Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini po pierwsze to skąd pomysł, że to wirus? może po prostu myszka pada...? (jeśli nie jest optyczna, to trzeba by ją przeczyścić). A antywirusów jest w bród darmowych... najprostrzy np. to mks online... przeskanuj dysk i sprawdź. A tak na marginesie.... jak można nie mieć w firmie antywirusa? :o

Posted

stad wnioskuje, ze to wirus, ze jak juz sie zablokuje to zwykle Ctrl Alt Delete nie dziala:((i zwykle zresetowanie tyz nie:((((tylko listwa

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie wiem czy mam wirusy, ale mam nowa myszke:))bo akurat zlapalam pana informatyka i wyczyszczenie myszki nic nie dalo:))
komp sie wieszal na maxa, ale pan dzielnie z nim walczyl-ja nie mam cierpilowsi siegalam do listwy i sruuuuuu nie?:)))))no a on wygral z kompem walke i na razie mi sie nie wiesz i chodzi 10000 razy szybciej :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

orsini napisał(a):
a mi juz dziala :angel: :angel: :angel: :angel:
sluchajcie HELP mam jakiegos wirusa-myszka mi swiruje i czesto sie blokuje dopiero jak wylacze listwe i wlacze to dziala, ale takie wylaczanie dla kompa chyba szkodliwe:((((

cholera - a jaką miałaś mysz??? mnie się to samo dzieje - a wira na bank nie mam, z tym, że jak ona się wiesza to komp działa - tzn mogę go wyłączyć klawiszami więc aż tak źle jak u Ciebie nie jest, ale mogłoby się wcale tak nie dziać :-?

Posted

orsini napisał(a):
hahaha tak z kulka, optyczne za drogie, firmy na antywira nie stac a Ty tu z mysza optyczna startujesz:)))

no zdecydowanie tańsza optyczna mysz od antywira :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aha :lol: bo myślałam, że może optyczną - bo ja taką mam i myślałam że może one się tak psują/? więc?? masz kulkę czy nie?? :lol:

Dziewczyny, toć florance Wam od rana tłumaczyła, żebyście zmieniły myszkę. 8) Jeśli myszka nagle zaczyna żyć "własnym życiem" - skacze po ekranie w nieskoordynowany sposób, nagle "zamiera" albo coś w tym rodzaju to najprawdopodobniej uszkodzony jest kabelek i następują na nim mikrozwarcia. Nie ma znaczenia, czy myszka jest optyczna czy kulkowa, ale czy ma "ogonek" :oops: :lol: Najczęściej uszkodzenie wynika z załamania i przytrzaśnięcia kabelka brzegiem biurka do ściany albo ze stałego wyrywania go, bo się o coś zaczepia.

No, to tyle spraw komputerowych. A teraz zaległe gratulacje dla wszystkich szalejących w weekend na ringach w Polsce i za granicą :laola: :drinking: :drinking: :laola:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...