Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHANI ZYCZE WAM JESZCZE 1000 TAKICH TYSIECY ZEBYSMY TU BYLI RAZEM!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

a tak wogole to poczekaj musze to sprawdzic :D :D :D

wiesz Jostra po dluzszym przygladaniu sie w lusterku stwierdzam ze chyba sklonilabym sie ku kobiecie no ale ......... :P :P :P

Posted

buuuu no zycie jest niesprawiedliwe, jak juz znajduje kogos kto mi odpowiada pod wzgledem intelektu i poczucia humoru to sie okazuje, ze albo ma zone, albo co gorsza to KOBITA!!!!!!!!!!!!!
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
qrfaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuu noooooo
lajf is brutal :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

to za 1000 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

No wiesz Orsini przykro mi ze mnie juz nie lubisz :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Nie zawsze mozna miec to co sie chce :D :D :D

Przepraszam za rozczarowanie :cry: :cry: :cry: :cry:

to moze ja juz pojde sobie????????? Bo mnie juz nie lubia :evil: :evil: :evil:

Posted

nie no zostan juz skoro musisz :lol: :lol: :lol: :lol:

eh co za zycie....
zawsze pod gore nie ma co.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

bagsfuny napisał(a):
To orsini moze czas orientacje zmienic :D :D :D :D chociaz tak na chwile :P :P :P

oj nie a KYSZ!!
takiej mozliwosci NIE ma:))jestem obrzydliwa jesli chodzi o kobiety:)))i tak myslalam, ze umre jak spalam z KaVangiem w 1 lozku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No nbie wiem czy musze ale kcem :D :D :D :D Jezeli mnie wielebne towarzystwo z forum nie wyrzuci :evil: :evil: :evil: to bardzo prosze o litosc i pozostawienie mnie tutaj ten intelekt mi odpowiada :P :P :P :P

Posted

bagsfuny napisał(a):
No nbie wiem czy musze ale kcem :D :D :D :D Jezeli mnie wielebne towarzystwo z forum nie wyrzuci :evil: :evil: :evil: to bardzo prosze o litosc i pozostawienie mnie tutaj ten intelekt mi odpowiada :P :P :P :P

nie no pewnie, ze Cie kcemy, poprostu mi serce zlamalE/As:))))ale coz nie pierwszy to raz:))))i nie ostatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

bagsfuny napisał(a):
Oj orsini zakryj oczy i wyobraz sobie fajnego rasowego faceta moze albo cos w tym rodzaju :P :P :P :P

takiego jak ten z łysolkiem, wszystko ma na swoim miejscu :evilbat: :lol: :lol:

Posted

bagsfuny napisał(a):
Oj orsini zakryj oczy i wyobraz sobie fajnego rasowego faceta moze albo cos w tym rodzaju :P :P :P :P

no jesli chodzi o KaVange to bylby bardzo malutki rasowy mezczyzna (hahaha za smoka sie odwdziedze Ty Ty Ty...wrrrrr) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Da sie wszystko naprawic a serce tez mozna posklejac , biedactwo nie moze trafic na tego wlasciwego :lol: :lol: :lol: a moze Ty poprostu zle szukasz???????? :D :D :D

Posted

bagsfuny napisał(a):
a moze Ty poprostu zle szukasz???????? :D :D :D

wlasnie zauwazylam, ze ZLE!!! :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
jakis instynkt samozachowawczy mi sie wylaczyl, ze kobiety nie rozpoznalam:))))

Posted

Ja widzę u Ciebie znaczną poprawę :evilbat:
Poraz pierwszy dałaś zdjęcie faceta, a do tej pory były tylko dekolty i biusty :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

No to nie jest juz z Toba za dobrze :P :P :P :P ale pomalutku dojdziesz do wprawy :D :D :D :D

i tu jest ten problem nie masz instynktu :D :D :D :D

wez sie za siebie kobieto :D :D :D :D

Posted

jostra napisał(a):
Ja widzę u Ciebie znaczną poprawę :evilbat:
Poraz pierwszy dałaś zdjęcie faceta, a do tej pory były tylko dekolty i biusty :evilbat: :lol: :lol: :lol:

oj przepraszam wkleilam kota tak?:))lysego:)))nie moja wina , ze na focie wszyscy lysi:)))))

Posted

orsini napisał(a):
bagsik a skad Ty wlasciwie jestes? tzn. z jakich rejonow Polski???

z pieknych rejonow , pelnych jezior , lasow i swiezego wozducha :P :P :P :P

Posted

orsini napisał(a):

oj przepraszam wkleilam kota tak?:))lysego:)))nie moja wina , ze na focie wszyscy lysi:)))))

ten kot to tak z pragnienia do czego innego?????????? :P :P :P :P

Bo chyba kot to najmniej cie tam zainteresowl????? :D :D :D :D

Posted

bagsfuny napisał(a):
orsini napisał(a):
bagsik a skad Ty wlasciwie jestes? tzn. z jakich rejonow Polski???

z pieknych rejonow , pelnych jezior , lasow i swiezego wozducha :P :P :P :P

no wlasnie tak jak ja!!!
eeeeeee....qrfa ktos Ty zapytam wprost:))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...