Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 heh ale sie rozpisaliscie :wink: a ja wrocilam ze szkoly i jestem totalnie padnieta... mialam sparwdzian z niemca taka mala maturke i dostalam tekst z niemieckiego focusa :wink: masakra
Pasavera Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='dorotak']Dziewczyny, toć florance Wam od rana tłumaczyła, żebyście zmieniły myszkę. 8) Jeśli myszka nagle zaczyna żyć "własnym życiem" - skacze po ekranie w nieskoordynowany sposób, nagle "zamiera" albo coś w tym rodzaju to najprawdopodobniej uszkodzony jest kabelek i następują na nim mikrozwarcia. Nie ma znaczenia, czy myszka jest optyczna czy kulkowa, ale czy ma "ogonek" :oops: :lol: Najczęściej uszkodzenie wynika z załamania i przytrzaśnięcia kabelka brzegiem biurka do ściany albo ze stałego wyrywania go, bo się o coś zaczepia. Dokładnie :wink: Moja myszka też żyła "własnym życiem" :roll: Ale wczoraj przyszedł czas na zmiany :evilbat: No i mam nową dobrze śmigającą mychę :P :lol:
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='dorotak'][quote name='malawaszka']aha :lol: bo myślałam, że może optyczną - bo ja taką mam i myślałam że może one się tak psują/? więc?? masz kulkę czy nie?? :lol: Dziewczyny, toć florance Wam od rana tłumaczyła, żebyście zmieniły myszkę. 8) Jeśli myszka nagle zaczyna żyć "własnym życiem" - skacze po ekranie w nieskoordynowany sposób, nagle "zamiera" albo coś w tym rodzaju to najprawdopodobniej uszkodzony jest kabelek i następują na nim mikrozwarcia. Nie ma znaczenia, czy myszka jest optyczna czy kulkowa, ale czy ma "ogonek" :oops: :lol: Najczęściej uszkodzenie wynika z załamania i przytrzaśnięcia kabelka brzegiem biurka do ściany albo ze stałego wyrywania go, bo się o coś zaczepia. oo to to to!!! właśnie mam takie podejrzenia u mnie, bo czasem jak mysz zastygnie na ekranie i ruszę kabelkiem to działa dalej, ale niestety zawsze tak to działa :( kurde szlag mnie chyba trafi, bo to superancka mysz wielofunkcyjna i nie była tania :(
dorotak Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 malawaszka napisał(a):kurde szlag mnie chyba trafi, bo to superancka mysz wielofunkcyjna i nie była tania :( No niestety... Następną kup bezprzewodową. Nie wiem, czy robią takie optyczne (bo to by była pełnia szczęścia 8)) ale ja mam taką w domu kulkową (+ klawiaturę bezprzewodową) i to jest strzał w 10. Naprawdę polecam.
Pink Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Robia, ja mam optyczna bezprzewodowa :lol: ale nacieszylam sie wiosna buuuu zimno jak szlag, no moze nie jak szlag bo jest 18 stopni :wink: ale daleko jeszcze do 30-stu buuuu
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ale tu sie pusto zrobilo :wink: heh ja mam myszke otyczna i jest super ... a gdzie te obiecywane zdjecia z leszna?? :evilbat: :evil: :D
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 zaraz beda poczekaj Natusia beda:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 w Lesznie bylismy narazeni na takie widoczki: zagadka szto eta?:)))))
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ale swiniak z Ciebie :evil: :evilbat: 8) przeciez to smazalnia wrecz byla!!!! a teraz skasuj to :evil: :evil: :evil: :evilbat: :wink:
Ka-Vanga Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Tak tak smazalnia jaaaaaaaaaasne :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 no jak nic.... dobra nastepny raz ubiore golf to od smrodku potu zdechniecie :lol: 8) :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X bo zaden deo nie pomoze 8)
Ka-Vanga Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 orsini napisał(a):w Lesznie bylismy narazeni na takie widoczki: zagadka szto eta?:))))) Haha, Orsini, szto to chyba wszyscy widza, raczej kto powinno byc pytanie nie :wink: :lol: , ale juz znamy odpowiedz :wink: 8) :lol: .
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 no przeciez sama chcialas foty z Leszna:)))innych nie mam:)))))))))))))))))
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ja chcialam foty z psami :evil: :evil: :evil: ej bo sie zamkne w sobie 8) :x :evilbat: :wink:
Pasavera Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Orsi fotki z psiakami :modla: :angel: :angel: :angel:
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Kasuj to :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Natalia_W napisał(a):Kasuj to :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X eee what??? z psami tez:))zaraz zmniejsze
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Pasavera napisał(a):Orsini :lol: :o :lol: Co za fota 8) przeciez napisalam, ze wystawa w Lesznie:)))PRESTIGE 2005:))))))))))))))))))))))))))))
Natalia_W Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Orsini ja Cie prosze skasuj to.... :evil: :evil: i wsadz fotki psow...
Pasavera Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 orsini napisał(a):Pasavera napisał(a):Orsini :lol: :o :lol: Co za fota 8) przeciez napisalam, ze wystawa w Lesznie:)))PRESTIGE 2005:)))))))))))))))))))))))))))) Jak bym się pytała do na końcu zdania byłby "?" :evilbat: A teraz pytanie: czyj to deklolt? :lol: Czyżby tej osoby, tak bardzo zabiegającej o kasację foty? :evilbat:
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ja nie wiem czyj :lol: :lol: :lol: :lol: a czy beznadziejny?to moze poprosimy o ocene naszych milych panow:)))))sadze, ze im sie bedzie podobal:))))))nawet na bank sie im bedzie podobal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts