orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 a ja mam pytanie, zeby sie bagsfunny ujawnila jak sie pojawi , bo chce dalej dochodzenie przeprowadzic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Hello! Florance - fajnie, że się pojawiłaś :D Co słychać?
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 jostra !! Gratki dla Unisonka :)) Napisz jak było na wystawie :)) NO i jelsi mogłabym prosic o stawki sznuacerków do KSP, byłabym bardzo zobowiazana :)
jostra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Dzięki :D Jak znajde chwile to wklepię, na razie nie mam nawet czasu dodać tytułów moich psiaków :(
alexandra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Hej wszystkim z ranka :D Jostra gratulacje dla Uniego-super!!! :D A my wczoraj z mężem byliśmy się ukulturalniać :lol: czyli wieczór spędziliśmy na operze, na Nabucco :lol: Wszystko fajnie by było, tylko w efekcie poszłam spać o 1 a wstawałam po 6 :( i spać mi się chce okrutnie :-?
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Jostra GRATULACJE!! a jak sex u bialych?:))))masz jakies fotki?:))))))
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 to bede czekac thanks :)) A tylko Uniego wystawiałas??? Ola ja tez byłam sie ukulturalniac, ale na Koncercie Szkoły Baletowej w Krakowie :)))
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 hehehehe:)))) a ja tam sobie weekendowalam:))))w sobote to jeszcze Skorka robilismy tzn. ja nie:)) ale w niedziele to poza wizyta w supermarkecie to nie robilam nic:))))
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 A ja robiłam lady DI na bóstwo :))) Musi dziewcyznka ładnie wygladac w sobote :) Ty leniuchu jeden !!! Orsini a tak CI dobrze z oczu patrzy:)
jostra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 orsini napisał(a):Jostra GRATULACJE!! a jak sex u bialych?:))))masz jakies fotki?:)))))) he he he :P Sama jeszcze nie widziałam tego seksu Ale 4 dni temu Fifka progesteron miala jeszcze bardzo niski, dziś też badałam to się okaże :roll: W każdym razie mają przytulny seks pokoik i mam nadzieję, że teraz tam coś działają :evilbat: Może kamerę internetową założę i będę mieć podgląd z roboty :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Agatko to w takim razie prosimy o fotki tej Bogini o imieniu Lady Di!!! Acha i już dawno szczeniaczkom foteczek nie robiłaś!!
alexandra Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 jostra napisał(a):Może kamerę internetową założę i będę mieć podgląd z roboty :lol: :lol: :lol: No nie to by były hece :lol: Biedny Lambo i Fifka nawet wtedy nie chcą dać im spokoju :lol:
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Foteczka lady di bedzie dopiero w poniedziałek ;) Chce komus zaskoczonko zrobic, a jak tu dam fote to jakis agent moze zobaczyc ;) Nie ma zmiłuj sie, ono dostało w łeb w lesznie dostanie i w Szczecinie ;) hihihi
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 fak ju tak!!! 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X i co z tego , ze dostalam po lbie w lesznie? :lol: :lol: :lol: ja jade na imprezke tak? :lol: :lol: :lol: napic sie jak dzika swinka w doborowym towarzystwie
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 A Tobie to sie wydaje ze wszyscy to tylko o Tobie myśla, no normalnie mania wielkości ;) :D :D ;D :D
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Agatka napisał(a):A Tobie to sie wydaje ze wszyscy to tylko o Tobie myśla, no normalnie mania wielkości ;) :D :D ;D :D aaaa NIE? :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaa to swiat sie nie kreci wokol mojej osoby???? :o :o :o pewna jestes??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 No wiesz jakby ci to powiedziec, ja myslałam, ze sie kreci wokół mojej :D
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Agatka napisał(a):No wiesz jakby ci to powiedziec, ja myslałam, ze sie kreci wokół mojej :D no to ja juz Cie z bledu wyprowadze!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 proponuje wobec tego przymierze, sobie razem w srodeczku staniemy :)
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Agatka napisał(a):proponuje wobec tego przymierze, sobie razem w srodeczku staniemy :) hmmm...przemysle to sobie jeszcze:))moze za drobna oplata...kto wie:))))))
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Moniś, wierz mi ze wolałabym zeby Kiwi nie była żywym budzikiem... tym bardziej że nie mogę jej wypuścic z pokoju bo muszę czekac na g**** ale dzisiaj zrobiła szybciutko kupkę... w kształcie Brody (Cieknącej?? ) hahahahaha widzieliscie?to z innego forum:)))) Troche MALO ORGINALNI sa:))ale co tam:)))))Mek byl pierwszy z tym textem a to jest zmalpowane:))))) Czyli nawet nie potrafia samodzielnie nic smiesznego wymyslic!!!NIC:)))))hahahaha Pomijam fakt, ze MOJA hodowla nie nazywa sie Cieknaca Broda:)))ale widocznie dziewcze nie zauwazylo tego gdyz tak jest zajeta probowaniem polozenia stojacych jak radary uszu u swojej pociechy z najlepszej hodowlii. No niech probuje:)))bo jak nie polozy to moze sobie pomarzyc co najwyzej o hodowlance:)))a o tym co Fufa Cieknaca Broda zdobyla to sobie bedzie mogla na www poczytac:)))))))))))))))))
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 ej gdzie sie wszyscy podziali??? no i bagsfunny????where are you????maj dijer nieznajomy:)))
orsini Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 alexandra napisał(a):Ja jestem :) z doskoku :lol: taaa chyba z bardzo dalekiego:)))))
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 ja tez jestem ale czegos szukam w necie i dlatego nie pisze
Recommended Posts