orsini Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Natalia ma foty:))zwlaszcza tego psa z mlodziezy:))ten byl cudny!!!
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Większość, z tych które wylądowały na lokatach była cudna :evilbat: Ja siedziałam blisko ringu, więc wybierałam sobie najbrzydsze, najchudsze i najbardziej łyse stworzonko i zawsze znajdowało się w czołówce :roll:
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 A wogóle biedna Natalia miała jeszcze gorszego sędziego niż ten "mój" Pieprzaki miały pecha na tej wystawie :-?
orsini Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 no ten drugi byl w ogole fajny:)))) Bo Wanio w sumie nie mial az takiej porazki, bo byl 3ci na 19 sztuk!!!wiec i tak sukces!!!co prawda przed nim 2 mega kociuby, ale coz:)))))ma braz na 19 sztuk, wiec super
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 orsini napisał(a):no ten drugi byl w ogole fajny:)))) Bo Wanio w sumie nie mial az takiej porazki, bo byl 3ci na 19 sztuk!!!wiec i tak sukces!!!co prawda przed nim 2 mega kociuby, ale coz:)))))ma braz na 19 sztuk, wiec super Był 3 ? Myslałam, że 4. To super! Jaki BRĄZ????????????? :evilbat: Przecież oni nawet medali nie dawali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 65 euro nie starczyło na medal, nawet malutki :evil: Dobrze, że Ty chociaż masz pucharek, ja mam tylko wstążeczkę :-? Super wystawka, nie ma co, postarali się. :x
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Jostra nie narzekaj ! nie możesz zawsze wygrywac :) ja bym sie baaaardzo cieszyła z kazdej lokaty !
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Ja nie narzekam na swoją lokatę, tylko na to co wygrywało w pieprzakach - bo to była porażka :-? I szkoda mi tych, co niesłusznie przegrali. I na brak medali narzekam, bo na takiej wystawie medal być powinien! Poza tym nie uważam, żebym przegrała :wink: :lol: A mam foty z bialasów to sami ocenicie, ja nie będę komentować, bo to nie w moim stylu :roll:
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 w Austrii to chyba nigdy medali nie daja...tylko Polska taka fajna :)
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Serio??????????? Gooooopi kraj :evilbat: Ale na europejskiej mogli się postarać :-? Ale to dziwni ludzie są ... nas walnęła austriaczka na pustym ogromnym parkingu, biedna tak parkowała, że wjechała w jedyne auto, które tam stało (czyli nasze) I się tłumaczyła, że to pierwszy raz - chyba pierwszy raz w tym dniu, bo to 8 rano była :evilbat:
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 hihihi no wiesz sa ludzie którzy wceluja w jednye drzewo stoace przy drodze :) to po prostu trzeba już sie takim urodzic ! :)
Agatka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Postaram sie wklepac bo duzo tego jest wiec moze byc tak ze dopiero w weekend.
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Ale w sumie i tak jesteśmy do przodu, bo austriaczka dała nam 30euro, a wystarczyła pasta za 3 złote i wszystko jest OK :D Co prawda jeszcze trzeba odjąc mandat 500koron i zgubioną albo ukradzioną antenę samochodową :P Ale i tak bilans jest na plus :lol:
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 moze byc i nawet za dwa tygodnie :) ja i tak teraz nie mam czasu siedzieć przy kompie bo troche egzaminów jeszcze przede mna...
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 jostra napisał(a):Ale w sumie i tak jesteśmy do przodu, bo austriaczka dała nam 30euro, a wystarczyła pasta za 3 złote i wszystko jest OK :D Co prawda jeszcze trzeba odjąc mandat 500koron i zgubioną albo ukradzioną antenę samochodową :P Ale i tak bilans jest na plus :lol: hihi to mieliście udana wystawę !!
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Z ciekawostek mogę jeszcze dodać parking windowy pod Katedrą Stefana (za jedyne 50zł) i Lambo, który został porwany w samochodzie i gdzies sobie pojechał windą, a Pan nie chciał mi mojego psa zwrócić :-? :lol: Co on bidak w tej windzie przeżył :( Ale na szczęście udało mi się wynegocjować zwrot psiura :D A z przyjemności, fajne zakupy dla psów i ludziów :P 8) I dużo dobrego jedzonka :D
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 jostra napisał(a):Z ciekawostek mogę jeszcze dodać parking windowy pod Katedrą Stefana (za jedyne 50zł) i Lambo, który został porwany w samochodzie i gdzies sobie pojechał windą, a Pan nie chciał mi mojego psa zwrócić :-? :lol: Co on bidak w tej windzie przeżył :( Ale na szczęście udało mi się wynegocjować zwrot psiura :D A z przyjemności, fajne zakupy dla psów i ludziów :P 8) I dużo dobrego jedzonka :D oj jostra jostra ! toz to kolejny zamach na zycie biednego bialaska 1 ten pies to chyba się niedługo załamie :) jak chcesz sie go pozbyc to powiedz wprost to ja go przygarne a nie kombinujesz we wszstkie strony - topienie porwanie... a z tym jedzonkiem to mam nadzieje ze się najadłąs bo niedługo to znikniesz chyba :)
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ...zmykuje sie uczyc ....kurcze jaka ja madra bede hihihi :hand:
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Elitesse napisał(a):oj jostra jostra ! toz to kolejny zamach na zycie biednego bialaska 1 ten pies to chyba się niedługo załamie :) jak chcesz sie go pozbyc to powiedz wprost to ja go przygarne a nie kombinujesz we wszstkie strony - topienie porwanie... a z tym jedzonkiem to mam nadzieje ze się najadłąs bo niedługo to znikniesz chyba :) Biedny jest to fakt :roll: :lol: I jeszcze zderzenie :wink: przeżył, bo jak ta austriaczka nas stuknęła, to był w samochodzie. Ale nie daje się bestia :P Chyba nie jest aż tak źle z moją tuszą :o ;) Ja się zawsze najadam i nic :evilbat: Cóż poradzę ... :roll:
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 W Czechach za prędkość, he he :P Mieliśmy może 5km ponad ograniczenie i dodatkowo przed nami jechał Czech, więc niemozliwe, żeby nas wzięli na radar albo zrobili zdjęcie Normalnie wyciągnęli od nas kasę 0X Tzn wzięliśmy kredytowy, ale pewnie i tak będziemy musieli zapłacić. Chcieliśmy jakieś potwierdzenie tej prędkości, którą niby żeśmy jechali, ale gość powiedział, że gdzieś tam jest aparat za rogiem, zrobił zdjęcie i będzie można zobaczyć za 15 dni :evilbat: Bajo bongo 0X
orsini Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ale jaja :o :o :o :o my tym razem o dziwo bez mandatow:))))) ale mam ochote na smalczyk z tej knajpy krakowskiej ehhh mniaaaammmm
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 A ja mam taką boską knajpę w Liptovskim Mikulasu, mogłabym tam jeść codziennie :lol:
jostra Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Niech żyje znajomość geografii :evilbat: !!!!!!!!!!!!!!!! To na Słowacji słoneczko! :D
Recommended Posts