orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):[chyba mnie z kim pomylilas . Przeciez Ty mnie nie lubisz :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: bo jestem zona jakiegos tam , czy ki inny diabel :P :P :P :P :P :P A poczucie humoru mam ogromne a moze jeszcze wieksze i nie tylko poczucie humoru :P :P :P Jad tez sie znajdzie jak trzeba :evil: :evil: :evil: :evil: nie no NIE lubie Cie bo sie okazalas byc kobieta, a nie moim ksieciem z bajki:))))))) hmmmm....no a jak z tym miejscem zamieszkania bedzie?czy w okolicach jest takie calkiem spore miasteczko?:))))i takie wieeeeeelllllkieeeee wodne oczko, zalew jakis czy jak to sie wabi, no bo juz nie jeziorko::::::
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Dobra komu w droge temu kopa w du## :D :D :D :D spadam narazie do jutra :hand: milego popoludnia zycze :D :D :D
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):Dobra komu w droge temu kopa w du## :D :D :D :D spadam narazie do jutra :hand: milego popoludnia zycze :D :D :D O NIE!!!!! tak sie nie robi!!!! jak ja teraz rozwiaze te zagadke kryminalna prawie???? toz ja dzis nie zasne!!!!bom tez niecierpliwa zupelnie jak jostra!!!
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 kurcze no i sobie poszla:((buuuuu noooo a juz sadze, ze bylam blisko....a tak?dopiero po weekendzie ...chyba, ze Wy sie zabawicie w szpiegow:)))i bagsika rozszyfrujecie:))) Hodowca pieprzastych miniatur:)) wielu ich nie ma a do tego z ogromnym poczuciem humoru...no ja wlasciwie mam 1 faworytke, ale moze sie myle:))))))))))))musze wypytac jeszcze o kilka spraw i wtedy bedzie wszystko jasne:))))))
julcia_so Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Witajcie!! :P łoł.. to już 1000 stronka - SUPER :angel: :drinking: :drinking: :drinking: a zobaczcie co znalazłam w necie - sznaucerki toy :wink: : http://ww1.toyschnauzer4u.com/us/zolonz1/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 I would not breed any animal if I had knowlege of a genetic problem! podoba mi sie ostatnie zdanie, szkoda , ze u nas tak ludziska nie mysla
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hahaha i male krowki tez maja :lol: :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a):hahaha i male krowki tez maja no, a jak by inaczej?! :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Noooooo jestem pod wrazeniem tyle stron napisaliscie, no i za 1000 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no i za was, fajowe z Was ludziki :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Hahahaha, Orsini widze,ze mscisz sie na mnie na maxa za tego smoka :lol: :lol: :lol: :lol: . No wiesz w lozku Ci sie ze mna nie podobalo, jak moglas, zlamalas mi serce :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Agatka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 O Królik Bugs na sznuacerkach ;))) Tajemnicyz nieznajomy, a moze bardzo znajomy ;) A ja Cie prześwietliłam juz na lewa strone , ale nikomu nie powiem niech sie mecza ;) :) :D A ty sie zastanawiaj cyz aj znam prawde cyz nie ;) hihihihihi Ale mam zabawe :D
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ka-Vanga napisał(a): No wiesz w lozku Ci sie ze mna nie podobalo, jak moglas, zlamalas mi serce :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . hahaha no nie spodobalo mi sie, bo cala noc krzyczalas i wierzgalas konczynami i odwlokiem :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Buahahaaaaaaa taaaaaaaaaa, na kogos trzeba wine zwalic tak :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): nie no NIE lubie Cie bo sie okazalas byc kobieta, a nie moim ksieciem z bajki:))))))) hmmmm....no a jak z tym miejscem zamieszkania bedzie?czy w okolicach jest takie calkiem spore miasteczko?:))))i takie wieeeeeelllllkieeeee wodne oczko, zalew jakis czy jak to sie wabi, no bo juz nie jeziorko:::::: Witam ! W moich okolicach jest calkiem spore miasteczko i nawet nie jedno oczko wodne a kilka i to calkiem sporych :D :D :D :D :D :D :D a nawet nazwalabym to jeziorkirm :P :P :P :P
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): O NIE!!!!! tak sie nie robi!!!! jak ja teraz rozwiaze te zagadke kryminalna prawie???? toz ja dzis nie zasne!!!!bom tez niecierpliwa zupelnie jak jostra!!! spij orsini spokojnie w olsztynie na wystawce zagadka sama sie rozwiaze :P :P :P :P :P :P
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 ja tam nie wiem, ale Ty podobno wychodzilas :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Agatka napisał(a):O Królik Bugs na sznuacerkach ;))) Tajemnicyz nieznajomy, a moze bardzo znajomy ;) A ja Cie prześwietliłam juz na lewa strone , ale nikomu nie powiem niech sie mecza ;) :) :D A ty sie zastanawiaj cyz aj znam prawde cyz nie ;) hihihihihi Ale mam zabawe :D ja tez mam zabawe :D :D :D :D przednia jest i przynajmniej jest wesolo a orsini niech sie bawi dalej w dedektywa :D :D :D :D
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 ale olsztyn dopiero za 3 tygodnie!!!buuuuu a jak ja mam spac co????
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a):ja tam nie wiem, ale Ty podobno wychodzilas :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: powrocilam juz :P :P :P :P nie moglam wytrzymac ciekawosc Twojego dochodzenia wziela gore :P :P :P :P
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 no ale ja za to musze juz isc:(((((buuuu szkoda...ale powroce w poniedzialek:)))myslcie nad godzina zero!!!
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a):ale olsztyn dopiero za 3 tygodnie!!!buuuuu a jak ja mam spac co???? wez misia do przytulenia :D :D :D :D skoro z ka-Wanga bylo Ci zle :evil: :evil: :evil: i bedziesz spala spokojnie az przez trzy tygodnie :P :P :P :P
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Agatka nie przemeczaj sie za bardzo z tym dochodzeniem :P :P :P :P zostaw cos dla orsini :D :D :D :D
Elitesse Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 oj przegiolyscie !! nie bylo mnie tylko kilka godzin a tu sie stron naprodukowalo !! kilka nascie mintu czytalam :(
Agatka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Toc napisałam ze nic nie powiem :)))) Lubie dobre zabawy :)) Godzina zero wybije w najmniej spodizewanym momencie i wtedy .... Wtedy sie okaze kto ile jest wart, wtedy sie okaze kto pokojowy a kto wojny lubi, wtedy sie dowiemy kto wie co znaczy współpraca... Wiec niech co poniektózy wyciagna wnioski zanim bedzie za póxno i wreszcie do holery dorosnał bo po 30 wypada dorosnąc ;)))
Justa Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ooooj ale mnie nie było dłuuuugo :D Nie będe pytać, czy tęskniliście :evilbat: Na początek chce Was opitolić za CAŁ?Ą STRONĘ GADANINY W GALERII!!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Esz, czy Wy sie nigdy nie nauczycie?! :evilbat: 8) :wink: No to tyle w roli wstępu :D A my dzisiaj z Galciową od fryzjera wróciliśmy... i psinteczka ma takie dziwne krostki na pleckach (4, może 5) i nie wiem co to jest :( nie chcę od razu do weta jechac, bo może to nic poważnego... Smarujemy na razie maścią antybakteryjną, a jak nie pomoże, to pójdziemy to weta. Kroski nie są zbyt duże, nie sa też zaczerwienione... Ale mimo wszystko się martwię :( Wcześniej nie miała takiego czegoś, może uczulenie? Tylko na co? Na karmę to raczej nie, bo to wysypka nie jest... Może macie jakies pomysły? :(
Elitesse Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 a moze to jakies podraznienia po strzyzeniu wlasnie sa ? albo jakies wstretne robale ja pogryzly ? w ktorym miejsu ona sa i czy blisko siebie czy porozrzucane ?
Recommended Posts