Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bagsfuny napisał(a):
[chyba mnie z kim pomylilas . Przeciez Ty mnie nie lubisz :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: bo jestem zona jakiegos tam , czy ki inny diabel :P :P :P :P :P :P A poczucie humoru mam ogromne a moze jeszcze wieksze i nie tylko poczucie humoru :P :P :P Jad tez sie znajdzie jak trzeba :evil: :evil: :evil: :evil:

nie no NIE lubie Cie bo sie okazalas byc kobieta, a nie moim ksieciem z bajki:)))))))
hmmmm....no a jak z tym miejscem zamieszkania bedzie?czy w okolicach jest takie calkiem spore miasteczko?:))))i takie wieeeeeelllllkieeeee wodne oczko, zalew jakis czy jak to sie wabi, no bo juz nie jeziorko::::::

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

bagsfuny napisał(a):
Dobra komu w droge temu kopa w du## :D :D :D :D spadam narazie do jutra :hand: milego popoludnia zycze :D :D :D

O NIE!!!!!
tak sie nie robi!!!!
jak ja teraz rozwiaze te zagadke kryminalna prawie????
toz ja dzis nie zasne!!!!bom tez niecierpliwa zupelnie jak jostra!!!

Posted

kurcze no i sobie poszla:((buuuuu noooo
a juz sadze, ze bylam blisko....a tak?dopiero po weekendzie ...chyba, ze Wy sie zabawicie w szpiegow:)))i bagsika rozszyfrujecie:)))
Hodowca pieprzastych miniatur:))
wielu ich nie ma
a do tego z ogromnym poczuciem humoru...no ja wlasciwie mam 1 faworytke, ale moze sie myle:))))))))))))musze wypytac jeszcze o kilka spraw i wtedy bedzie wszystko jasne:))))))

Posted

I would not breed any animal if I had knowlege of a genetic problem!

podoba mi sie ostatnie zdanie, szkoda , ze u nas tak ludziska nie mysla

Posted

Noooooo jestem pod wrazeniem tyle stron napisaliscie, no i za 1000 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no i za was, fajowe z Was ludziki :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Hahahaha, Orsini widze,ze mscisz sie na mnie na maxa za tego smoka :lol: :lol: :lol: :lol: .

No wiesz w lozku Ci sie ze mna nie podobalo, jak moglas, zlamalas mi serce :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

O Królik Bugs na sznuacerkach ;)))
Tajemnicyz nieznajomy, a moze bardzo znajomy ;)

A ja Cie prześwietliłam juz na lewa strone , ale nikomu nie powiem niech sie mecza ;) :) :D
A ty sie zastanawiaj cyz aj znam prawde cyz nie ;) hihihihihi

Ale mam zabawe :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

No wiesz w lozku Ci sie ze mna nie podobalo, jak moglas, zlamalas mi serce :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

hahaha no nie spodobalo mi sie, bo cala noc krzyczalas i wierzgalas konczynami i odwlokiem :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

nie no NIE lubie Cie bo sie okazalas byc kobieta, a nie moim ksieciem z bajki:)))))))
hmmmm....no a jak z tym miejscem zamieszkania bedzie?czy w okolicach jest takie calkiem spore miasteczko?:))))i takie wieeeeeelllllkieeeee wodne oczko, zalew jakis czy jak to sie wabi, no bo juz nie jeziorko::::::

Witam !

W moich okolicach jest calkiem spore miasteczko i nawet nie jedno oczko wodne a kilka i to calkiem sporych :D :D :D :D :D :D :D a nawet nazwalabym to jeziorkirm :P :P :P :P

Posted

orsini napisał(a):

O NIE!!!!!
tak sie nie robi!!!!
jak ja teraz rozwiaze te zagadke kryminalna prawie????
toz ja dzis nie zasne!!!!bom tez niecierpliwa zupelnie jak jostra!!!

spij orsini spokojnie w olsztynie na wystawce zagadka sama sie rozwiaze :P :P :P :P :P :P

Posted

Agatka napisał(a):
O Królik Bugs na sznuacerkach ;)))
Tajemnicyz nieznajomy, a moze bardzo znajomy ;)

A ja Cie prześwietliłam juz na lewa strone , ale nikomu nie powiem niech sie mecza ;) :) :D
A ty sie zastanawiaj cyz aj znam prawde cyz nie ;) hihihihihi

Ale mam zabawe :D

ja tez mam zabawe :D :D :D :D przednia jest i przynajmniej jest wesolo a orsini niech sie bawi dalej w dedektywa :D :D :D :D

Posted

orsini napisał(a):
ja tam nie wiem, ale Ty podobno wychodzilas :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat:

powrocilam juz :P :P :P :P nie moglam wytrzymac ciekawosc Twojego dochodzenia wziela gore :P :P :P :P

Posted

orsini napisał(a):
ale olsztyn dopiero za 3 tygodnie!!!buuuuu a jak ja mam spac co????

wez misia do przytulenia :D :D :D :D skoro z ka-Wanga bylo Ci zle :evil: :evil: :evil: i bedziesz spala spokojnie az przez trzy tygodnie :P :P :P :P

Posted

Toc napisałam ze nic nie powiem :))))

Lubie dobre zabawy :))

Godzina zero wybije w najmniej spodizewanym momencie i wtedy ....
Wtedy sie okaze kto ile jest wart, wtedy sie okaze kto pokojowy a kto wojny lubi, wtedy sie dowiemy kto wie co znaczy współpraca... Wiec niech co poniektózy wyciagna wnioski zanim bedzie za póxno i wreszcie do holery dorosnał bo po 30 wypada dorosnąc ;)))

Posted

Ooooj ale mnie nie było dłuuuugo :D Nie będe pytać, czy tęskniliście :evilbat:

Na początek chce Was opitolić za CAŁ?Ą STRONĘ GADANINY W GALERII!!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Esz, czy Wy sie nigdy nie nauczycie?! :evilbat: 8) :wink:

No to tyle w roli wstępu :D

A my dzisiaj z Galciową od fryzjera wróciliśmy... i psinteczka ma takie dziwne krostki na pleckach (4, może 5) i nie wiem co to jest :( nie chcę od razu do weta jechac, bo może to nic poważnego... Smarujemy na razie maścią antybakteryjną, a jak nie pomoże, to pójdziemy to weta. Kroski nie są zbyt duże, nie sa też zaczerwienione... Ale mimo wszystko się martwię :( Wcześniej nie miała takiego czegoś, może uczulenie? Tylko na co? Na karmę to raczej nie, bo to wysypka nie jest... Może macie jakies pomysły? :(

Posted

a moze to jakies podraznienia po strzyzeniu wlasnie sa ? albo jakies wstretne robale ja pogryzly ? w ktorym miejsu ona sa i czy blisko siebie czy porozrzucane ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...