orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 no to niezle tam u Was-jak nic idzie koniec swiata:))))w nowej Angorze sa te przepowiednie wlacznie z kawalkiem 3ciej Fatimskiej Tajemnicy-swoja droga skad oni ja wzieli to ja ni e wiem...
alexandra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Eeee tam, Wrocław to super miasto, jak dla mnie bardzo szczęśliwe :lol: (ukończyłyśmy tam z Beską Mł.Ch.Pl :lol: ) A w Kraku dziś super pogoda:słoneczko, ale nie gorąco :)
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 hehhehe tak sobie mysle, ze Natalia powinnas raczej napisac: -I jak sie Wam podoba moje 17letnie cialo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 alexandra napisał(a):Eeee tam, Wrocław to super miasto, jak dla mnie bardzo szczęśliwe :lol: (ukończyłyśmy tam z Beską Mł.Ch.Pl :lol: ) A w Kraku dziś super pogoda:słoneczko, ale nie gorąco :) A Ty już wstałaś pracoholiku? :P :lol:
alexandra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Taak wstałam już niestety, dziś z kolei na 8 do pracy aż do 20 :( No ale cóż, jak się ma marzenia, trzeba na nie najpierw zarobić skoro się w Totka nie wygrywa :lol: A właśnie będąc w Kazimierzu nad Wisłą była nadzieje na wileką wygraną w Totka :lol: Najpierw Konrad wdepnął w gó..o , potem okazało się że ja też :-? , a następnie siedzimy w herbaciarni i dalej czujemy "miły zapaszek", w tym momencie Beska mi się gramoli na kolana i co ja czuję że ona też dwoma łapami też w to wdepła :lol: , no to biegiem z herbaciarni po trzy losy na Totolotka, a w sobotę zaciskamy kciuki, i co i nico :( raptem dwójka :lol: Więc nie ma rady trzeba pracować :lol:
jostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Cholercia :x Tak blisko było ;) Ale może to o dzisiejsze losowanie chodziło? :roll: Mi wczoraj ptak obsrał klapki, które stały na tarasie, ale nie wiem czy to mi umozliwi wygraną? :P :lol:
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 gofno jest gofnem, a Wy sobie jakos to dziwnie tlumaczycie:)))))
jostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Ciebie nic nie obsrało ostatnio, to tak piszesz z zazdrości :evilbat: :lol: :lol:
alexandra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Ja znam kilka histori obsrania i zaraz potem wzbogacenia się, więc wierzę w to :lol:
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 a ja wierze w koniec swiata:)) wiec CARPE DIEM Kochani carpe diem!!! :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Jostra - jeszcze kilka wystaw i wszystko zostanie doptracowane w najmniejszych szczegółach !! mam pytanko : kto wybiera sie na klubówk e ?????
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 tu nie galeria, wiec Jostra to jakie ten Piter ma zdolnosci?:)))))))
Elitesse Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 orsini - nie domagaj sie tak szybko odpowiedzi ! przeciez dziewczyna musi sie dobrze zastanowic :)
jostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Elitesse napisał(a):Jostra - jeszcze kilka wystaw i wszystko zostanie doptracowane w najmniejszych szczegółach !! mam pytanko : kto wybiera sie na klubówk e ????? ja na krajówkę sznaucerów :P orsini napisał(a):tu nie galeria, wiec Jostra to jakie ten Piter ma zdolnosci?:))))))) nie będę go reklamować, bo się jeszcze ktoś nim zainteresuje i co wtedy? :evilbat: :lol:
alexandra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Elitesse napisał(a):Jostra - jeszcze kilka wystaw i wszystko zostanie doptracowane w najmniejszych szczegółach !! mam pytanko : kto wybiera sie na klubówk e ????? My chyba nie , bo zdecydowanie za daleko :( szkoda że nie wcześniej bo wtedy bym załapała się na klubówkę podczas wakacji, bo chyba będę w tamtych stronach :wink:
Agatka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 No my sie wybieramy i na krjaówke i na klubówke :) Z karjówki juz nawet dostałam potwierdzenia :)
dorotak Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Hmmm, ciekawe teorie dotyczące szczęścia w grach losowych... :cunao: :cunao: A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego, dla tych, którzy czują się dziećmi :D :baby: :BIG: :silly:
jostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 orsini napisał(a):tak, ja z krajowki tez juz mam potwierdzenie:((( A czym się martwisz?? :o
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 bo NIE jade:(((tam bedzie taki sam duet jak w lesznie-szkoda kasy w moim przypadku nie sadzisz?
jostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 na krajówce ma być ELINA TAN-HIETALAHTI a duet to chyba na międzynarodówce
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 tak, ale co mi po malym cwc?potrzebuje BIG ONE:))) krajowki mam blizej domu
jostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 mi też niepotrzebne :D Ale jadę, bo lubię :P (czyt. jestem zboczona) :evilbat: I mam trochę dalej niż Ty 8)
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 ale Ty u Flipa i Flapa masz szanse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts