Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

glupi to ma szczescie to jednak prawda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
moglas jechac ze mna o 12 pipko!!! :evil: :evil: :evil: :evil: i bysmy sie wyspaly!!! :evil: :evil: :evil:

Posted

hahahahhaa wczoraj sie zbrechtalam:))bo Marcin jakos uwaznie czyta katalog, a reszta w tym ja mniej uwaznie...
Kochani KTO z Was zauwazyl jedna z pierwszych stron, gdzie krowami stoi ACHTUNG lakiren , pudren i inne tego typu zabronione?:))))))))))))))))
ja nie:)))))))))))))))))))))))))))))))
ale teraz rozumiem, dlaczego wszyscy pudrowac wychodzili z hali gdzies pod krzaki:))a ja myslalam,ze dlatego, zeby nie pobrudzic posadzki:)))))))hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Losiu jeden (a moze smoku :lol: ) przeciez ja mialam w pn egzamin i musialalm na niego zdazyc :evilbat: .

Hahaha nooooo tam jest to verbieten, ale nie bylo co sie przejmowac, bo przeciez nie mielismy niemieckich ani austryjackich sedziow :wink: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahaha nooooo tam jest to verbieten, ale nie bylo co sie przejmowac, bo przeciez nie mielismy niemieckich ani austryjackich sedziow :wink: .

Ja miałam 0X
A mój TZ, jak się zagadałam z Natalią, wystawił psa na stół, wypudrował i wylakierował, po czym bezczelnie postawił lakier na stole.
A zlokalizowaliśmy się przy ringu Deutschera :evilbat:, całkiem blisko naszego ringu, więc bylismy w zasięgu wzroku obu austriaków
Dobrze, że wogóle nas wpuścili na ring :P
Niedaleko nas kobieta podłączyła sobie suszarkę, to zaraz jej odłączyli i zabronili suszyć psa!

Posted

jostra napisał(a):
Niedaleko nas kobieta podłączyła sobie suszarkę, to zaraz jej odłączyli i zabronili suszyć psa!

Hahaha ale jaja, to co miala wyjsc z mokrym na ring :lol: :evilbat: .

Posted

jostra napisał(a):
[Niedaleko nas kobieta podłączyła sobie suszarkę, to zaraz jej odłączyli i zabronili suszyć psa!

hahahaha zartujesz?:)))))))a suszenie tez verbotten??????hahahhha ale jaja

Posted

hahahahahaha
a ja to dopiero wczoraj zobaczylam, jak mi Marcin pokazal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ACHTUNG, ACHTUNG.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja zobaczyłam na wystawce, ale Piter i tak się tym nie przejął
Powiedział, że wszyscy z tyłu na maksa pudrowali i lakierowali, tylko nie zauważył, że on stał przy samym ringu (taka drobna różnica) :evilbat:

Posted

kurde a moje piesy zachorowały :( i to dośc powaznie, mam nadzieje ze szczeniętom nic nie bedzie bo normalnie to siedza odizolowane ale wczoraj wszytkie razem się bawiły...

Posted

Jostra to mi juz od miesiaca podaje jednego sedziego i podac nie moze , wiec Elitesse uzbroj sie w cierpliwosc:)))albo strac nadzieje na foty:)))))lepiej bedzie-najwyzej sie pozytywnie zaskoczysz jak za pol roku je wklei:))))))))))))

Posted

skad ten sedzia byl...lo matyldo...sklejroza jakas czy cus???:))))moze z wrzesniowej wystawki jakiejsc?hmmmm mysl mysl blondi :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

i musze na wioske jechac buuuuu
jak ja nie lubie:((
tak przewioze doktora po takich dziurach,ze mu sie odechce ze mna jezdzic:)))))))))))

Posted

Nie ma na razie podziału
Nie jadę, bo mi właśnie moja wredna świniowata :evilbat: biała suka zacieczyła 2 miechy wcześniej i pewnie będą szczenki
Więc będę kiblować w domku, dalekie wystawki wykluczone

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...