orsini Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 cos zajefajnego dla milosnikow rasy: http://www.schnauzer.cz/abbagamba
jostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 orsini napisał(a): ale z Ciebie Krolewna:))))po hotelach to byle jakich nie spi, psa nie przygotuje, bo ...wlasciwie nie wiem co :lol: :lol: :lol: :lol: niezle.... Nie królewna tylko księżniczka 8) :lol: :lol: :lol: A tego łaciaka już widziałam ze 100 lat temu :P
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 ja mam w domu taką footke gdzie kilkanaście krówek siedzi obok siebie - rewelacja !!
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 jak ktos juz taka krowke sprowadzi do polski to prosze miec na uwadze ze chce szczeniaka :lol:
orsini Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 maga no to masz krowke w Czechach:))mozesz mejlem zamowic szczeniaka:))))))))
orsini Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 maga litosci pliz!!!juz podalam:)))))))musisz najechac na niego myszka i kliknac, tak? :lol: :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 aha no racja :lol: ale jakby co to narazie nie kupuje krowki, moze w przyszlosci :wink:
orsini Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 hahahaha to kup reproduktora:))wszyscy bedziem kryc:)) ale wiecie co mozna by dla jaj napisac, bo ciekawa jestem ile taka krowka w Europie kosztuje, bo w USA sa DROGIE!!!!!
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Maga jakie ty masz przxepiękne te grzywki !! zakochałam sie !! Orsini możesz mnie uświadomic czy na stronie krówek nie ma zadnych podstrony czy tylko moja ograniczona umysłowo przeglądasrka nie pokazuje mi obecnosci żadnych guziczków ??
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 orsini napisał(a):hahahaha to kup reproduktora:))wszyscy bedziem kryc:)) ale wiecie co mozna by dla jaj napisac, bo ciekawa jestem ile taka krowka w Europie kosztuje, bo w USA sa DROGIE!!!!! napisz ! tez jestem ciekawa bo to sliczne :)
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Dzieki Elitesse :D Orsini napisz, napisz, ciekawa jestem czy w tej przyszlosci ebdzie mnie stac na taka krowke :lol: ;)
orsini Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 no napisze tylko musze jakies lewe konto zalozyc, bo z mojego WSTYD:)))))))))
orsini Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Elitesse ale pojechalas na maxa na innym forum :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: hahahahahaha
jostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Pojechała ostro po bandzie :P :evilbat: :lol: :lol: :lol: Dzięki orsini za info :wink:
orsini Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 ale to chyba jak grochem o sciane w tym przypadku:)))))))
alexandra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Gdzie, gdzie ja też chcę się pośmiać. :lol: ?? Kto taki nie kapujący, że grochem już w niego walą i dalej nic?? :lol:
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Orsini, Jostra jak zawsze :) do tego potwora to nic chyba nie dotrze - nawet jeśli by jej w twarz krzyczeć...ehhh dostałąm dziś ciekawego meila : Szanowni Państwo, W związku z wydaniem nowej książki z serii „Pies na medal” pt. „Sznaucer” zapraszamy Państwa hodowle do zamieszczenia danych kontaktowych w naszej publikacji, w rozdziale Sznaucery w Polsce. Książka wydana zostanie w nakładzie 2.500 egz i ukaże się w pierwszej połowie września 2005. Książki z serii „Pies na medal’ dostarczają podstawowej wiedzy człowiekowi, który ma zamiar wkrótce nabyć psa danej rasy. Warto więc, aby znalazł się tu kontakt właśnie do Państwa hodowli. Oto nasza oferta: Nasze wydawnictwo zamieszcza dane kontaktowe do Państwa hodowli (nazwa hodowli, właściciel, adres pocztowy, adres internetowy) – dane zamieszczane będą wg. kolejności nadsyłania zgłoszeń. W zamian hodowca nabywa w cenie hurtowej 9,30 PLN, 30 egzemplarzy książki do własnej dyspozycji tzn.do rozdania nabywcom szczeniąt bądź odsprzedania w cenie detalicznej. Ostateczny termin przesyłania danych: 15 czerwca 2005 r. Termin ukazania się książki na rynku: pierwsza połowa września 2005 r. W związku z zamieszczaniem danych hodowli w kolejności zgłoszeń oraz z bliskim już terminem wydania książki, prosimy o jak najszybszą odpowiedź na naszą propozycję.
alexandra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Jeju o jakich Wy potworach tutaj piszecie, istne horrory :lol: :lol: :lol: Hmm, pomysł książki chyba nie zły, choć kurcze 30 sztuk to trochę sporo:/ I czyżby to było takie samonapędzające się koło, tzn jedynymi kupującymi są hodowcy, czy to do księgarni też trafi?? :-?
jostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 I czy oni z sensem piszą? Jaki autor? itp. Bo jak się ktoś zdecyduje a tam jakieś goopoty będą pisać???? :roll:
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 no własnie, troche tych watpliwości jest...ale na stronce obejrzałam inne ksiązki z tej serii i to głównie zachodnie tłumaczenia są
Elitesse Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 do tej pory wydawali fajne tytuły np Dlaczego mój pies albo zapomniany język psów, musze te medalowe ksiązki poglądac w jakiejs księgarni ale 64 strony to malutko jest
jostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Już takie jedno amerykańskie tłumaczenie widziałam u nas w księgarni, takie goopoty o sznaucerach pisali, że coś Tłumacz napewno dołożył swoją część ... Oczywiście pisali że białe umaszczenie to wada, tylko nie dopisali, że wg ACK 0X A to wydawnictwo to galaktyka może?
Recommended Posts