Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale mi jest przykro...wiesz jaki on fajny?:((((ehhhh....a jeszcze mowi, ze mu przykro, ze odeszlam....no to tym bardziej mi przykro.....:((((

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

eeeee.....kit z tym:))))mowi sie trudno:)))a zyje sie dalej:))))
ale on mi sie teraz po nocach snic bedzie:))))ze tez zawsze TACY faceci to musza byc zonaci!!! :cry: :cry: :cry:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha Olivka sobie posty nabija :evilbat: :lol: .

A co , teraz już mogę , bo mam cały tydzień laby.
Wcześniej zakuwałam do obrony , zresztą o zakuwaniu , to nie muszę nic Ci mówić , bo znasz to przecież z autopsji. :D

Na poprzedniej stronie wkleił się mój post , którego dopiero wysłałam, bo zaczęłam go pisać i poszłam gotować żarełko dla psów

Posted

Olivka napisał(a):
[
Jak chcesz Olivkę, to musisz wziąć też mojego męża , bo to jego ukochana suczka.
.

Meza nie kce:))))
ja kce Olivke!!!

Posted

Witam wszystkich !!!!

Ty orsini to melodramaty powinnas pisac :D :D :D :D A nie molestowac szefow :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

bagsiku Moj Ty kochaniutki....:))
jestes:)))
WITAJ:))))))
a na dlugo?:))
czy mozesz sie ustosunkowac do ilosci psiakow swoich?????

aaaa KaVanga, ona kiedys napisala cos, ze jej kociubY, liczba mnoga

Posted

Witaj kochaniutka orsini :P :P :P Nie wiem czy na dlugo to zalezy jak mi czas pozwoli. Gdzie Ty pracujesz ze siedzisz caly czas przy kompie??????? :P :P :P :P Chyba nastepnego szefa molestujesz ze Ci na to pozwala :P :P :P :P
Ilosc moich pieskow hmmmmmmmm sama juz nie wiem ile ich mam :x :x :x :x :x nie moge sie nigdy doliczyc :P :P :P :P
To zart!!!!!
A czy ilosc ma jakies glebsze znaczenie dla Ciebie????? przeciez za dwa tygodnie juz wystawa :P :P :P :P :P

Posted

bags:))))))))))))))))2 tygodnie to ja umre z ciekawosci!!!!
a wystawa za 3 tygodnie prawie :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:

ehhh. kurcze ludzie HELP me, mam problem:((bo mam jakas paradotoze czy inne g... tak czy siak krwawia mi dziasla:(((((i podobno trzeba w takich przypadkach lykac koenzym Q slyszal ktos o tym????i jak dlugo

Posted

Za malo witaminek sie lyka :lol: :lol: :lol:

Jestes mocna kobieta wytrzymasz , a Ciebie to chyba i pala by nie dobil :D :D :D

Posted

Ok test na dentyste ODPADA:))))
nie jestes dentysta:))juz wiem:))czyli jedna z listy skreslona:))))hmmm, moj faworyt na bagsika odpadl:))))
dentysta by mi podal od razu jakie dawki i jak dlugo mam to lykac badziewie...
hmmmm... w takim razie mysle, ze mieszkasz w Olsztynie..... :lol: :lol: :lol:

Posted

wszystko mozliwe a okolice bralas pod uwage?????? :lol: :lol: :lol: Nie koniecznie musi to byc sam Olsztyn :lol: :lol: :lol:

dentysta na pewno nie jestem to zdecydowanie odpada :P :P :P

Posted

zauwazylam, ze dentysta odpada:)))))
okolice Olsztyna...hmmmm nie tego nie bralam pod uwage:))tzn. pewna osoba i owszem , bo tez ma prace taka, ze ma net tam i w sumie by mogla to byc ona, ale ona teraz nie ma co wystawiac wiec odpada, a jest jeszcze 1 osoba, ktora mieszka pod Olsztynem, ale jej o taka blyskotliwosc i poczucie humoru nawet NIE podejrzewam:)))))aaa i sama na siebie tez by nie dawala:)))poscik a propos jednego sznaucerka kiedys tam:)))

Posted

A moze znasz mnie nie koniecznie z wystaw, moze dopiero teraz zaczynam sie w to bawic????? :D :D :D

To straszne masz to grono znajomych bez poczucia humoru :evil: :evil: :evil: wrrrrrrrr ja bym tak nie mogla, kto ze mna przebywa musi miec zaj###### poczucie humorku :D :D :D :D :D

Posted

bags klamca musi miec dobra pamiec:pisalas , ze jak masz dobry humor to wystawiasz i cztuje: moje kociuby nie sa tak utytulowane jak twoje,
czyli SA utytulowane, tylko ciut mniej, a jesli sa to oznacza, ze czasem jezdzisz na wystaw!!!
a wiec mysle, ze znamy sie i owszem nie tylko z wystaw, ale i chyba z roznych spotkan np. u wspolnej kolezanki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JOSTRA nie nabijaj sie musialam kompa zresetowac:)))))bo mi zamienia Y na Z i inne tego typu :cry: :cry: :cry:

Posted

bagsfuny napisał(a):
To straszne masz to grono znajomych bez poczucia humoru :evil: :evil: :evil: wrrrrrrrr ja bym tak nie mogla, kto ze mna przebywa musi miec zaj###### poczucie humorku :D :D :D :D :D

ale znajomych sie nie wybiera:))
wybiera sie przyjaciol, ale znajomych nie:)))

Posted

U moich kolezanek nigdy cie nie spotkalam a mam ich wiele, raczej z innego typu spotkan w szerszym gronie niz jedna osoba :D :D :D A duza ilosc psow to nie dla mnie , nie mam na nie czasu :lol: :lol: :lol: Jeden zdecydowanie mi na dzien dzisiejszy wystarczy. Tak napisalam tak jakbym miala wiecej ale to akurat nie jest prawda , ani nie hoduje psow ani nie wystawialam wiele :D :D :D :D Mam jedna sztuke p&s suczke :P :P :P :P

Posted

jedna suke pieprzasta...no za chiny ludowe teraz to ja nie znaju:((((((buuuuuu
HALLO czy ktos z obecnych na forum ma zielone pojecie kto to ten bagisk jest?:)))))))

Posted

Olivka napisał(a):
Ja jestem bardzo zadowolona , bo wiem ,ze Olivka jest przy Fancy szczęśliwa .

Nooooooo widzisz, a nie mowilam, ze tak bedzie :angel: :angel: :angel: :angel: :D .

Posted

Mam pytanie za sto punktow :-) jak brzmi orginalny tytul piosenki Cohena "Blekitny prochowiec " oraz tej co ja spierw w duecie a w tresci jest costam "...tanczmy do konca milosci".Pilis ,pilis kto moze mi pomoc ?????
Od kilku dni staram sie postepowac zgodnie z ksiazka "jak uzdrowic swoje zycie" p.Haley ,ciekawa pozycja.Tam jest o wplywie zlych mysli na nasze zycie i o pozytywnych afirmacjach ktore zmieniaa Kosmiczny Porzadek na nasza korzysc.I afirmuje i wiecie co!!!!Dzis od rana najpierw baba mnie skrzyczala ,bo moj pies zalatwil sie blisko jej parkanu(przepraszalam i prosilam o torebke to sprzatne ale dowiedzialam sie tylko ,ze jestem zle wychowana),potem moja corka powiedziala,ze ma w nosie mojego szczeniaka,potem moja kotka niasikala krwia i pojechalam na cito do lekarza.Jeju...cosik niezbyt ten kosmiczny Porzadek sie stara :-)
A ja wierze, ze Swiat jest wspanialym miejscem i Wszystko uklada sie tak jak sobie zaplanowalam :-)
Jak myslicie pomoze to cosik,moja niezlomna wiara :-)

Posted

Haha Romas niezle :wink: :lol: .

Eeeeeeee Bagski cos sciemnia i juz sie gubi w zeznaniach, cos mi sie nie bardzo to podoba. Jak nie chce to niech nie mowi kim jest i tyle, jej sprawa :evilbat: .

Posted

orsini napisał(a):

JOSTRA nie nabijaj sie musialam kompa zresetowac:)))))bo mi zamienia Y na Z i inne tego typu :cry: :cry: :cry:

To nie komp, tylko "język klawiatury" Ci się przestawia. możesz go przestawić klikając na pasek języka znajdujący się w prawym dolnym rogu monitora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...