orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jak Ty to ona to juz Cie nie lubie:)))wbrew panujacej tu opinii ja zdecydowanie wole mezczyzn:)))))))))))
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHANI ZYCZE WAM JESZCZE 1000 TAKICH TYSIECY ZEBYSMY TU BYLI RAZEM!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 a tak wogole to poczekaj musze to sprawdzic :D :D :D wiesz Jostra po dluzszym przygladaniu sie w lusterku stwierdzam ze chyba sklonilabym sie ku kobiecie no ale ......... :P :P :P
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 chyba nie jest aż tak źle, żeby trzeba było się długo w lusterku przyglądać :P :wink:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 buuuu no zycie jest niesprawiedliwe, jak juz znajduje kogos kto mi odpowiada pod wzgledem intelektu i poczucia humoru to sie okazuje, ze albo ma zone, albo co gorsza to KOBITA!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu qrfaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuu noooooo lajf is brutal :cry: :cry: :cry: :cry:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 to za 1000 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: No wiesz Orsini przykro mi ze mnie juz nie lubisz :evilbat: :evilbat: :evilbat: Nie zawsze mozna miec to co sie chce :D :D :D Przepraszam za rozczarowanie :cry: :cry: :cry: :cry: to moze ja juz pojde sobie????????? Bo mnie juz nie lubia :evil: :evil: :evil:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 To orsini moze czas orientacje zmienic :D :D :D :D chociaz tak na chwile :P :P :P
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 nie no zostan juz skoro musisz :lol: :lol: :lol: :lol: eh co za zycie.... zawsze pod gore nie ma co.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):To orsini moze czas orientacje zmienic :D :D :D :D chociaz tak na chwile :P :P :P oj nie a KYSZ!! takiej mozliwosci NIE ma:))jestem obrzydliwa jesli chodzi o kobiety:)))i tak myslalam, ze umre jak spalam z KaVangiem w 1 lozku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 No nbie wiem czy musze ale kcem :D :D :D :D Jezeli mnie wielebne towarzystwo z forum nie wyrzuci :evil: :evil: :evil: to bardzo prosze o litosc i pozostawienie mnie tutaj ten intelekt mi odpowiada :P :P :P :P
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Oj orsini zakryj oczy i wyobraz sobie fajnego rasowego faceta moze albo cos w tym rodzaju :P :P :P :P
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):No nbie wiem czy musze ale kcem :D :D :D :D Jezeli mnie wielebne towarzystwo z forum nie wyrzuci :evil: :evil: :evil: to bardzo prosze o litosc i pozostawienie mnie tutaj ten intelekt mi odpowiada :P :P :P :P nie no pewnie, ze Cie kcemy, poprostu mi serce zlamalE/As:))))ale coz nie pierwszy to raz:))))i nie ostatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):Oj orsini zakryj oczy i wyobraz sobie fajnego rasowego faceta moze albo cos w tym rodzaju :P :P :P :P takiego jak ten z łysolkiem, wszystko ma na swoim miejscu :evilbat: :lol: :lol:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):Oj orsini zakryj oczy i wyobraz sobie fajnego rasowego faceta moze albo cos w tym rodzaju :P :P :P :P no jesli chodzi o KaVange to bylby bardzo malutki rasowy mezczyzna (hahaha za smoka sie odwdziedze Ty Ty Ty...wrrrrr) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Da sie wszystko naprawic a serce tez mozna posklejac , biedactwo nie moze trafic na tego wlasciwego :lol: :lol: :lol: a moze Ty poprostu zle szukasz???????? :D :D :D
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a): a moze Ty poprostu zle szukasz???????? :D :D :D wlasnie zauwazylam, ze ZLE!!! :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: jakis instynkt samozachowawczy mi sie wylaczyl, ze kobiety nie rozpoznalam:))))
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsik a skad Ty wlasciwie jestes? tzn. z jakich rejonow Polski???
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ja widzę u Ciebie znaczną poprawę :evilbat: Poraz pierwszy dałaś zdjęcie faceta, a do tej pory były tylko dekolty i biusty :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 No to nie jest juz z Toba za dobrze :P :P :P :P ale pomalutku dojdziesz do wprawy :D :D :D :D i tu jest ten problem nie masz instynktu :D :D :D :D wez sie za siebie kobieto :D :D :D :D
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a):Ja widzę u Ciebie znaczną poprawę :evilbat: Poraz pierwszy dałaś zdjęcie faceta, a do tej pory były tylko dekolty i biusty :evilbat: :lol: :lol: :lol: oj przepraszam wkleilam kota tak?:))lysego:)))nie moja wina , ze na focie wszyscy lysi:)))))
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a):bagsik a skad Ty wlasciwie jestes? tzn. z jakich rejonow Polski??? z pieknych rejonow , pelnych jezior , lasow i swiezego wozducha :P :P :P :P
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): oj przepraszam wkleilam kota tak?:))lysego:)))nie moja wina , ze na focie wszyscy lysi:))))) ten kot to tak z pragnienia do czego innego?????????? :P :P :P :P Bo chyba kot to najmniej cie tam zainteresowl????? :D :D :D :D
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):orsini napisał(a):bagsik a skad Ty wlasciwie jestes? tzn. z jakich rejonow Polski??? z pieknych rejonow , pelnych jezior , lasow i swiezego wozducha :P :P :P :P no wlasnie tak jak ja!!! eeeeeee....qrfa ktos Ty zapytam wprost:))))))))))))
Recommended Posts