orsini Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 jeden pies to jest w koncu nie?:)))tak czy siak zagramanica
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 wcale nie dziwie sie że ta ustawa jest taka beznadziejna skoo wszytkie w naszym kraju sa takie, ja nie wiem kto to pisze, jestem teraz na bierzco z ustawami o ubezpieczeniach społecznych itp i stwierdzam ze jest to jeden wielki bełkot...
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Ja też wysłałam :) Na razie strasznie mało tych petycji
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 mało ale ja juz na kilku stronkach znalazłam że można ją wysłac więc moze w sumie sie troszke uzbiera :)
orsini Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 no malutko... zaraz sobie zaloze z 20 kont i powysylam jeszcze:)))
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 orsini napisał(a):no malutko... zaraz sobie zaloze z 20 kont i powysylam jeszcze:))) dobry pomysł :) ja mam 4 to z kazdego moge wysłac i na swojego brata i tate tez :0 od razu zrobi sie więcej !
orsini Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 zagadka: szto eta? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 chodzi mi o ten element w prawym dolnym rogu???? :lol: :lol: :lol: :lol: ukryty pod psim ogonem
Mek Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Orsini ja tam oprócz zwykłości anatomicznych nic specjalnego nie widze . Ty lepiej dawaj te fotki cos je obiecała ....
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Orsini ja sie zaczynam powaznie zastanawiac nad twoja orientacja seksualna....
orsini Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Elitesse napisał(a):juz wiem !! a moze ty jestes Miriam ???? ej, no pytanie brzmialo nie co ja jestem a co to jest co wkleilam:))ewentualnie CZYJE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ????
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 czyje i co to chyba wiadomo :) pytanie tylko czemu te czesci ciała tak zwracaja twoja uwage :) ? hmm a właścicie to co ty robisz wieczorem na necie ? to przeciez zawsze był wolny czas od ciebie hihi
Mek Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Elitesse napisał(a):Orsini ja sie zaczynam powaznie zastanawiac nad twoja orientacja seksualna.... też o tym pomyslałem , ale jakos nie smiałem napisać bo ja taki nieśmiały jestem ;)
madzior_ka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Witajcie jha tylko na chwilcię wpadłam ale pochwalic sie musze a raczej Anie z naszej druzyny - zdobyłą srebro na zawodach w warszawie... a mnie pani wytypowała na jakies zawody pływackie stylem klasycznym i grzbuetowym ech 20 czerwca nawet nei wiem co i jak a mam isc....dziwne to jakies pewnie nie mam szans ale co tamm a ja własciwie juz spakowana bo jutro o 7:00 do pRagi wyruszam:)) wiec zyczcie mi udanej podróży i łądnej pogody, oby nie lało, ale upałów tez nie chce, porobie duuzo fotek to jak wóce to jak beda chetni to wstawię:)) mamy zwiedzac, stare misato, jakies jaskinie, zamki i ogólnie plan 4-ro dniowy bardzo napiety (zreszta tak jak mój plecak hihi):)) Denusio bedzi emusiał przezyc beze mnie ale ma julcie:)) a tak przy okazji to tylko przejraząłma o czym pisaliscie i nie zauwazyłam by była o tymm mowa (jak była to przepraszam), ale prosze abyscie wysłali petycje www.psy.pl/petycja !!! zeby było ich jak najwiecej ja juz wysłałam:))
Ka-Vanga Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 No wreszcie mam chwilke :wink: . Wszystkim bardzo, bardzo mocno dziekuje za zyczenia dla mojego ukochanego 7-latka :buzi: . Jeszcze raz bardzo mocno gratuluje wystawiajacym sie w ten weekend :angel: :angel: :angel: :angel: . Hahahaha Orsini Ty nie wynajduj tu rzeczy coby sie za smoka zemscic, bo wiesz zapominasz, ze ja mam Twoje fotki z Tulln :evilbat: .
orsini Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 hahahaha....aaaa dodam, ze ja spalam z KaVanga w Krakowie :lol: :lol: :lol: :lol: qrfa strasznie chrapie i w ogole kopie przez sen i krzyczy cos, ze wszystkich pozabija jak nie zda :lol: :lol: :lol: :lol: a wlasnie zdalas???? za to Bangitka grzeczniutka uwalila mi sie na pleco-nogach czyli w miejscu gdzie koncza sie nogi a zaczynaja plecy:))))i spala spokojnie;))pewnie sie panci bala, ze ja tez zabije jak nie zda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Buahahaha, ciesz sie, ze nie wstalam w nocy po noz i ze cie nie pocharatalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: . Wyniki mam dopiero w przyszlym tygodniu z tego egzaminu poniedzialkowego. Bangitos to Cie tak pilnowal, zebys mi krzywdy w nocy nie zrobila :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
Recommended Posts