Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Większość, z tych które wylądowały na lokatach była cudna :evilbat:
Ja siedziałam blisko ringu, więc wybierałam sobie najbrzydsze, najchudsze i najbardziej łyse stworzonko i zawsze znajdowało się w czołówce :roll:

Posted

no ten drugi byl w ogole fajny:))))
Bo Wanio w sumie nie mial az takiej porazki, bo byl 3ci na 19 sztuk!!!wiec i tak sukces!!!co prawda przed nim 2 mega kociuby, ale coz:)))))ma braz na 19 sztuk, wiec super

Posted

orsini napisał(a):
no ten drugi byl w ogole fajny:))))
Bo Wanio w sumie nie mial az takiej porazki, bo byl 3ci na 19 sztuk!!!wiec i tak sukces!!!co prawda przed nim 2 mega kociuby, ale coz:)))))ma braz na 19 sztuk, wiec super

Był 3 ? Myslałam, że 4. To super!
Jaki BRĄZ????????????? :evilbat:
Przecież oni nawet medali nie dawali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
65 euro nie starczyło na medal, nawet malutki :evil:
Dobrze, że Ty chociaż masz pucharek, ja mam tylko wstążeczkę :-?
Super wystawka, nie ma co, postarali się. :x

Posted

Ja nie narzekam na swoją lokatę, tylko na to co wygrywało w pieprzakach - bo to była porażka :-?
I szkoda mi tych, co niesłusznie przegrali.
I na brak medali narzekam, bo na takiej wystawie medal być powinien!
Poza tym nie uważam, żebym przegrała :wink: :lol:
A mam foty z bialasów to sami ocenicie, ja nie będę komentować, bo to nie w moim stylu :roll:

Posted

Serio???????????
Gooooopi kraj :evilbat:
Ale na europejskiej mogli się postarać :-?
Ale to dziwni ludzie są ... nas walnęła austriaczka na pustym ogromnym parkingu, biedna tak parkowała, że wjechała w jedyne auto, które tam stało (czyli nasze)
I się tłumaczyła, że to pierwszy raz - chyba pierwszy raz w tym dniu, bo to 8 rano była :evilbat:

Posted

Ale w sumie i tak jesteśmy do przodu, bo austriaczka dała nam 30euro, a wystarczyła pasta za 3 złote i wszystko jest OK :D
Co prawda jeszcze trzeba odjąc mandat 500koron i zgubioną albo ukradzioną antenę samochodową :P
Ale i tak bilans jest na plus :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Ale w sumie i tak jesteśmy do przodu, bo austriaczka dała nam 30euro, a wystarczyła pasta za 3 złote i wszystko jest OK :D
Co prawda jeszcze trzeba odjąc mandat 500koron i zgubioną albo ukradzioną antenę samochodową :P
Ale i tak bilans jest na plus :lol:

hihi to mieliście udana wystawę !!

Posted

Z ciekawostek mogę jeszcze dodać parking windowy pod Katedrą Stefana (za jedyne 50zł) i Lambo, który został porwany w samochodzie i gdzies sobie pojechał windą, a Pan nie chciał mi mojego psa zwrócić :-? :lol:
Co on bidak w tej windzie przeżył :( Ale na szczęście udało mi się wynegocjować zwrot psiura :D
A z przyjemności, fajne zakupy dla psów i ludziów :P 8)
I dużo dobrego jedzonka :D

Posted

jostra napisał(a):
Z ciekawostek mogę jeszcze dodać parking windowy pod Katedrą Stefana (za jedyne 50zł) i Lambo, który został porwany w samochodzie i gdzies sobie pojechał windą, a Pan nie chciał mi mojego psa zwrócić :-? :lol:
Co on bidak w tej windzie przeżył :( Ale na szczęście udało mi się wynegocjować zwrot psiura :D
A z przyjemności, fajne zakupy dla psów i ludziów :P 8)
I dużo dobrego jedzonka :D

oj jostra jostra ! toz to kolejny zamach na zycie biednego bialaska 1 ten pies to chyba się niedługo załamie :) jak chcesz sie go pozbyc to powiedz wprost to ja go przygarne a nie kombinujesz we wszstkie strony - topienie porwanie...

a z tym jedzonkiem to mam nadzieje ze się najadłąs bo niedługo to znikniesz chyba :)

Posted

Elitesse napisał(a):
oj jostra jostra ! toz to kolejny zamach na zycie biednego bialaska 1 ten pies to chyba się niedługo załamie :) jak chcesz sie go pozbyc to powiedz wprost to ja go przygarne a nie kombinujesz we wszstkie strony - topienie porwanie...

a z tym jedzonkiem to mam nadzieje ze się najadłąs bo niedługo to znikniesz chyba :)

Biedny jest to fakt :roll: :lol:
I jeszcze zderzenie :wink: przeżył, bo jak ta austriaczka nas stuknęła, to był w samochodzie. Ale nie daje się bestia :P
Chyba nie jest aż tak źle z moją tuszą :o ;)
Ja się zawsze najadam i nic :evilbat: Cóż poradzę ... :roll:

Posted

W Czechach za prędkość, he he :P
Mieliśmy może 5km ponad ograniczenie i dodatkowo przed nami jechał Czech, więc niemozliwe, żeby nas wzięli na radar albo zrobili zdjęcie
Normalnie wyciągnęli od nas kasę 0X Tzn wzięliśmy kredytowy, ale pewnie i tak będziemy musieli zapłacić.
Chcieliśmy jakieś potwierdzenie tej prędkości, którą niby żeśmy jechali, ale gość powiedział, że gdzieś tam jest aparat za rogiem, zrobił zdjęcie i będzie można zobaczyć za 15 dni :evilbat:
Bajo bongo 0X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...