Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heh ale sie rozpisaliscie :wink: a ja wrocilam ze szkoly i jestem totalnie padnieta... mialam sparwdzian z niemca taka mala maturke i dostalam tekst z niemieckiego focusa :wink: masakra

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='dorotak']Dziewczyny, toć florance Wam od rana tłumaczyła, żebyście zmieniły myszkę. 8) Jeśli myszka nagle zaczyna żyć "własnym życiem" - skacze po ekranie w nieskoordynowany sposób, nagle "zamiera" albo coś w tym rodzaju to najprawdopodobniej uszkodzony jest kabelek i następują na nim mikrozwarcia. Nie ma znaczenia, czy myszka jest optyczna czy kulkowa, ale czy ma "ogonek" :oops: :lol: Najczęściej uszkodzenie wynika z załamania i przytrzaśnięcia kabelka brzegiem biurka do ściany albo ze stałego wyrywania go, bo się o coś zaczepia.
Dokładnie :wink: Moja myszka też żyła "własnym życiem" :roll: Ale wczoraj przyszedł czas na zmiany :evilbat: No i mam nową dobrze śmigającą mychę :P :lol:

Posted

[quote name='dorotak'][quote name='malawaszka']aha :lol: bo myślałam, że może optyczną - bo ja taką mam i myślałam że może one się tak psują/? więc?? masz kulkę czy nie?? :lol:

Dziewczyny, toć florance Wam od rana tłumaczyła, żebyście zmieniły myszkę. 8) Jeśli myszka nagle zaczyna żyć "własnym życiem" - skacze po ekranie w nieskoordynowany sposób, nagle "zamiera" albo coś w tym rodzaju to najprawdopodobniej uszkodzony jest kabelek i następują na nim mikrozwarcia. Nie ma znaczenia, czy myszka jest optyczna czy kulkowa, ale czy ma "ogonek" :oops: :lol: Najczęściej uszkodzenie wynika z załamania i przytrzaśnięcia kabelka brzegiem biurka do ściany albo ze stałego wyrywania go, bo się o coś zaczepia.

oo to to to!!! właśnie mam takie podejrzenia u mnie, bo czasem jak mysz zastygnie na ekranie i ruszę kabelkiem to działa dalej, ale niestety zawsze tak to działa :( kurde szlag mnie chyba trafi, bo to superancka mysz wielofunkcyjna i nie była tania :(

Posted

malawaszka napisał(a):
kurde szlag mnie chyba trafi, bo to superancka mysz wielofunkcyjna i nie była tania :(

No niestety... Następną kup bezprzewodową. Nie wiem, czy robią takie optyczne (bo to by była pełnia szczęścia 8)) ale ja mam taką w domu kulkową (+ klawiaturę bezprzewodową) i to jest strzał w 10. Naprawdę polecam.

Posted

Robia, ja mam optyczna bezprzewodowa :lol:

ale nacieszylam sie wiosna buuuu zimno jak szlag, no moze nie jak szlag bo jest 18 stopni :wink: ale daleko jeszcze do 30-stu buuuu

Posted

orsini napisał(a):
w Lesznie bylismy narazeni na takie widoczki:
zagadka szto eta?:)))))

Haha, Orsini, szto to chyba wszyscy widza, raczej kto powinno byc pytanie nie :wink: :lol: , ale juz znamy odpowiedz :wink: 8) :lol: .

Posted

Natalia_W napisał(a):
Kasuj to :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X

eee what???
z psami tez:))zaraz zmniejsze

Posted

Pasavera napisał(a):
Orsini :lol: :o :lol: Co za fota 8)

przeciez napisalam, ze wystawa w Lesznie:)))PRESTIGE 2005:))))))))))))))))))))))))))))

Posted

orsini napisał(a):
Pasavera napisał(a):
Orsini :lol: :o :lol: Co za fota 8)

przeciez napisalam, ze wystawa w Lesznie:)))PRESTIGE 2005:))))))))))))))))))))))))))))

Jak bym się pytała do na końcu zdania byłby "?" :evilbat:
A teraz pytanie: czyj to deklolt? :lol:
Czyżby tej osoby, tak bardzo zabiegającej o kasację foty? :evilbat:

Posted

ja nie wiem czyj :lol: :lol: :lol: :lol:
a czy beznadziejny?to moze poprosimy o ocene naszych milych panow:)))))sadze, ze im sie bedzie podobal:))))))nawet na bank sie im bedzie podobal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...