jostra Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Buahahaha Jostra i ona Ciebie blondi nazywa :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Orsini to jest super blondi, ale zakamuflowana :P
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Buahahaha Jostra i ona Ciebie blondi nazywa :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Orsini to jest super blondi, ale zakamuflowana :P to sie nazywa taka farbka na wlosach: sztuczna inteligencja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 orsini napisał(a):Romas a co Ty w koncu kupujesz bo zapomnialam???drugiego sredniaka czy miniaturke??? Skoro Romas nie pisze, to ja napisze za nia, ze ona bierze czarnego sredniaczka :D .
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 No i co masz juz ikonke na miejscu?????????? :wink: .
jostra Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ja wolę ukrytą inteligencję :P Jak mam blond farbkę to się wydaję mniej groźna, taki kamuflaż , nie? :evilbat:
Romas Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Nie zdarzylam napisac ,bo wlasnie szukalam Cohena w sieci :-) Tak , czarnego sredniaka !!!!!!! Jeju .... co to bedzie. Spisuje sobie imiona i jak zawolalam probnie wybrane imie to Zuzia sie zerwala i uciekla ,myslicie ,ze to znak :-)?
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 tak, zeby nazwac inaczej!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: super trzymam kciuki za maluszka nowego!!!!
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Hahahaha no wlasnie lepiej nazwij inaczej :lol: :lol: :lol: :lol: , bo jeden pies bedzie przybiegal, a drugiego bedziesz musiala lapac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Romas Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 No to moze byc problem :-) Musze przemyslec ten wybor :-) Nie dziekje za trzymanie kciukow :-) ale ciesze sie,ze mnie wspieracie,trudno tak czekac na wiesci :-)
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 a bagsik jak zostal przylapany na zciemnianiu to zniknal:)))))))
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Hahahaha ja to sie na pewnieka wprosze do Ciebie coby z maluchem sie wybawic :evilbat: :lol: . Mowilam, ze Bagisk cos sciemnia :evilbat: .
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 tak, tak:))bo ja nie znam ani 1 osoby z jedna suczka pieprzasta:))))ani jednej:))a bagsik jest zorientowany w sznaucerkach nie ma co, bo widziala szajsschnauzera, a niewiele osob go widzialo:)))i zna slowo kociub:))wiec "siedzi" w psach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a sajssznaucer juz nie jest szajs-widziano go juz zgolonego maszynka na maxa:)))i jest prawie bialy! :o :o :o :o w Usa to sie nazywa SILVER:)))bo ani to pieprzak, ani to bialy-cos posrodku :lol: :lol: :lol: :lol:
dorotak Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Romas, czekamy, czekamy :kciuki: A imię jeszcze dobrze przemyśl :cunao: I przestań się tak super pozytywnie nastrajać bo widzisz co się dzieje? :evilbat: Mam nadzieję, że z Orinką wszystko w porządku?
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Eh, a ja go nie zdazylam zlookac w tym pieknym kolorku co pisalyscie :evilbat: .
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 KaVanga ale jak mu klaki odrosna to tez w takim dziwnym kolorze:))wiec co sie odwlecze to nie uciecze, chyba, ze juz bedzie ciagle golony, ale wtedy skolei bedzie miekki wlos na grzbiecie
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Masz racje orsini w olsztynie jest kilka hodowli , ja mam swoja z hodowli Kamrat :D :D :D :D Ja niestety nie mam tyle czasu co Ty zeby non stop siedziec przed kompem i gadac :cry: :cry: :cry: tu sie pracuje :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 TYM BARDZIEJ JA CIE NIE ZNAM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chyba, ze oprucz tej z hod.Kamrat masz JESZCZE cos?:))))ehhh kiedy ten Olsztyn???kiedy?:)))))))) sugerujesz, ze ja sie obijam?:)))oj tam zaraz:)))))))jak to mowia: jaka placa taka ...cos tam:)))))dzieki Bogu istnieje cos takiego co sie zwie karta kredytowa, bo inaczej ciezko by bylo!nobla dla wynalazcy tejze :lol: :lol: :lol: :lol:
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Nie mam nic wiecej oprocz tej jednej sztuki :D :D Karta to dobry wynalazek :P :P a czy sie obijasz to nie wiem , ale na pewno masz duzo czasu na net to fakt :D :D ja niestety nie bardzo wiec uciekam juz bo mnie wyrzuca z tej roboty i wtedy nawet karty mi nie pomoga :lol: :lol: :lol:
Romas Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ola! Trzymam Cie za slowo ,bede potrzebowac wielu gosci do socjalizacji psa :-) tak wiec licze na Cie :-) Dorotko! Z Orinka wzglednie O.K , zapalenie sluzowki ,pewno jest piasek w moczu ,dostalam karme lecznicza i zastrzyki ,przeleczymy a poem ew. jak nie bedzie poprawy to jeszcze Usg.Ale koteczka wyglada dobrze i ma apetyt tylko kolor jej siuskow mnie zaalarmowal! Musze sie pozytywnie nastawiac :-) w skiazce bylo napisane ,ze przed poprawieniem sie sytuacji moze byc ogolne pogorszenie :-) ,mam nadzieje ,ze to juz po pogorszeniu :-) Nie poddaje sie !
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Nio ja pierwsza chetna do odwiedzin :angel: , haha bedziesz mnie miala dosyc :wink: :lol: 8) .
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 bagsfuny napisał(a):Nie mam nic wiecej oprocz tej jednej sztuki :D :D Karta to dobry wynalazek :P :P a czy sie obijasz to nie wiem , ale na pewno masz duzo czasu na net to fakt :D :D ja niestety nie bardzo wiec uciekam juz bo mnie wyrzuca z tej roboty i wtedy nawet karty mi nie pomoga :lol: :lol: :lol: i jak na zlosc mi sie strona tego kenelu nie otwiera!!!! tam byly mioty wymienione-zawsze to juz by bylo blizej jak dalej:)))
jostra Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Szczenięta Pieprz i sól urodzone 09.04.04 m. Ch.PL Kamrat HOPKA HOŁKA o.Ch.PL,Mł.Ch.PL Sasquehanna CAMPARI JUDGE DREDD JESTEM TWÓJ KALI JAMES BOND JEDYNY TAKI JANKES JAKA MIŁA ZUZA JESTEM JAKA JESTEM JEDYNA TAKA KALA Szczenięta Pieprz i sól urodzone 14.10.03 m. Ch.PL Kamrat HOPKA HOŁKA o. Ch.PL.,Mł.Ch.PL Pepalfa's CRYSTAL SNOW UNIT LAYS HOŁKA LEMONIDOWY JOE LOVE REDONDO Szczenięta pieprz i sól urodzone 03.03.01 r m. Ch.PL.,Mł.Ch.PL KALA Jubakaja o. Ch.PL.,Mł.Ch.PL Sasquehanna NORELCO OLIVER TWIST OTO PIOTRUŚ PAN OTO OSTATNI KALI Szczenięta pieprz i sól urodzone 05.02.00 r m. Ch.PL Kamrat NOLA W NASA o. Int.Ch.,Ch.PL.,Mł.Ch.PL ULI Moldau North HOPKA HOŁKA HONDA CIVIC HOŁEK RSME HERBA ROB HEBROS RALLY HANNU MIKKOLA HENRY FORD Szczenięta pieprz i sól urodzone 30.01.00 r m. Ch.PL.,Mł.Ch.PL KALA Jubakaja o. Int.Ch.,Ch.PL.,Mł.Ch.PL ULI Moldau North ULI JUNIOR URWIS KALI UDANA DANA UROCZA TRIXI Szczenięta pieprz i sól urodzone 10.03.99 r m. Ch.PL Kamrat NOLA W NASA o. Ch.PL.,Mł.Ch.PL Sasquehanna BRANDO YUST YOU YUST ME Szczenięta pieprz i sól urodzone 03.06.98 r m. Ch.PL.,Mł.Ch.PL KALA Jubakaja o. Ch.PL.,Mł.Ch.PL Sasquehanna TOMCIO PALUCH TIP TOP TIK TAK TI-TINA TI-FANY Szczenięta pieprz i sól urodzone 04.01.97 r m. Ch.PL.,Mł.Ch.PL KALA Jubakaja o. Int.Ch.,Zw.Św.,Ch.PL.,Mł.Ch.PL RING LEADER Moldau North RINGO STAR ROBIN HOOD RYCERZ SERCA RADOŚĆ O PORANKU
Recommended Posts