Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

dobra dobra nie gadaj glupot-caciby Ci sie spodobaly, bo jak nie to czemu nie jedziesz na krajowke do Augustowa?:))zapraszam:)))skoro jestes takim zboczencem:))))

Posted

Lambisiek już ma 2 CACIBY, a tu jeszcze kupa czasu na nastepne ;)
I tak nie mam szans w przy FF, bo z wiadomej hodowli będzie pewnie sporo psów :P
Jadę w celach reklamowych :evilbat: Jak nie Mahomet do góry, to góra do Mahometa przyjedzie :P :lol: :lol: :lol:
Poza tym odwiedzam rodzinkę w okolicy
A w Augustowie nic do roboty ni mam :evilbat:

Posted

A szkoda, przynajmniej można byłoby się posmiać :evilbat:
jak w Lesznie ... BŚ z H ... :evilbat:
coś byśmy jeszcze ciekawego wymyslili :P

Posted

to sie posmiejemy na klubie:))))ta tez bedzie wesolo:)))a nawet weselej wydaje mi sie:)))))))))))))poniewaz wszystko sie tam moze zdazyc, wiec wszyscy jada z nastawieniem na zabawe bo co innego nam pozostalo?:))))

Posted

jostra napisał(a):
richter - Scheisse, platz - Scheisse, alles - Scheisse
klar??? :evilbat:

hahahahahahhaahahahahhahahahahahahahahahahahaha
przeciez lubilas Jarka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Wow!! STOP!! Nie dość że szyfrem to jeszcze zaczynacie po niemiecku!! A to już lekka przesada :lol: !!! JA już się pogubiłam gdzie nie ma sensu jechać bo jakiś duet tam występuje?? :lol:

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
richter - Scheisse, platz - Scheisse, alles - Scheisse
klar??? :evilbat:

hahahahahahhaahahahahhahahahahahahahahahahahaha
przeciez lubilas Jarka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale ja akurat nie o nim w tym momencie ... :evilbat:
Czapla nad podgląda, czyżby zmieniałą rasę :P Hello!

Posted

jak nie o nim skoro on Cie tam sedziuje:))))nie masz cz-sr, a pieprzaka chyba nie chcesz ciagnac? :lol: :lol: :lol:
Alexandro why not?Do you prefer English maybe?bo pa ruski to ciezko ze wzgledu na krzaczki :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
jak nie o nim skoro on Cie tam sedziuje:))))nie masz cz-sr, a pieprzaka chyba nie chcesz ciagnac? :lol: :lol: :lol:
Alexandro why not?Do you prefer English maybe?bo pa ruski to ciezko ze wzgledu na krzaczki :lol: :lol:

Definitely in English, please!! :lol: A szyfry -też by się przydało żebyście mi jakiś klucz podesłałay na priv :lol: :wink:

Posted

Dlaczego mam nie ciągnąć pieprzaka? Nie panimaju :evilbat:
Poza tym nikogo tam nie będę ciągnąć, bo 900 kilosów to too much for me :P, może jakby jacyś sędziowie fajni byli to bym się zastanowiła, a tak to wolę pojechać zagranicę
A ten Szczecin to taka jakaś moja fantazja była, teraz trochę żałuje, że jadę, ale już zapłacone więc chyba nie mam wyjścia :roll: , ale i tak jest bliżej niż Koszalin

Posted

Ale jednak dalej :evilbat:
A tu mam 2 wystawki, a sędziów chyba lepszych niż Ci co w Koszalinie
Jakbym chciała Jarka to mogę bliziutko do Koszyc jechać, no problem, ale jakoś się za nim nie stęskniłam :o :lol: :lol: :lol:
A poza tym lipcu odpoczywam od dalekich wyjazdów, bo w sierpniu i wrześniu znowu trzeba daleko ruszać :roll: :wink:

Posted

czy lepszych to sie okaze:))bo jak to jakas kolejna szalona finka?:))))i Was pogoni wszystkich za lakier na lapach? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Tu przynajmniej będzie niespodzianka :P
A w Koszalinie żadnej, szkoda kaski, czasu i zdrowia
Już mnie Ci sędziowie oceniali, więc po co mi następny raz ?????
A łap mogę nie lakierować, w Lesznie psy wyszły nie uczesane i wygrały, to może tak zacznę wystawiać :evilbat:
Niektórzy tak mogą to co ja gorsza?? :P :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...