Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

wcale nie dziwie sie że ta ustawa jest taka beznadziejna skoo wszytkie w naszym kraju sa takie, ja nie wiem kto to pisze, jestem teraz na bierzco z ustawami o ubezpieczeniach społecznych itp i stwierdzam ze jest to jeden wielki bełkot...

Posted

orsini napisał(a):
no malutko...
zaraz sobie zaloze z 20 kont i powysylam jeszcze:)))

dobry pomysł :) ja mam 4 to z kazdego moge wysłac i na swojego brata i tate tez :0 od razu zrobi sie więcej !

Posted

Orsini ja tam oprócz zwykłości anatomicznych nic specjalnego nie widze .

Ty lepiej dawaj te fotki cos je obiecała ....

Posted

Elitesse napisał(a):
juz wiem !! a moze ty jestes Miriam ????

ej, no pytanie brzmialo nie co ja jestem a co to jest co wkleilam:))ewentualnie CZYJE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ????

Posted

czyje i co to chyba wiadomo :) pytanie tylko czemu te czesci ciała tak zwracaja twoja uwage :) ?

hmm a właścicie to co ty robisz wieczorem na necie ? to przeciez zawsze był wolny czas od ciebie hihi

Posted

Elitesse napisał(a):
Orsini ja sie zaczynam powaznie zastanawiac nad twoja orientacja seksualna....

też o tym pomyslałem , ale jakos nie smiałem napisać bo ja taki nieśmiały jestem ;)

Posted

Witajcie jha tylko na chwilcię wpadłam ale pochwalic sie musze a raczej Anie z naszej druzyny - zdobyłą srebro na zawodach w warszawie...

a mnie pani wytypowała na jakies zawody pływackie stylem klasycznym i grzbuetowym ech 20 czerwca nawet nei wiem co i jak a mam isc....dziwne to jakies pewnie nie mam szans ale co tamm

a ja własciwie juz spakowana bo jutro o 7:00 do pRagi wyruszam:)) wiec zyczcie mi udanej podróży i łądnej pogody, oby nie lało, ale upałów tez nie chce, porobie duuzo fotek to jak wóce to jak beda chetni to wstawię:)) mamy zwiedzac, stare misato, jakies jaskinie, zamki i ogólnie plan 4-ro dniowy bardzo napiety (zreszta tak jak mój plecak hihi):))

Denusio bedzi emusiał przezyc beze mnie ale ma julcie:)) a tak przy okazji to tylko przejraząłma o czym pisaliscie i nie zauwazyłam by była o tymm mowa (jak była to przepraszam), ale prosze abyscie wysłali petycje www.psy.pl/petycja !!! zeby było ich jak najwiecej ja juz wysłałam:))

Posted

No wreszcie mam chwilke :wink: . Wszystkim bardzo, bardzo mocno dziekuje za zyczenia dla mojego ukochanego 7-latka :buzi: .

Jeszcze raz bardzo mocno gratuluje wystawiajacym sie w ten weekend :angel: :angel: :angel: :angel: .

Hahahaha Orsini Ty nie wynajduj tu rzeczy coby sie za smoka zemscic, bo wiesz zapominasz, ze ja mam Twoje fotki z Tulln :evilbat: .

Posted

hahahaha....aaaa dodam, ze ja spalam z KaVanga w Krakowie :lol: :lol: :lol: :lol:
qrfa strasznie chrapie i w ogole kopie przez sen i krzyczy cos, ze wszystkich pozabija jak nie zda :lol: :lol: :lol: :lol:
a wlasnie zdalas????
za to Bangitka grzeczniutka uwalila mi sie na pleco-nogach czyli w miejscu gdzie koncza sie nogi a zaczynaja plecy:))))i spala spokojnie;))pewnie sie panci bala, ze ja tez zabije jak nie zda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Buahahaha, ciesz sie, ze nie wstalam w nocy po noz i ze cie nie pocharatalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .

Wyniki mam dopiero w przyszlym tygodniu z tego egzaminu poniedzialkowego.

Bangitos to Cie tak pilnowal, zebys mi krzywdy w nocy nie zrobila :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...