jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): hahahaha ale zapomnial podac mejla Pewnie blondyn :P :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 a propos blondyn: co oznacza jak dziewczyna ma siniaka na pępku? -ma chlopaka blondyna :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Romas napisał(a): Tak z warszawskiej ,choc moze nie jest to hodowla ,w calym slowa tego znaczeniu.Poprostu ladna suczka spodziewa sie szczeniat i tyle :-) Ola ,dawno juz mialam zapytac Ty trymujesz pieski sama czy chodzic do fryzjerea,a jak do fryzjera to do kogo ?? Skoro z Warszawskiej to mi tylko po Bajce przychodzi do glowy, Kaska studiuje badz juz skonczyla zootechnike badz cos w tym stylu i ma jeszcze mini pieprz-sol i cz-s, zgadlam? :D :wink: . Ja swoje sama trymuje najczesciej, a juz reszte to mi robi M. Szumer i Agatka Bangi :D .
Romas Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Skoro z Warszawskiej to mi tylko po Bajce przychodzi do glowy, Kaska studiuje badz juz skonczyla zootechnike badz cos w tym stylu i ma jeszcze mini pieprz-sol i cz-s, zgadlam? . Zgadlas Ola :-) ,wlasnie ta suczke pilnie obserwuje od dluzszego juz czasu.I teraz czekamy na rozwiazanie .A pieprzaczki mini tez sa u Kaski i jeszcze nowa suczka cz-sr.No i wszystkie pieski usportowione :-) To skoro samamtrymujsze to moze kiedys na jesieni bedziesz tak mila i podzielisz sie wiedza.Na pewno szczeniaka bede musiala kilka razy wytrymowac ,a jak podejmiemy decyzje o wystawach to nawet wogole tylko trymowac.Tak wiec kazda pomoc mile widziana :-)
Ka-Vanga Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Romas napisał(a):Zgadlas Ola :-) ,wlasnie ta suczke pilnie obserwuje od dluzszego juz czasu.I teraz czekamy na rozwiazanie .A pieprzaczki mini tez sa u Kaski i jeszcze nowa suczka cz-sr.No i wszystkie pieski usportowione :-) To skoro samamtrymujsze to moze kiedys na jesieni bedziesz tak mila i podzielisz sie wiedza.Na pewno szczeniaka bede musiala kilka razy wytrymowac ,a jak podejmiemy decyzje o wystawach to nawet wogole tylko trymowac.Tak wiec kazda pomoc mile widziana :-) No Kaska z nimi trenuje, o ile sie nie myle to jej hodowla nazywa sie Animacja :D . Spoko, mozemy sie umowic to Ci pokaze co i jak :D . Teraz mam do wytrymowania Nafke, tak mi zarosla, ze mi trymer nie chce wejsc w siersc :wink: .
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hahaahaha qrcze ale Ty jestes zabawny:))))))jezdzisz na jakies wystawki?bo b.chcialabym Cie live poznac:))))) i pytanie do Jostry-gdzie spicie w szczecinie???masz jakis dobry ,ale TANI hotelik???
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a): i pytanie do Jostry-gdzie spicie w szczecinie???masz jakis dobry ,ale TANI hotelik??? baaaaaaaaaaaaardzo tani :D Rodzina w Gorzowie Wlkp. :evilbat: O ile nie zmienili zdania, że możemy do nich przyjechać :P A Ty od kiedy jedziesz do Szczecina? :o Miałaś nie jechać, co?
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 a od kiedy wiem, ze w konkurencji mam tylko te suke, ktora w Lesznie byla za mna:)))rozne rzeczy sie zdarzaja, ale... no i jade na imprezke, bo mamy wszyscy razem mieszkac z Kasia i z familia Natalii no i nasza ekipa-bedzie wesolo w sobote wieczor:))w koncu jakas imprezka, tylko Natalie trzeba bedzie spac polozyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 O! Faktycznie Ola ,Animacja ,ostanio bylam pytana o nazwe tej hodowli i za diabla nie moglam sobie przypomniec. Ale mniejsza o nazwe :-) mamuska jest fajna :-) Chetnie bym zobaczyla trymowanie ale nie teraz ,bo teraz to moja Zuzia do golego scieta to nawet pocwiczyc jak nie bedzie. Ale zglosze sie do Ciebie za jakis czas ,jak pozwolisz :-) A w niedziele do Alternatywy ,do Pecic wybierasz sie ??
Ka-Vanga Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Romas napisał(a):O! Faktycznie Ola ,Animacja ,ostanio bylam pytana o nazwe tej hodowli i za diabla nie moglam sobie przypomniec. Ale mniejsza o nazwe :-) mamuska jest fajna :-) Chetnie bym zobaczyla trymowanie ale nie teraz ,bo teraz to moja Zuzia do golego scieta to nawet pocwiczyc jak nie bedzie. Ale zglosze sie do Ciebie za jakis czas ,jak pozwolisz :-) A w niedziele do Alternatywy ,do Pecic wybierasz sie ?? Ja osobiscie nie znam Bajki, ale slyszalam, ze fajna suczka :D . Spoko do jesieni to zdaza mi zarosnac sabaki, albo na swoim malenstwie bedziesz trenowala :wink: . Buuuuuuu mialam jechac z Bangitka na zawody, ale mam w poniedzialek egzam i niestety bede musiala odpuscic :( .
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 No ale w końcu gdzie nocujecie??????????????? Jak nie w kartonie to mogę się dać namówić na wieczór i noc w Szczecinie :P
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hahahaha nie mam pojecia:)) Kasia ponoc cos ma na oku, ale nie wiem, dlatego sie pytalam, gdzie WY nocujecie:))))
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Haloooo halooo teraz to chyba olsztyn jak mi humorek dopisze :P :P :P
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 No to się z orsini napewno spikniecie :P Orsini - ja Was do mojej rodziny nie zaproszę napewno :evilbat:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 ooooooo SUPERRRRRRRRRRRRRR zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Allenstein RULEZ!!! :lol: :lol: :lol:
Sisi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 No to się z orsini napewno spikniecie Na pewno tak :D :D :D
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bagsfuny napisał(a):Moje kociuby nie sa tak utytlane jak twoje :P :P :P kociuby?:))))))hahahahaha wiecie co jest najsmieszniejsze?ze to slowo KOCIUB to kumpela ze Slaska przywiozla, nie wiem czy jeszcze w jakiejsc czesci Polski ono istnieje, u nas NIE:)))u nas kociub to taniec warminski :lol: :lol: :lol: no i laska przywiozla tego kociuba i sie przyjelo:))))))myslalam, ze padne w Bratyslawie jak pani S. tez z kociubem wystartowala:))))bo w Wawie tez to slowo nie istnieje, a jak sie przyjelo:)))))
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a): Orsini - ja Was do mojej rodziny nie zaproszę napewno :evilbat: hmmmm NO NIE ROZUMIEM DLACZEGO???? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Bo nie wiem czy oni nas przyjmą :P ;) A to new czsr kociub specjalnie dla orsini :P (nie chce mi się iść do galerii :oops: ) :lol:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 a to nie jest new kociub od Ingrid czy jak ona sie wabi? :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Wygrałaś kiełbaskę grillową sztuk 2 :D Po odbiór należy się zgłosić pod adres Biała 51E :P
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 fajna fotka Jostra:)))))ale jak to od Ingrid to zaden new:))dawaj NEW cos:))))))
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a):Wygrałaś kiełbaskę grillową sztuk 2 :D Po odbiór należy się zgłosić pod adres Biała 51E :P hahahahaha:)))
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a):fajna fotka Jostra:)))))ale jak to od Ingrid to zaden new:))dawaj NEW cos:)))))) napisali "new star arrived" to myslalam, ze new, ja się na tych waszych czsr ni cholery nie znam, paskudne to takie :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts