Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmmm czyli wyrzucmy pieski...to juz nam wiele nie zostanie:))tylko kurcze no, to ni emoze byc stare zwierzatko, bo by bagsik cos o szczeniakach pisala, bo po co wystawiala jak nie po to zeby potem rozmnozyc...albo ... ZCIEMNIA :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

To ja stawiam na ten miot z tamtego roku, bo zlookałam wystawy Olsztyn i Dobre Miasto z tamtego roku i w sukach jest tylko Kamrat New Star Redondo, a to nie do końca hodowla Kamrat :roll:

Posted

nie, nie ...ona zciemnia;))ja tak patrze na te imiona i jedyne osoby co maja pieprzasta suke z tej listy to maja ciut wiecej pieskow jak 1 suczke:)))
Olsztyn juz niedlugo:)))w koncu sie dowiemy :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
To ja stawiam na ten miot z tamtego roku, bo zlookałam wystawy Olsztyn i Dobre Miasto z tamtego roku i w sukach jest tylko Kamrat New Star Redondo, a to nie do końca hodowla Kamrat :roll:

nie nie to podolsztynska hodowla:))
ja tez obstawiam jak cos to na ten miot po Camparim...aleeeeeeee i tak mi nie pasi, bo bylo wyraznie: MOJE KOCIUBY NIE SA TAK UTYTULOWANE JAK TWOJE.
1.liczba mnoga
2. nie sa TAK utytulowane, znaczy ze sa, tylko ciut mniej tak jak juz pisalam
jak dla mnie ZCIEMNIA:)))))na maxa:)))))))))))))

Posted

Ale macie zagwozdke...
No mysl Orsini mysl... ;)
Czasem najbardziej nieprawdopodobne rozwiazania sa prawdziwe...

KA-VANGA - Gratki za zdana sesje !!!!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Dzieki :grins: .
Mysle teraz na jakie by tu wystawki pojechac :wink: .

No a za rok do pracy, bo studia koncze i bede Pania Magister :D .

no i co wymyslilas???
zacznij nowe studia jakies moze co?:)))

Posted

Haha jeszcze nic nie wymyslilam oprocz checi pojechania do Kaliningradu :wink: . Haha moze tam odbiore championat Lo bo od roku na niego czekam :wink: :lol: .

A bo ja tak z doskoku pisze i za chwile ide cos innego robic, ale juz jestem :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...