking: :drinking: :drinking: za szczeniaczka-wybrańca ;)
alexandra Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Mek napisał(a):Romas no to pępkowe musisz postawić. KONIECZNIE :lol: :lol: :lol: :lol: :drinka: :drink1: :drink_2:
malawaszka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 jaaa Romas ale superancko :angel: też bym kciała czasnrgo średniaczka :angel: takiego jak Atos :lol:
Romas Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 :-) Dziekuje bardzo :-) Pepkowego wczoraj nie zdazylam postawic ,bo hm...z nadmiaru emocji :wink: musialam sie polozyc do lozka :-))))Ale nic straconego ,mozemy opic to dzis wieczor :-) Czy ze mna zamieszka piesek czy suczka to jeszcze do konca nie wiadomo,bo szukamy okreslonych cech charakteru a dopiero potem plec a na koncu eksterier. Ogonki na 99% beda zostawione ,matko :o mam nadzieje ,ze nie trafi nam sie precel :D Lece do pracy i jeszcze raz dziekuje,kochani jestescie :-)
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 sh_maniak napisał(a):orsini napisał(a):a mi sie znowu nie kce do tego szczecina jechac:((((buuuuu Mi tez i nie jadę :lol: Hahahaha u mnie to samo :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):orsini napisał(a):a mi sie znowu nie kce do tego szczecina jechac:((((buuuuu Mi tez i nie jadę :lol: Hahahaha u mnie to samo :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . hahahahaha BARDZO ZABAWNE BARDZO!!!!!
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 bagsfuny napisał(a):orsini napisał(a):tylko kurcze no, to ni emoze byc stare zwierzatko, bo by bagsik cos o szczeniakach pisala, bo po co wystawiala jak nie po to zeby potem rozmnozyc... Przykro mi ale nie po to zeby rozmnozyc :evil: :evil: :evil: Jezeli Ty masz swoje psy tylko po to zeby je rozmnazac to z gory gratuluje :D :D :D :D czyli w swojej hodowli nic wiecej nie chcesz osiagnac jak tylko rozmnazac podwojne gratulacje za ambicje :lol: :lol: :lol: bagsik to moze wyjasnij nam po co Ty wystawiasz swoja suke?jak nie po to, zeby zrobic jej uprawnienia?albo ciut wiecej niz te uprawnienia, oczywiscie zaraz napiszesz, ze zeby sie spotkac ze znajomymi itp...OK to TEZ:)))ale glownym powodem , ktory ciagnie wszystkich jest chec rozmnozenia swojego psiaka czy to piesek czy suczka, od tego sie zaczyna, a ze potem wciaga jak narkotyk to juz inna kwestia. SPRAWDZILAM KATALOGI ROZNE Z WYSTAW W MOJEJ MIESCINIE I OKOLICY...przykro mi, zle nie figuruje w nich ZADNA suka pieprzasta z przydomkiem KAMRAT, a wiec Bagsiku ZCIEMNIASZ na maxa :evil: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evil: WHO ARE YOU???? :o :o :o :o :o :o :o
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 za to w kilku znalazlam Malgorzate Foremniak z chowem!!! :o :o :o :o zamieszkala w miejscowosci na S (sulejowek???)gdzies pod Wawa bo kod 05-cos tam....czyzby to TA Foremniak????????
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 madziorka super!!!czekamy na foteczki!!! i nowego zrebaka tyz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: u nas tez kiedys tak bylo, ze kobyla w sporcie chodzila i zaczela chudnac...no i szef nakrzyczal na tego chlopaka co na niej jezdzil, ze jezdzi po godzinach i dlatego kobyla chudnie... a potem ktoregos dnia dzwoni do mnie Tomek z placzem, ze klacz ma jakis nowotwor macicy czy cos, bo cos jej wycieka....hahaha a sie okazalo, ze wycieka i owszem , ale nie nowotwor a zrebak:)))))i dlatego konyla chudla:))a 3 tyg. przed porodem jeszcze w zawodach startowala:)))))i zrebak zdrowy na swiat przyszedl:)) w sumie nasze prababcie tez rodzily w polu prawie, krotka przerwa na porod i wracaly do roboty:))))))wiec i konie tak moga:))))))
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ja od razu mowilam, ze ona kreci i ze juz jej sie "zeznania" myla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: .
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ja od razu mowilam, ze ona kreci i ze juz jej sie "zeznania" myla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: . mialas racje...choc raz jeden :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Czekaj to juz drugi raz kiedy mowisz, ze mialam racje, haha w Kraku, albo jak jechalysmy do Tulln to tez mowilas, tylko juz nie pamietam co to bylo :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Czekaj to juz drugi raz kiedy mowisz, ze mialam racje, haha w Kraku, albo jak jechalysmy do Tulln to tez mowilas, tylko juz nie pamietam co to bylo :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . no nie pamietasz , bo NIE bylo takiego wydarzenia ot co:)))))
Recommended Posts