Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Nas sędziuje jakiś Austriak, który sędziuje pieprzaki, ale weterany i jeszcze jakąś klasę.
Na zdjęciu mi się nie podoba :-? :roll:

Posted

[quote name='orsini']w Lesznie bylismy narazeni na takie widoczki:
zagadka szto eta?:)))))

Np wreszczie sie cos dzieje . :D :D :D :D

Posted

Hejka! Bo ja tego kodu nie mam do tej pory :( :oops: bo sama nie umiem a ten kolo co mi stronę robi się gdzieś zapodział i nie mam z nim kontaktu :evil: i do tej pory cała nie funkcjonuje jak trzeba :-? ale wielkie :calus: że sobie poradziłaś :angel: Dziękuję :fadein:

a Bolutek ma się świetnie - na bierząco można o nim i Lunce czytać i oblądać fotki w naszej galerii :D

Posted

Bolus sie zrobil śliczny, a to wszystko twoja zasługa :fadein:
Widze, że juz sie zadomowił. Szkoda, że Luna nie chce z nim wspólnie pozowac do zdjęć. Razem wyglądaliby świetnie.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Posted

idzie nam coraz lepiej - dziś też robiłam fotki wspólne tylko muszę obrobić :D teraz czasami już bywa tak, że Luncia chce się bawić z Bolutkiem, a ten ją obwarkuje jak ona szaleje wokół niego :lol: :roll:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha Nati nic sie nie przejmuj, Orsini kiedys wsadzila moja fotke bezdziejna i oczywiscie siebie z niej wyciela :evilbat: .

a pewnie, ze sie wycielam:))bo wyszlam beznadziejnie

Posted

Natalia_W napisał(a):
heh to sie z nia policze :evilbat: :evil: zartuje... to pewnie dzisiaj w nocy jada.. z tego co wiem :wink:

hehehehe, KaVanga tez sie kiedys odgrazala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dzis w nocy pojechal Wilk, ja jade w sobote-nie mam tyle urlopu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

ano jakies pechowe miasto :( wczoraj prawie nigdzie nie bylo pradu, telfony nie dzialaly, tramwaje nie jezdzily...doslownei kleska...na szczescie u mne tylko potwornie lalo i grzmocilo ! a mojemu tatusiowi w aucie dach wgniotlo bo jakas galaz spadla :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...