Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paskudne to sa te WHITE!!! real KOCIUBS!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no moze dla nich to new star:))ale ona juz z miesiac temu byla jak nie lepiej:))))no to juz nie new:))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

bagsik: na inne forum juz mamy emblemat, ale Ty miales na DOGOMANIE sobie wkleic jakies???ze mnie sie nabijaliscie, ze nie umialam sobie wkleic, a Ty to co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
dla mnie new, bo nie mam czasu grzebać w necie i dopiero dziś zobaczyłam
:

bo sie przepracowujesz Kochana a to niezdrowe oj niezdrowe

Posted

a wracajac do Natalii to ja trzeba bedzie polozyc spac, bo ma super rodzicow , ale oni sie przy coreczce nie wyluzuja:))))))wiec sorry winetou ale do wyra i lulu :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

A ja ni chusteczki jeszcze gorszy ciemniak niz Ty :D :D :D :D Chyba cos mi sie po###### i nie moge tego zrobic :evil: :evil: :evil: teraz to pewnie musze nowy niczek zalozyc i dopiero mi sie uda :P :P :P

Posted

ja tez cossssssssss!!!!!! mam pod nickiem :lol: :lol: :lol: :lol: Nie widzisz????? :D :D :D Chyba oczka nie takie :cry: :cry: :cry:

Posted

bagsfuny napisał(a):
ja tez cossssssssss!!!!!! mam pod nickiem :lol: :lol: :lol: :lol: Nie widzisz????? :D :D :D Chyba oczka nie takie :cry: :cry: :cry:

hahahaa no masz:))
amator :lol: :lol: :lol: :lol:
ciekawe tylko CZEGO amator :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

hahahaha a moze nie wnikaj tak gleboko ??????? :D :D :D Amator a czego????? narazie nie bedziemy tego roztrzasac :lol: :lol: :lol:

dzieki jostra poradze sobie ze zmniejszeniem :P :P :P Emblemacik dla Orsini wyszedl chyba ok???? wiec nie ma problemu . :P

Pochrzanilam cos wpisujac haslo i teraz nie wiem jak to odkrecic :evil: :evil: :evil:

Posted

hahahaha lekka skleroza?:)))hasla zapomnialem?:)))))))))
wiesz oni mejla z haslem przysylali, wiec powienienes go gdzies mniec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

E tam to nie w tym problem z rozpedu nie to co trzeba wpisalam i teraz du## :P :P :P Ale moze da sie to naprawic :D :D :D jak beddzie chwila czasu

Posted

[quote name='bagsfuny']Pochrzanilam cos wpisujac haslo i teraz nie wiem jak to odkrecic :evil: :evil: :evil:

qrde bags TY jestes ONA?????
czemu ja zawsze myslalam, ze Ty to ONNNNNN????????????? :o :o :o :o :o
Pochrzanilam

Posted

hahahahhahaa Trzeba sobie radzic w zyciu!!!!! NIE!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

szybko bo pic mi sie chce :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...