Ka-Vanga Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Haha Nati nic sie nie przejmuj, Orsini kiedys wsadzila moja fotke bezdziejna i oczywiscie siebie z niej wyciela :evilbat: .
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Ola ale my sie jeszcze odegramy :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 heh no i zapadla taka niezreczna cisza :wink: Orsini a ty jedziesz do Tulln??
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 heh to sie z nia policze :evilbat: :evil: zartuje... to pewnie dzisiaj w nocy jada.. z tego co wiem :wink:
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 juz sie nie moge tej wystawy doczekac..jestem piekielnie ciekawa jak bedzie :D 8)
jostra Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Napewno jedzie jej pies, ale czy ona w końcu jedzie to nie wiem A kto Was sędziuje, bo strasznie te pieprzaki rozparcelowali? :P
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 nas sedziuje Hans Van den Berg czy jakos tak ...my jestemy w posredniej...
jostra Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Nas sędziuje jakiś Austriak, który sędziuje pieprzaki, ale weterany i jeszcze jakąś klasę. Na zdjęciu mi się nie podoba :-? :roll:
Mek Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='orsini']w Lesznie bylismy narazeni na takie widoczki: zagadka szto eta?:))))) Np wreszczie sie cos dzieje . :D :D :D :D
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 aahahaha a nikt by pewnie się nie domyślił czyjeż to piersiątka jakby się Natalia nie oburzyła :lol: :lol: :lol:
gombar Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Witajcie dziewczynki po przerwie. No, orsini, tekolt, że ho ho.... :o Skąd ty bierzesz takie zdjęcia???? :) :) :)
gombar Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Witaj Waszeczko! Nie odezwałaś sie z tym kodem html, ale banerek juz mam na stronie :wink: A jak sie czuje Boluś??
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Hejka! Bo ja tego kodu nie mam do tej pory :( :oops: bo sama nie umiem a ten kolo co mi stronę robi się gdzieś zapodział i nie mam z nim kontaktu :evil: i do tej pory cała nie funkcjonuje jak trzeba :-? ale wielkie :calus: że sobie poradziłaś :angel: Dziękuję :fadein: a Bolutek ma się świetnie - na bierząco można o nim i Lunce czytać i oblądać fotki w naszej galerii :D
gombar Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Bolus sie zrobil śliczny, a to wszystko twoja zasługa :fadein: Widze, że juz sie zadomowił. Szkoda, że Luna nie chce z nim wspólnie pozowac do zdjęć. Razem wyglądaliby świetnie. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 idzie nam coraz lepiej - dziś też robiłam fotki wspólne tylko muszę obrobić :D teraz czasami już bywa tak, że Luncia chce się bawić z Bolutkiem, a ten ją obwarkuje jak ona szaleje wokół niego :lol: :roll:
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha Nati nic sie nie przejmuj, Orsini kiedys wsadzila moja fotke bezdziejna i oczywiscie siebie z niej wyciela :evilbat: . a pewnie, ze sie wycielam:))bo wyszlam beznadziejnie
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Natalia_W napisał(a):heh to sie z nia policze :evilbat: :evil: zartuje... to pewnie dzisiaj w nocy jada.. z tego co wiem :wink: hehehehe, KaVanga tez sie kiedys odgrazala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dzis w nocy pojechal Wilk, ja jade w sobote-nie mam tyle urlopu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Elitesse Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 łuff ale sie rozpisalyście !! a ja przez tą cholerna poniedziałkową burze nie miałam netu buuuuu
orsini Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 ten Wrocek to jakis pechowy-jak nie powodz to cyklon jakis:))))) a u mnie ledwo pokropilo wczoraj
Elitesse Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 ano jakies pechowe miasto :( wczoraj prawie nigdzie nie bylo pradu, telfony nie dzialaly, tramwaje nie jezdzily...doslownei kleska...na szczescie u mne tylko potwornie lalo i grzmocilo ! a mojemu tatusiowi w aucie dach wgniotlo bo jakas galaz spadla :(
Recommended Posts