Natalia_W Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Oj ale sie rozpisaliscie... :wink: orsini tak latwo to ty mnie spac nie polozysz...(predzej ty zasniesz)... a poza tym to chyba moja mamuska nie pojedzie bo cos tam ma w pracy... a mi jakas tam orsini rozkazywac nie bedzie :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X dorosla sie znalazla :evilbat: 0X :evil: 8) :wink: Widzialam zdjecie Ml.Zw.Eur - boskie.... :wink: ja moze wkrotce wsadze zdjecia na stronke... :wink: bedzie na co popatrzec :wink: Pozdrawiam wszystkich :wink: 8) :D
Justa Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Elitesse napisał(a):a moze to jakies podraznienia po strzyzeniu wlasnie sa ? albo jakies wstretne robale ja pogryzly ? w ktorym miejsu ona sa i czy blisko siebie czy porozrzucane ? Hmmm robale... możliwe.... Podraznienie po strzyżeniu to raczej na pewno nie, bo ona od kilku dni się drapała, tylko ja nic nie widziałam, bo sierść długa już była. Dopiero po strzyżeniu się okazało, że coś nie tak, ale efektem nie był sam zabieg... Ona to ma poniżej łopatek, ale krostki sa tak w odległości 1-2cm od siebie... Sama nie wiem co to jest kurce :/
alexandra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 A duże te krostki?? Bo jeśli większe, to fryzjerka mogła nie widząć zgolić np, wbite kleszcze :-? Albo jeśli robiła ją trymerem, to zadarła niechcący :-?
Justa Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Nie, nie są duże, po prostu takie krostki. Kleszczy psica nie miała raczej, bo nie ma w tych miejscach żadnej ranki, czy coś, po prostu taka krostka, zgrubienie, malutkie zgrubienie. Posmarowaliśmy tromentiolem i wydaje mi się, że troszku przygasły. Zobaczymy jutro... Natalia napewno pójdę do weta, jeśli przez weekend nic sie nie poprawi. Wyczytałam, że trzeba smarować maścią antybakteryjną( jeśli nie jest zaognione, nie krawawi), więc smaruje... Tylko ciekawa jestem co to jest i myslałam, że może sie z czyms takim spotkaliście... :roll: Dziękuję wszystkim za odzew :calus:
alexandra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 To faktycznie jeśli nie wielkie to smaruj maścią, i poczekaj, a do weta idź gdy nie przejdzie :wink: Może kaktycznie jakieś uczulenie, lub ugryzienie np. przez komarzysko
Elitesse Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 znnikam i do srody mnie nie będzie- nie piszcie za dużo ! :hand:
Natalia_W Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 No wlasnie Mek juz drugi raz tu dzisiaj wchodze a tu pustooooo :wink: Ja nie wiem co oni robia... :wink: wszyscy na imprezkach?? :wink: 8) :D
Elitesse Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 ucza sie ucza :) przynajmniej ja sie ucze hihi i własnie mam kilkuminutowa przerwe na przewietrzenie musku ... :)
Elitesse Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 trzeba poszukac jakiegos klona orsini coby napedzal temat w weekendy i swieta !! albo zrobic forumowa zrute na komputer domowy dla ww wymienionego osobnika płci zenskiej ? (juz to kiedys proponowalam ale jakos bez odzewu pozostalo hihi)
Elitesse Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 dobra ! koniec przerwy !! musze cos do mozgownicy wrzucic rzeby jutro od rana moc to przelewac na papier :)
Matt Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 No sznauceromaniaki to sobie pochulaliście :D 1000 stron.... 12 Mar, 2004 - 14:37 Heh, to tak dawno temu bylo ;) - napisalem pierwszy post tego tematu :D Nie myslalem nawet ze zapiszecie wspolnie az 1000 stron.... Zycze Wam nastepnego tysiaca w duzo wiekszym gronie :D Pamiętacie jak szukalismy tematu? :evilbat:
Justa Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Matt napisał(a):No sznauceromaniaki to sobie pochulaliście :D 1000 stron.... 12 Mar, 2004 - 14:37 Heh, to tak dawno temu bylo ;) - napisalem pierwszy post tego tematu :D Nie myslalem nawet ze zapiszecie wspolnie az 1000 stron.... Zycze Wam nastepnego tysiaca w duzo wiekszym gronie :D Pamiętacie jak szukalismy tematu? :evilbat: Oj ja pamiętam... Jakie wtedy nieliczne było nasze grono... A jeszcze bardziej nieliczne było w 2002 roku, kiedy tutaj przybyłam... Teraz to ja nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co napiszciecie od pn-pt ;) Ale dobrze, że coś się dzieje :D Dziękukę Wam za te 1000 str :D
Agatka Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A mi sie tutaj strasznie pododba i dzieki Wam wszystkim , że jesteści !!!! bez was ciezko byłoby przezyc pewne okresy mojego zycia !!! DZIEKI ZA TO ZE JESTESCIE !!!!
Justa Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Witam! Galciową samorwałam maścia bakteriobójczą i krostki zniknęły, ale zostały takie slady po nich... Tak sobie myślałam -może to od maszynki do golenia złapała? Bo jakoś mi sie nie wydaje, żeby fryzjerka po każdym psie dokładnie ją czyściła, a może wczesniejszy sznaucer miał coś i Galinka od niego złapała? :( Chyba jednak pójdę do tego weta, bo nie wytrzymam... nie wiem co to jest :( Chyba sie przeżuce na strzyżenie samodzielne :( Tylko, żeby jej włosy z tych miesjacach odrosły :( :cry:
Justa Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 No tak to wygląda... :( http://img294.echo.cx/img294/683/dsc073905qt.jpg http://img294.echo.cx/img294/8888/dsc073933hr.jpg Na zdjęciach jest posmarowane maścia, więc miejsca sa tłuste i wyglądaja gorzej niż w rzeczystwitości... Może ma ktos jakis pomysł? :(
Justa Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Ehhhh no pójdziemy pewnie jutro do weta, żeby mieć pewność... Bo jak to coś poważnego, to może uda sie to uchwycić w początkowym stadium. :( Martwi mnie ta moja mała :(
Pasavera Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Bidulka :( Wielki :buzi: ode mnie i Figi :wink: I koniecznie napisz co to za paskudztwo, jak już będziesz wiedziała :-?
orsini Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Justa bleeee paskudztwo, skad to sie wzielo??? mam nadzieje, ze to tylko jakies ugryzienie, a nie grzybica?ale nawet jak to drugie to spoko:)))wylecza Ci ja bez problemow
orsini Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Elitesse napisał(a):trzeba poszukac jakiegos klona orsini coby napedzal temat w weekendy i swieta !! albo zrobic forumowa zrute na komputer domowy dla ww wymienionego osobnika płci zenskiej ? (juz to kiedys proponowalam ale jakos bez odzewu pozostalo hihi) oooo jestem za:))od razy z pakietem Neostrada 5cos tam poprosze:))))))))))
orsini Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Natalia a czy wiemy juz gdzie spimy i za ile?:)))) i jak masz foty z EuroDog Show to je WKLEJAJ PLIZ!!!
Mek Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Justa mi sie wydaje , ze to bedzie pogryzienie przez pajaka albo coś w tym stylu.
orsini Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Agatka napisał(a):A mi sie tutaj strasznie pododba i dzieki Wam wszystkim , że jesteści !!!! DZIEKI ZA TO ZE JESTESCIE !!!! a prosze bardzo na zdrowie:))ale co myslisz, ze tak za froko to my tu jestesmy??? po 50 jewro na lebpka i piszemy nastepne 1000 stroniczek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts