orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 a ten wczorajszy jak Ci poszedl????to juz koniec sesyji???masz wakacje???
Ka-Vanga Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Wczorajszy mam w pn, jak przyjechalam to sie okazalo, ze jednak sie zgodzili przelozyc :D .
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 glupi to ma szczescie to jednak prawda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moglas jechac ze mna o 12 pipko!!! :evil: :evil: :evil: :evil: i bysmy sie wyspaly!!! :evil: :evil: :evil:
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 hahahahhaa wczoraj sie zbrechtalam:))bo Marcin jakos uwaznie czyta katalog, a reszta w tym ja mniej uwaznie... Kochani KTO z Was zauwazyl jedna z pierwszych stron, gdzie krowami stoi ACHTUNG lakiren , pudren i inne tego typu zabronione?:)))))))))))))))) ja nie:))))))))))))))))))))))))))))))) ale teraz rozumiem, dlaczego wszyscy pudrowac wychodzili z hali gdzies pod krzaki:))a ja myslalam,ze dlatego, zeby nie pobrudzic posadzki:)))))))hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Losiu jeden (a moze smoku :lol: ) przeciez ja mialam w pn egzamin i musialalm na niego zdazyc :evilbat: . Hahaha nooooo tam jest to verbieten, ale nie bylo co sie przejmowac, bo przeciez nie mielismy niemieckich ani austryjackich sedziow :wink: .
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Losiu jeden (a moze smoku :lol: ) . fak ju 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
Ka-Vanga Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Buahahaha wiedzialam, ze zaraz to napiszesz :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
jostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha nooooo tam jest to verbieten, ale nie bylo co sie przejmowac, bo przeciez nie mielismy niemieckich ani austryjackich sedziow :wink: . Ja miałam 0X A mój TZ, jak się zagadałam z Natalią, wystawił psa na stół, wypudrował i wylakierował, po czym bezczelnie postawił lakier na stole. A zlokalizowaliśmy się przy ringu Deutschera :evilbat:, całkiem blisko naszego ringu, więc bylismy w zasięgu wzroku obu austriaków Dobrze, że wogóle nas wpuścili na ring :P Niedaleko nas kobieta podłączyła sobie suszarkę, to zaraz jej odłączyli i zabronili suszyć psa!
Ka-Vanga Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 jostra napisał(a):Niedaleko nas kobieta podłączyła sobie suszarkę, to zaraz jej odłączyli i zabronili suszyć psa! Hahaha ale jaja, to co miala wyjsc z mokrym na ring :lol: :evilbat: .
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 jostra napisał(a):[Niedaleko nas kobieta podłączyła sobie suszarkę, to zaraz jej odłączyli i zabronili suszyć psa! hahahaha zartujesz?:)))))))a suszenie tez verbotten??????hahahhha ale jaja
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 hahahahahaha a ja to dopiero wczoraj zobaczylam, jak mi Marcin pokazal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ACHTUNG, ACHTUNG.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ja zobaczyłam na wystawce, ale Piter i tak się tym nie przejął Powiedział, że wszyscy z tyłu na maksa pudrowali i lakierowali, tylko nie zauważył, że on stał przy samym ringu (taka drobna różnica) :evilbat:
Elitesse Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 jostra ty nocowałaś dzis w pracy ? bo foty podobno miałaś w domu....
Elitesse Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 kurde a moje piesy zachorowały :( i to dośc powaznie, mam nadzieje ze szczeniętom nic nie bedzie bo normalnie to siedza odizolowane ale wczoraj wszytkie razem się bawiły...
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Jostra to mi juz od miesiaca podaje jednego sedziego i podac nie moze , wiec Elitesse uzbroj sie w cierpliwosc:)))albo strac nadzieje na foty:)))))lepiej bedzie-najwyzej sie pozytywnie zaskoczysz jak za pol roku je wklei:))))))))))))
jostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 TZ mi wczoraj zajął kompa :cry: orsini: jakiego sędziego??? :o
jostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Elitesse napisał(a):jostra ty nocowałaś dzis w pracy ? bo foty podobno miałaś w domu.... złosliwiec 0X
Elitesse Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 widzisz udaje że nie pamieta :) a z tym nienapalaniem się to masz racje - czesto tak robie coby sie mile suprajsować :)
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 skad ten sedzia byl...lo matyldo...sklejroza jakas czy cus???:))))moze z wrzesniowej wystawki jakiejsc?hmmmm mysl mysl blondi :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 masz na mysli klubowke? Eva Vadosz i Elke Pepper Gra???? :evilbat: Ja nie jadę :cry: :cry: :cry:
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 aaaa jakis podzial pliz???co ta Vardosz cala a co Elke? a czemu nie jedziesz?!? :cry: :cry:
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 i musze na wioske jechac buuuuu jak ja nie lubie:(( tak przewioze doktora po takich dziurach,ze mu sie odechce ze mna jezdzic:)))))))))))
jostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Nie ma na razie podziału Nie jadę, bo mi właśnie moja wredna świniowata :evilbat: biała suka zacieczyła 2 miechy wcześniej i pewnie będą szczenki Więc będę kiblować w domku, dalekie wystawki wykluczone
Recommended Posts