Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

witajcie kochani:)) a ciekawee czy za mna teskniliscie:))) no miejsza o to, w sobote wieczór wróciłam z Pragi było świetnie!!! pogofa w przeciwienstwie do polski dopisała i swieciło słoneczko jak znajde chwilke to wkleje jakies widoczki i kilka fotek grupowych do naszej twórczosci ale to nie teraz. dzisiaj ni poszłam do szkoły bo pozwolono nam zrobic sobie odpocynek po wycieczkce jak sie nie ma nic do zaliczenia:)) JUsta mam nadzieje ze Galci szybciutko to zejdzie i ze to nic powaznego. A Denisek wczoraj był na długasnym spacerku (eh ale sie za nim steskniłam musiałam mu to jakos wynagrodzic) i musze go pochwalic ze juz umie automatyczne siadanie przy zatrzymaniu!!! i ładniej chodzi przy nodze wielkie dzieki dla romas która powiedziała mi ze moze za długo przy tej nodze mu chodzic kazde, teraz chodzimy krócej o kika kroczków i nagroda i efekty sa super... przedtem kazałam mu za długo isc i on nie wiedzieł czy dostanie nagrode teraz jest o niebo lepiej;))

a niwe moge sie doczekac bo wiecie co... juz w najblizsyz piatek Denisio idzie do karuska:)) eh... wreszcie będzie łysolkiem bo juz taki zarosniety jest ze głowa boli... grzbiet to nawet nei widac ale nie podstrzygałam mu dawno główki, uszków, itd zeby Agatka zrobiła to jzu fachowo a ja nie przyzwyczajona do takeigo zaroslaczka bo jak mam masyznke to co chwilę co odrosnie go strzyge, ale piatek juz tak blisko!!:))

Posted

Witam wszystkich!!!!

Orsini nie wszyscy maja tyleczasu co Ty siedziedz przed monitorem juz od samego rana. A jak ytam dochodzenie ?????? :D :D :D :D Pewnie w martwym punkcie???????? :P :P :P :P

Posted

No mi rowniez przykro, ze juz poszla moze jednak jutro dokonczy te swoje dedektywistyczne wywody :wink: :wink: :wink:

Posted

Przypuszczam ze ma mase podejrzen :P :P :P :P Co do odkrycia prawdy no nie wiem czy tak latwo jej pojdzie ale zobaczymy :D :D :D czas pokaze :P :P :P

Posted

jostra napisał(a):

To normalne :evilbat:

Orsini to motor dgm ??????? :D :D :D a bez niej to juz nic?????? :P :P :P

Posted

Haha dzisiaj odpoczywam, po maratonie nauki :grins: , leb mnie boli, dopiero zjadlam sniadanie, ale jestem na maxa zadowolona, bo moze sie uda stypendium zgarnac :wink: 8) .

Posted

bagsfuny napisał(a):
to ja tez spadam na spacerek ze swoim potworkiem :D :D :D :D Do uslyszenia :P :P

Orsini masz tu juz jakis trop, bagsfuny ma jednego psiaka, a moze tak tylko napisala dla zmyly :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Został Zw. Rasy W Lublinie!
To mu się przytrafiło :P
Ze złych wiadomości: znajoma musiała w tym roku wycofać z hodowli 8 czarnych suk - powodem były problemy zdrowotne!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Jestem przerażona

Posted

jostra napisał(a):

Ze złych wiadomości: znajoma musiała w tym roku wycofać z hodowli 8 czarnych suk - powodem były problemy zdrowotne!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Jestem przerażona

O rany, tragedia :( Straszne to jest :(

Olcia gratki za tak udaną sesję :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...