jostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Elitesse napisał(a):do tej pory wydawali fajne tytuły np Dlaczego mój pies albo zapomniany język psów, musze te medalowe ksiązki poglądac w jakiejs księgarni ale 64 strony to malutko jest z czego 24 to reklamy hodowców :evilbat: ;)
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 niom galaktyka ja w wielu ksiązkach widze głupoty o sznaucerach a fotki to przewaznie dołaczaja przepiekne :) takie ala zwyc europy mlodziezy z naszej galerii :)
alexandra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Hehehehe, no własnie, wypadałoby zobaczyć treść owej książki, żeby własnie takci i podobnych anachronizmó nie wypisywała :lol: Aga, jestem pewna, że jakbyś siadła napisała w skrócie od siebie o sznaucerkach, pielęgnacji, zywieniu itp, taką pigułkę dla "zielonych" i ją wydrukowała, to spokojie mogłabyś ją dawać nabywcom swoich szczeniąt i na pewno nie byłaby gorsza od tej proponowanej ksiązki :wink:
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 szczerze mówiąc to ja już daje cos takiego nabywcom moich szczeniąt hihi
alexandra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 No widzisz :wink: Ja zresztą też tak planuję, to dobry pomysł :D
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 ja ze swoim pierwszym piechem dostałam własnie spisane wszelkie porady i informacje i było to dla mnie bardzo cenne bo jak sie odbiera piecha to o połowe rzeczy zapomni się zapytac a druga połowa z głowy wyleci więc stwierdziłam ze tez będe tak robiła ze swoimi maluchami
alexandra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Dokładnie!! To na pewno wielce pomocna sprawa taka notatka sporządzona przez hodowcę, nawet jak przyszły właściciel nie będzie się do wsyzstkiego chciał stosować, to zawsze da mu jakiś pogląd na pewne sprawy :)
Ka-Vanga Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Kurcze ja tez dostalam takiego maila, w sumie fajnie, ze cos nowego bedzie tylko czy cos sensownego, bo brak nam nowych i dobrych ksiazek o sznaucerach.
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 to moze napiszemy wspolna ? taka forumowa bo przeciez troche juz w tych sznaucerach siedzimy ?
Ka-Vanga Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Ja bym chciala taka z prawdziwego zdazenia, ostatnio gadalam ze Sciesinskim i jakas jego studentka napisala podobno super prace o miniaturach, o amerykanskim typie, niemieckim i mieszanym, wady, zalety i masa roznych info. Ale niestety bez jej zgody nie mozna tego opublikowac, ani nie moze nam tego dac, a ona nie bardzo chetna do wspolpracy :roll: .
alexandra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Szkoda :( A nie chce opublikować tego opracowania i zarobić :-? ??
Romas Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 jeju ,musicie tyle pisac :-) zeby dowiedziec sie co z chorutkami Agnieszki ,musialam ze trzy strony sie cofnac. To ciesze sie ,ze juz O.K .Biedny Waciak .Pomiziaj go ode mnie.Nic nie piszesz o nim :-) widac sredniaki tak go ustawiaja ,ze zupelnie nie sprawia klopotu :-) Wiec tak , oczekiwane kluseczki juz niedlugo przyjda na swiat,najdalej w przyszlym tyg. Czym nie omieszkam sie pochwalic :-) ale teraz milcze coby nie zapeszac :-) :angel: Krowka z linku Orsini mi sie szalenie podobala, fajnie byloby miec takiego nietypowwgo sznuacera.Musialby sie Łatek nazywac :-)
Ka-Vanga Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 No wlasnie podobno nie bardzo chce. Romas, a Ty bierzesz malucha z warszawskiej hodowli?
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 troche droga ta reklama!wychodzi prawie 300zl:(((wiec ja dziekuje!wole sobie reklame na swiatowke wykupic tez tyle a za to w katalogach na wszystkie 4 dni daja:)))))
Romas Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Romas, a Ty bierzesz malucha z warszawskiej hodowli? Tak z warszawskiej ,choc moze nie jest to hodowla ,w calym slowa tego znaczeniu.Poprostu ladna suczka spodziewa sie szczeniat i tyle :-) Ola ,dawno juz mialam zapytac Ty trymujesz pieski sama czy chodzic do fryzjerea,a jak do fryzjera to do kogo ??
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='onka']a teraz "perełka" dla wszystkich miło.sników nagusów:) :lol: to bylo na grzywkach:))))))i zobaczcie co jest w tle:))jaki fajny facet robi fote:))))ja sie tak zbrechtalam, ze szok :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Elitesse sztywniaku nie podoba Ci sie??? to choc na inne forum:)))tam Ci sie spodoba :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Orsini widze ze sie zaangazowalas w wymiane pogladow :) ale sadzisz ze to cos da ? ...
jostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 A skąd masz tę fotę? Ktoś ją sam w necie zamieścił??? Może się chciał zareklamować? :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 nie podoba ? wrecz przeciwnie dostalam az drgawek ze smiechu :) to potwierdza ze meski gatunek jest co najmniej...hmmm ograniczony ? a na tym innym juz bylam :)
Elitesse Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 jostra napisał(a):A skąd masz tę fotę? Ktoś ją sam w necie zamieścił??? Może się chciał zareklamować? :evilbat: :lol: :lol: :lol: reklama dzwignia handlu !!!
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 nie wiem czy cos to da, ale sie wqrzylam!bo tak powstaja legendy potem! wiadomo, ze dziewczynce i tak nikt na warunek nie da, ale z innych wzgledow, nie trzeba jej opowiadac niestworzonych historii!!!
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):A skąd masz tę fotę? Ktoś ją sam w necie zamieścił??? Może się chciał zareklamować? :evilbat: :lol: :lol: :lol: reklama dzwignia handlu !!! hahahaha ale zapomnial podac mejla
Elitesse Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 moze jest niesmialy ? albo to poczatek kampani reklamowej !! na nastepnej focie za tyudzien moga byc pokazane posladki ? ale to powinni ocenzurowac bo forum czytaja tez dzieci :)
Recommended Posts