Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Natalia_W napisał(a):
orsini jak tylko bede miala wiecej czasu na pozmniejszanie zdjec to wsadze...a ja jeszcze nie wiem na 100% czy my pojedziemy do szczecinya :evil: :(

ej no bez jaj!!!
jestes SAMA w posredniej to raz, a dwa:
IMPREZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

A propos zdjec to wystawa europejska juz tydzien temu była a zdjec nic nie widac ( nie licząc tego co się do Orsini tyłkiem zawsze odwracał )

Dziewczyny do roboty .

Posted

Mek napisał(a):
A propos zdjec to wystawa europejska juz tydzien temu była a zdjec nic nie widac ( nie licząc tego co się do Orsini tyłkiem zawsze odwracał )

Dziewczyny do roboty .

wlasnie wkleilam!!!
ale wracajac do obiecanych fotek...
Elitesse a gdzie SZMACIAK czy jak mu tam????????????????????????????????????????? :evil: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: 0X 0X

Posted

orsini napisał(a):
Mek napisał(a):

Dziewczyny do roboty .

wlasnie wkleilam!!!
ale wracajac do obiecanych fotek...
Elitesse a gdzie SZMACIAK czy jak mu tam????????????????????????????????????????? :evil: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: 0X 0X

Tak, widziałem i ustosunkowałem sie już do nich :lol: :lol:

Posted

Mek:))
miliard razy pisalam, ze mialam pol na pol: 3 czarno srebrne i 3 pieprzaczki, a suka byla jedna i pieprzasta:)))
ciemna jest , bo ma cz-sr mame:))ale mnie to nie przeszkadza, bo ona ma zrobic hodowlanke i tyle:)))chyba, ze sie rozjasnieje na stare lata tak jak jej tata w wieku chyba 3 lat sie zrobil normalnym pieprzakiem.
No i odrasta mi na zolto-tego wlasnie nienawidze w pieprzakach!!!ale co tam:))to ma akurat po babci, ktora tez taka kolorowa wychodzila na ring:)))))
Mek czy teraz jestes usatysfakcjonowany?:)))))))))))

Posted

orsini gdybym ja decydowala o tym czy pojedziemy czy nie to bysmy juz dawno tam byli :wink: ja chyba sobie nie wybacze jak nie pojade bo taka okazja na zdybycie kolejnego tytulu :wink: :( trzymajcie kciuki zeby wyszlo

Posted

orsini, wiesz jak kiedys Mafia Ci sie znudzi .......

a co do dlugiej brody, to u nas sie mowi ze sznaucer to nie terrier york i dlugiej brody nie powinien nosic. A zreszta sama nazwa na to wskazuje, bo przeciez schnauzer, to nie brodacz tylko wasacz :lol: :wink: blednie ktos to kiedys przetlumaczyl :evilbat:

Posted

orsini napisał(a):
Justa bleeee paskudztwo, skad to sie wzielo???
mam nadzieje, ze to tylko jakies ugryzienie, a nie grzybica?ale nawet jak to drugie to spoko:)))wylecza Ci ja bez problemow

Mówisz, że wyleczą? :roll: Mam nadzieje... Jutro sie do weta przespaceruję... :( O niczym nie mogem myśleć jak mi pies choruje :(
A skąd to się wzięło, to nie mam pojęcia, myslałam, że może mi cos podsuniecie...

mek napisał(a):
Justa mi sie wydaje , ze to bedzie pogryzienie przez pajaka albo coś w tym stylu.

Tak ja mogło cos pożreć?! NA weterynarii nikt mi nic nie napisał... :( Sama już nie wiem, wcześniej nigdy nie miała takich problemów... :(

:cry:

Posted

Sa takie hmmm takie krostkowate, ale są tylko na powierzchni skóry, a nie pod nią. Sa koloru skóry, nie sa zaczerwienione i sa tylko na grzbiecie.
Masz jakiś pomysł?

Posted

Justa napisał(a):
Sa takie hmmm takie krostkowate, ale są tylko na powierzchni skóry, a nie pod nią. Sa koloru skóry, nie sa zaczerwienione i sa tylko na grzbiecie.
Masz jakiś pomysł?

a nie wychodzi z tych krostek ropka? albo takie strupki sie nie robią?

Posted

Justa napisał(a):
Hmmm ropy to tam nie ma... Ale takie cuś sie z nich złuszczało dziwne :/

gdyby to mi sie takie przytrafiło to bym nizoral zastosował. są w saszetkach w aptece to wychodzi tanio, ale co do psiej skóry to nie wiem.

A na pokąsanie to też dziwnie wyglada.

Ale jezeli Gala nie wykazuje inych objawów to na pewno nic groźnego.

moze to jest zapalenie mieszków włosowych i nizoral by na to pomógł.

Zapytaj u weta dla włąsnego spkoju.

Posted

Justa, sznauci maja sklonnosci do powstawania takich malutkich ala "brodawek". Wlasciwie wyglada to jak wieksze krostki ktore przy podrapaniu paznokciem sie jakby luszcza. To moze byc wlasnie to. Nie ma z tym problemu, bo po paru tygodniach, miesiacach schodzi to samo, moga sie tworzyc nowe w innych miejscach ale nie musza.

Posted

No też właśnie myslałam o tym zapaleniu mieszków włosowych... No sama nie wiem.

Najbardziej o sie boję, że to się może rozprzestrzenić :( Albo, że będzie trudne w leczeniu, albo będą nawroty.

Pójdę do weta, bo nie mogę jak mi pies choruje :(

Dziekuje za pomoc Mek :calus: i podtrzymanie na duchu

Posted

Pink napisał(a):
Justa, sznauci maja sklonnosci do powstawania takich malutkich ala "brodawek". Wlasciwie wyglada to jak wieksze krostki ktore przy podrapaniu paznokciem sie jakby luszcza. To moze byc wlasnie to. Nie ma z tym problemu, bo po paru tygodniach, miesiacach schodzi to samo, moga sie tworzyc nowe w innych miejscach ale nie musza.

Pink o tym tez słyszałam, ale to jest naprawde minimalne, o średnicy 1mm !!! A to co sie złuszczyło, to m się wydaje że to maśc była zeschnięta już...

Odrosnie jej sierść w tym miejscu?

Posted

No nic, będe sie zbierać, bo jutro wstaję (jak codzień) o 6 :-?
Dziękuję Wam za pomoc kochani :calus:

Jak się czegoś więcej dowiem to dam znać :(

Posted

Justa : siersc w tym miejscu na bank odrosnie:))))
A co do nizoralu-super dziala i na psy-ja w ten sposob traktuje lupiez u nich:)))jak mi juz bardzo przeszkadza, bo one po rwaniu zawsze maja

Posted

Ale mnie dłuuugo nie było :roll: Wiem, wiem, tęskniliście jak cholera :)
Oczywiście nie mam czasu wszystkiego czytać, a rozpisaliście się nielicho 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...