orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 szukajcie a znajdziecie jak to mowia....chociaz ja mysle, ze akurat tego nie znajdziesz:))
alexandra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 orsini napisał(a):alexandra napisał(a):Ja jestem :) z doskoku :lol: taaa chyba z bardzo dalekiego:))))) Jestem ,jestem, już coraz bliżej :lol:
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 NO tak mi sie wydaje ze to zostało skasowane na wszelki wypadek ... teraz jestem prawie pewna
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 no...pewnie tak :lol: :lol: :lol: :lol: ciekawe WHY?:))))
madzior_ka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 witajcie kochani:)) a ciekawee czy za mna teskniliscie:))) no miejsza o to, w sobote wieczór wróciłam z Pragi było świetnie!!! pogofa w przeciwienstwie do polski dopisała i swieciło słoneczko jak znajde chwilke to wkleje jakies widoczki i kilka fotek grupowych do naszej twórczosci ale to nie teraz. dzisiaj ni poszłam do szkoły bo pozwolono nam zrobic sobie odpocynek po wycieczkce jak sie nie ma nic do zaliczenia:)) JUsta mam nadzieje ze Galci szybciutko to zejdzie i ze to nic powaznego. A Denisek wczoraj był na długasnym spacerku (eh ale sie za nim steskniłam musiałam mu to jakos wynagrodzic) i musze go pochwalic ze juz umie automatyczne siadanie przy zatrzymaniu!!! i ładniej chodzi przy nodze wielkie dzieki dla romas która powiedziała mi ze moze za długo przy tej nodze mu chodzic kazde, teraz chodzimy krócej o kika kroczków i nagroda i efekty sa super... przedtem kazałam mu za długo isc i on nie wiedzieł czy dostanie nagrode teraz jest o niebo lepiej;)) a niwe moge sie doczekac bo wiecie co... juz w najblizsyz piatek Denisio idzie do karuska:)) eh... wreszcie będzie łysolkiem bo juz taki zarosniety jest ze głowa boli... grzbiet to nawet nei widac ale nie podstrzygałam mu dawno główki, uszków, itd zeby Agatka zrobiła to jzu fachowo a ja nie przyzwyczajona do takeigo zaroslaczka bo jak mam masyznke to co chwilę co odrosnie go strzyge, ale piatek juz tak blisko!!:))
Sisi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Witam wszystkich!!!! Orsini nie wszyscy maja tyleczasu co Ty siedziedz przed monitorem juz od samego rana. A jak ytam dochodzenie ?????? :D :D :D :D Pewnie w martwym punkcie???????? :P :P :P :P
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 orsini juz do domku polazła, a tam nie ma netu , bedzie zawiedziona ;)
Sisi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 No mi rowniez przykro, ze juz poszla moze jednak jutro dokonczy te swoje dedektywistyczne wywody :wink: :wink: :wink:
Sisi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 I odrazu tak cicho sie tu zrobilo????????? :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 NO bardzo jestem ciekawa czy sie jej uda odkryc prawde ;) Ma jeszcze troszke czasu :) I mase podejrzeń ;)
jostra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 bagsfuny napisał(a):I odrazu tak cicho sie tu zrobilo????????? :lol: :lol: :lol: To normalne :evilbat:
Sisi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Przypuszczam ze ma mase podejrzen :P :P :P :P Co do odkrycia prawdy no nie wiem czy tak latwo jej pojdzie ale zobaczymy :D :D :D czas pokaze :P :P :P
Sisi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 jostra napisał(a): To normalne :evilbat: Orsini to motor dgm ??????? :D :D :D a bez niej to juz nic?????? :P :P :P
Sisi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 to ja tez spadam na spacerek ze swoim potworkiem :D :D :D :D Do uslyszenia :P :P
Ka-Vanga Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Jostra wielkie gratulki dla Unisonka :D . No a ja mam juz wakacje :D , o ile nie pojde gdzies do pracy :wink: .
jostra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Dzięki Jakie wakacje, już do roboty! :evilbat: Inni się męczą, Ty też możesz :P
Ka-Vanga Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Haha dzisiaj odpoczywam, po maratonie nauki :grins: , leb mnie boli, dopiero zjadlam sniadanie, ale jestem na maxa zadowolona, bo moze sie uda stypendium zgarnac :wink: 8) .
Ka-Vanga Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 bagsfuny napisał(a):to ja tez spadam na spacerek ze swoim potworkiem :D :D :D :D Do uslyszenia :P :P Orsini masz tu juz jakis trop, bagsfuny ma jednego psiaka, a moze tak tylko napisala dla zmyly :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Mek Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Pink napisał(a):Brawo dla Unisonka :smilecol: A co mu sie przytrafiło ??? Jostra?
jostra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Został Zw. Rasy W Lublinie! To mu się przytrafiło :P Ze złych wiadomości: znajoma musiała w tym roku wycofać z hodowli 8 czarnych suk - powodem były problemy zdrowotne!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Jestem przerażona
Ka-Vanga Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 8 suk :o :o :o :o :o :o , o rany jakas epidemia czy jak :o .
jostra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Raczej nie, chyba coś genetycznego!!! Jak coś się więcej dowiem, dam znać
alexandra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 jostra napisał(a): Ze złych wiadomości: znajoma musiała w tym roku wycofać z hodowli 8 czarnych suk - powodem były problemy zdrowotne!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Jestem przerażona O rany, tragedia :( Straszne to jest :( Olcia gratki za tak udaną sesję :wink:
Recommended Posts