Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to niezle tam u Was-jak nic idzie koniec swiata:))))w nowej Angorze sa te przepowiednie wlacznie z kawalkiem 3ciej Fatimskiej Tajemnicy-swoja droga skad oni ja wzieli to ja ni e wiem...

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Eeee tam, Wrocław to super miasto, jak dla mnie bardzo szczęśliwe :lol: (ukończyłyśmy tam z Beską Mł.Ch.Pl :lol: )
A w Kraku dziś super pogoda:słoneczko, ale nie gorąco :)

Posted

hehhehe tak sobie mysle, ze Natalia powinnas raczej napisac:
-I jak sie Wam podoba moje 17letnie cialo?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

alexandra napisał(a):
Eeee tam, Wrocław to super miasto, jak dla mnie bardzo szczęśliwe :lol: (ukończyłyśmy tam z Beską Mł.Ch.Pl :lol: )
A w Kraku dziś super pogoda:słoneczko, ale nie gorąco :)

A Ty już wstałaś pracoholiku? :P :lol:

Posted

Taak wstałam już niestety, dziś z kolei na 8 do pracy aż do 20 :( No ale cóż, jak się ma marzenia, trzeba na nie najpierw zarobić skoro się w Totka nie wygrywa :lol: A właśnie będąc w Kazimierzu nad Wisłą była nadzieje na wileką wygraną w Totka :lol: Najpierw Konrad wdepnął w gó..o , potem okazało się że ja też :-? , a następnie siedzimy w herbaciarni i dalej czujemy "miły zapaszek", w tym momencie Beska mi się gramoli na kolana i co ja czuję że ona też dwoma łapami też w to wdepła :lol: , no to biegiem z herbaciarni po trzy losy na Totolotka, a w sobotę zaciskamy kciuki, i co i nico :( raptem dwójka :lol: Więc nie ma rady trzeba pracować :lol:

Posted

Cholercia :x
Tak blisko było ;)
Ale może to o dzisiejsze losowanie chodziło? :roll:
Mi wczoraj ptak obsrał klapki, które stały na tarasie, ale nie wiem czy to mi umozliwi wygraną? :P :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Jostra - jeszcze kilka wystaw i wszystko zostanie doptracowane w najmniejszych szczegółach !!

mam pytanko : kto wybiera sie na klubówk e ?????

ja na krajówkę sznaucerów :P

orsini napisał(a):
tu nie galeria, wiec Jostra to jakie ten Piter ma zdolnosci?:)))))))

nie będę go reklamować, bo się jeszcze ktoś nim zainteresuje i co wtedy? :evilbat: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Jostra - jeszcze kilka wystaw i wszystko zostanie doptracowane w najmniejszych szczegółach !!

mam pytanko : kto wybiera sie na klubówk e ?????

My chyba nie , bo zdecydowanie za daleko :( szkoda że nie wcześniej bo wtedy bym załapała się na klubówkę podczas wakacji, bo chyba będę w tamtych stronach :wink:

Posted

Hmmm, ciekawe teorie dotyczące szczęścia w grach losowych... :cunao: :cunao:

A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego, dla tych, którzy czują się dziećmi :D :baby: :BIG: :silly:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...