orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 ale mi jest przykro...wiesz jaki on fajny?:((((ehhhh....a jeszcze mowi, ze mu przykro, ze odeszlam....no to tym bardziej mi przykro.....:((((
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 eeeee.....kit z tym:))))mowi sie trudno:)))a zyje sie dalej:)))) ale on mi sie teraz po nocach snic bedzie:))))ze tez zawsze TACY faceci to musza byc zonaci!!! :cry: :cry: :cry:
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ty nie mysl juz o nim tylko innego szukaj :wink: .
Olivka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha Olivka sobie posty nabija :evilbat: :lol: . A co , teraz już mogę , bo mam cały tydzień laby. Wcześniej zakuwałam do obrony , zresztą o zakuwaniu , to nie muszę nic Ci mówić , bo znasz to przecież z autopsji. :D Na poprzedniej stronie wkleił się mój post , którego dopiero wysłałam, bo zaczęłam go pisać i poszłam gotować żarełko dla psów
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olivka napisał(a):[ Jak chcesz Olivkę, to musisz wziąć też mojego męża , bo to jego ukochana suczka. . Meza nie kce:)))) ja kce Olivke!!!
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Witam wszystkich !!!! Ty orsini to melodramaty powinnas pisac :D :D :D :D A nie molestowac szefow :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 bagsiku Moj Ty kochaniutki....:)) jestes:))) WITAJ:)))))) a na dlugo?:)) czy mozesz sie ustosunkowac do ilosci psiakow swoich????? aaaa KaVanga, ona kiedys napisala cos, ze jej kociubY, liczba mnoga
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Witaj kochaniutka orsini :P :P :P Nie wiem czy na dlugo to zalezy jak mi czas pozwoli. Gdzie Ty pracujesz ze siedzisz caly czas przy kompie??????? :P :P :P :P Chyba nastepnego szefa molestujesz ze Ci na to pozwala :P :P :P :P Ilosc moich pieskow hmmmmmmmm sama juz nie wiem ile ich mam :x :x :x :x :x nie moge sie nigdy doliczyc :P :P :P :P To zart!!!!! A czy ilosc ma jakies glebsze znaczenie dla Ciebie????? przeciez za dwa tygodnie juz wystawa :P :P :P :P :P
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 bags:))))))))))))))))2 tygodnie to ja umre z ciekawosci!!!! a wystawa za 3 tygodnie prawie :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: ehhh. kurcze ludzie HELP me, mam problem:((bo mam jakas paradotoze czy inne g... tak czy siak krwawia mi dziasla:(((((i podobno trzeba w takich przypadkach lykac koenzym Q slyszal ktos o tym????i jak dlugo
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Za malo witaminek sie lyka :lol: :lol: :lol: Jestes mocna kobieta wytrzymasz , a Ciebie to chyba i pala by nie dobil :D :D :D
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ok test na dentyste ODPADA:)))) nie jestes dentysta:))juz wiem:))czyli jedna z listy skreslona:))))hmmm, moj faworyt na bagsika odpadl:)))) dentysta by mi podal od razu jakie dawki i jak dlugo mam to lykac badziewie... hmmmm... w takim razie mysle, ze mieszkasz w Olsztynie..... :lol: :lol: :lol:
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 wszystko mozliwe a okolice bralas pod uwage?????? :lol: :lol: :lol: Nie koniecznie musi to byc sam Olsztyn :lol: :lol: :lol: dentysta na pewno nie jestem to zdecydowanie odpada :P :P :P
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 zauwazylam, ze dentysta odpada:))))) okolice Olsztyna...hmmmm nie tego nie bralam pod uwage:))tzn. pewna osoba i owszem , bo tez ma prace taka, ze ma net tam i w sumie by mogla to byc ona, ale ona teraz nie ma co wystawiac wiec odpada, a jest jeszcze 1 osoba, ktora mieszka pod Olsztynem, ale jej o taka blyskotliwosc i poczucie humoru nawet NIE podejrzewam:)))))aaa i sama na siebie tez by nie dawala:)))poscik a propos jednego sznaucerka kiedys tam:)))
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 A moze znasz mnie nie koniecznie z wystaw, moze dopiero teraz zaczynam sie w to bawic????? :D :D :D To straszne masz to grono znajomych bez poczucia humoru :evil: :evil: :evil: wrrrrrrrr ja bym tak nie mogla, kto ze mna przebywa musi miec zaj###### poczucie humorku :D :D :D :D :D
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 bags klamca musi miec dobra pamiec:pisalas , ze jak masz dobry humor to wystawiasz i cztuje: moje kociuby nie sa tak utytulowane jak twoje, czyli SA utytulowane, tylko ciut mniej, a jesli sa to oznacza, ze czasem jezdzisz na wystaw!!! a wiec mysle, ze znamy sie i owszem nie tylko z wystaw, ale i chyba z roznych spotkan np. u wspolnej kolezanki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: JOSTRA nie nabijaj sie musialam kompa zresetowac:)))))bo mi zamienia Y na Z i inne tego typu :cry: :cry: :cry:
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 bagsfuny napisał(a):To straszne masz to grono znajomych bez poczucia humoru :evil: :evil: :evil: wrrrrrrrr ja bym tak nie mogla, kto ze mna przebywa musi miec zaj###### poczucie humorku :D :D :D :D :D ale znajomych sie nie wybiera:)) wybiera sie przyjaciol, ale znajomych nie:)))
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 U moich kolezanek nigdy cie nie spotkalam a mam ich wiele, raczej z innego typu spotkan w szerszym gronie niz jedna osoba :D :D :D A duza ilosc psow to nie dla mnie , nie mam na nie czasu :lol: :lol: :lol: Jeden zdecydowanie mi na dzien dzisiejszy wystarczy. Tak napisalam tak jakbym miala wiecej ale to akurat nie jest prawda , ani nie hoduje psow ani nie wystawialam wiele :D :D :D :D Mam jedna sztuke p&s suczke :P :P :P :P
orsini Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 jedna suke pieprzasta...no za chiny ludowe teraz to ja nie znaju:((((((buuuuuu HALLO czy ktos z obecnych na forum ma zielone pojecie kto to ten bagisk jest?:)))))))
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olivka napisał(a):Ja jestem bardzo zadowolona , bo wiem ,ze Olivka jest przy Fancy szczęśliwa . Nooooooo widzisz, a nie mowilam, ze tak bedzie :angel: :angel: :angel: :angel: :D .
Romas Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Mam pytanie za sto punktow :-) jak brzmi orginalny tytul piosenki Cohena "Blekitny prochowiec " oraz tej co ja spierw w duecie a w tresci jest costam "...tanczmy do konca milosci".Pilis ,pilis kto moze mi pomoc ????? Od kilku dni staram sie postepowac zgodnie z ksiazka "jak uzdrowic swoje zycie" p.Haley ,ciekawa pozycja.Tam jest o wplywie zlych mysli na nasze zycie i o pozytywnych afirmacjach ktore zmieniaa Kosmiczny Porzadek na nasza korzysc.I afirmuje i wiecie co!!!!Dzis od rana najpierw baba mnie skrzyczala ,bo moj pies zalatwil sie blisko jej parkanu(przepraszalam i prosilam o torebke to sprzatne ale dowiedzialam sie tylko ,ze jestem zle wychowana),potem moja corka powiedziala,ze ma w nosie mojego szczeniaka,potem moja kotka niasikala krwia i pojechalam na cito do lekarza.Jeju...cosik niezbyt ten kosmiczny Porzadek sie stara :-) A ja wierze, ze Swiat jest wspanialym miejscem i Wszystko uklada sie tak jak sobie zaplanowalam :-) Jak myslicie pomoze to cosik,moja niezlomna wiara :-)
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Haha Romas niezle :wink: :lol: . Eeeeeeee Bagski cos sciemnia i juz sie gubi w zeznaniach, cos mi sie nie bardzo to podoba. Jak nie chce to niech nie mowi kim jest i tyle, jej sprawa :evilbat: .
Sisi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Suczka jest z olsztynskiej hodowli :D :D :D jezeli to bedzie jakas podpowiedzia dla Ciebie :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 orsini napisał(a): JOSTRA nie nabijaj sie musialam kompa zresetowac:)))))bo mi zamienia Y na Z i inne tego typu :cry: :cry: :cry: To nie komp, tylko "język klawiatury" Ci się przestawia. możesz go przestawić klikając na pasek języka znajdujący się w prawym dolnym rogu monitora
Recommended Posts