Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a):to tak jak orsini :P a to pewnie dlatego mnie pomylila z facetem :D :D :D :D i zlamalam jejserce :evil: :evil: :evil: ale wybacz orsini nie chcialam tego :P :P :P :P
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): no wlasnie tak jak ja!!! eeeeeee....qrfa ktos Ty zapytam wprost:)))))))))))) a pewnie zdziwilabys sie :D :D :D :D Poznamy sie na wystawie w olsztynie :P :P :P :P
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):jostra napisał(a):to tak jak orsini :P a to pewnie dlatego mnie pomylila z facetem :D :D :D :D i zlamalam jejserce :evil: :evil: :evil: ale wybacz orsini nie chcialam tego :P :P :P :P patrzcie jak sie wije jak waz, zeby nie odpowiedziec tylko:)))) no dobrze to wklej jakiegos swojego psiaka to sami zgadniemy :lol: :lol: :lol: :lol:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): patrzcie jak sie wije jak waz, zeby nie odpowiedziec tylko:)))) no dobrze to wklej jakiegos swojego psiaka to sami zgadniemy :lol: :lol: :lol: :lol: to by bylo za proste dla takiego szpiega jak Ty :evil: :evil: :evil:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='bagsfuny'][quote name='orsini'] no wlasnie tak jak ja!!! eeeeeee....qrfa ktos Ty zapytam wprost:)))))))))))) a pewnie zdziwilabys sie :D :D :D :D Poznamy sie na wystawie w olsztynie :P :P :P :P czyli sie NIE znamy?????tak???? czy sie znamy, ale Ty sie draznisz ze mna,ke?:)))))))a ja bylam gotowa zostac Twoja zona, prac Ci skarpetki, cerowac gacie itp...a Ty nie kcesz sie przyznac no ladnie..... :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 JA na allegro kupiłam już Księgę psów,Okiem psa,Rozmnażanie psów,Tajemnice wystaw psów,Mój pies championem i chyba coś jeszcze.... patrzcie jakiego kwiatka znalazlam w necie:)) ciekawe tylko po co tej osobie taka lektura?zwlaszcza ta ksiazka Moj pies championem:))))))))))))))))))))))))))))))i tajemnice wystaw:)))))))))))hahahaha
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): czyli sie NIE znamy?????tak???? czy sie znamy, ale Ty sie draznisz ze mna,ke?:)))))))a ja bylam gotowa zostac Twoja zona, prac Ci skarpetki, cerowac gacie itp...a Ty nie kcesz sie przyznac no ladnie..... :lol: :lol: :lol: :lol: no orsini przeszlas sama siebie w tym momencie :D :D :D :D :D jestem pod wrazeniem , nie moge :P :P :P :P teraz to jeszcze ekran do czyszczenia Ci dojdzie :P :P :P :P , to jak tak to powiem ze sie juz znamy :) :) :) :)
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 a co z tymi kolorkami???? Zapytowywuję się??? Czy mnie tu nie ma? :-? :evilbat:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): patrzcie jakiego kwiatka znalazlam w necie:)) ciekawe tylko po co tej osobie taka lektura?zwlaszcza ta ksiazka Moj pies championem:))))))))))))))))))))))))))))))i tajemnice wystaw:)))))))))))hahahaha Cos Ty taka ??????? :evilbat: :evilbat: :evilbat: przeciez wszyscy chca miec championy nie tylko ty :P :P :P :P daj ludziom poczytac :P :P :P :P
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hahaha nie no monitor to ja juz z rana sobie zaplulam po poscie meka o kupkach w ksztalcie wzgorz wawelskich:))))))))))) Wez bagsik BEZ TAKICH, bo ja tu Cie polubilam, a sie na zywo okaze , ze Cie nie lubie, bo Ty np. jestes zona takiego jednego, albo cos w ten desen! aha, jeszcze pytanko: Madziara to NIE Ty?pod innym nickiem co????
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a):a co z tymi kolorkami???? Zapytowywuję się??? Czy mnie tu nie ma? :-? :evilbat: na bank jakis pieprzak!!!! i teraz w zaleznosci od tego kto to jest to jest albo 1 albo wieksza ilosc przedstawicieli tegoz koloru!
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):orsini napisał(a): patrzcie jakiego kwiatka znalazlam w necie:)) ciekawe tylko po co tej osobie taka lektura?zwlaszcza ta ksiazka Moj pies championem:))))))))))))))))))))))))))))))i tajemnice wystaw:)))))))))))hahahaha Cos Ty taka ??????? :evilbat: :evilbat: :evilbat: przeciez wszyscy chca miec championy nie tylko ty :P :P :P :P daj ludziom poczytac :P :P :P :P hahahaha no masz racje, nie pomyslalam o tym:))))
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a):a co z tymi kolorkami???? Zapytowywuję się??? Czy mnie tu nie ma? :-? :evilbat: sory :P :P :P jestes jestes !!!!! Hmmmmmmmmmmmm kolory jakby tu je skonfigurowac ??????? :P :P :P chyba to sie nazywa p&s...
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a):hahaha nie no monitor to ja juz z rana sobie zaplulam po poscie meka o kupkach w ksztalcie wzgorz wawelskich:))))))))))) Wez bagsik BEZ TAKICH, bo ja tu Cie polubilam, a sie na zywo okaze , ze Cie nie lubie, bo Ty np. jestes zona takiego jednego, albo cos w ten desen! aha, jeszcze pytanko: Madziara to NIE Ty?pod innym nickiem co???? No widzisz orsini bo ludzi trzeba dobrze poznac a nie tylko po okladce oceniac :evil: :evil: :evil: :evil: Madziara to nie ja. :D :D :D A zona takiego jednego to wszystko mozliwe :P :P :P :P i co teraz bedzie?????? :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a):tylko p+s? dużo sztuk? poczekaj cierpliwie jeszcze troche to sie wszystkiego dowiesz :P :P :P :P
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ja tam do cierpliwych nie należę To niech sobie orsini prowadzi śledztwo - ja wypadam ... :roll:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a):Ja tam do cierpliwych nie należę To niech sobie orsini prowadzi śledztwo - ja wypadam ... :roll: A cos ty taka niecierpliwa?????? :D :D :D :D Tak zawsze?????? :P :P :P
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):[ No widzisz orsini bo ludzi trzeba dobrze poznac a nie tylko po okladce oceniac :evil: :evil: :evil: :evil: Madziara to nie ja. :D :D :D A zona takiego jednego to wszystko mozliwe :P :P :P :P i co teraz bedzie?????? :evilbat: :evilbat: :evilbat: hehehehe ale ja inny kolor mialam na mysli:))))))))))))))) w pieprzakach nie mam antypatii czy jak to sie nazywa:))jakies zagraniczne slowo :lol: :lol: :lol: :lol: hmmm...no to ja juz wszystko wiem:)))niewiele osob uzywa slowa KOCIUB:)))))))ale jedna hodowczyni nota bene pieprzakow PIERWSZA to przechwycila:)))) tylko....kurcze ona nie mieszka wsrod swiezego powietrza, bo pod calkiem duzym miasteczkiem i nie sadze, zeby tam byly pikne lasy i jeziora jak u nas, ale z drugiej strony tamta pani ma zajefajne poczucie humoru wiec by pasowalo...hmmmmm kurcze no
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):a co z tymi kolorkami???? Zapytowywuję się??? Czy mnie tu nie ma? :-? :evilbat: na bank jakis pieprzak!!!! i teraz w zaleznosci od tego kto to jest to jest albo 1 albo wieksza ilosc przedstawicieli tegoz koloru! a nie mowilam??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): hehehehe ale ja inny kolor mialam na mysli:))))))))))))))) w pieprzakach nie mam antypatii czy jak to sie nazywa:))jakies zagraniczne slowo :lol: :lol: :lol: :lol: hmmm...no to ja juz wszystko wiem:)))niewiele osob uzywa slowa KOCIUB:)))))))ale jedna hodowczyni nota bene pieprzakow PIERWSZA to przechwycila:)))) tylko....kurcze ona nie mieszka wsrod swiezego powietrza, bo pod calkiem duzym miasteczkiem i nie sadze, zeby tam byly pikne lasy i jeziora jak u nas, ale z drugiej strony tamta pani ma zajefajne poczucie humoru wiec by pasowalo...hmmmmm kurcze no chyba mnie z kim pomylilas . Przeciez Ty mnie nie lubisz :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: bo jestem zona jakiegos tam , czy ki inny diabel :P :P :P :P :P :P A poczucie humoru mam ogromne a moze jeszcze wieksze i nie tylko poczucie humoru :P :P :P Jad tez sie znajdzie jak trzeba :evil: :evil: :evil: :evil:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a):zawsze :evilbat: biedactwo :( :( :( :( to nie dobrze :D :D :D :D
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Jadzik dobra rzecz jest :P Mi moje niecierpliwość wogóle nie przeszkadza, gorzej z otoczeniem :evilbat:
Recommended Posts