jostra Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 jak będziesz listwą wyłączać to on długo nie pociągnie :roll:
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 tyle to wiem, ale co mam zrobic jak kurcze nie ma w firmie antyvira zadnego, bo kasy brak, a lewych za 10zl z bazaru nie mozna
florance Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 orsini po pierwsze to skąd pomysł, że to wirus? może po prostu myszka pada...? (jeśli nie jest optyczna, to trzeba by ją przeczyścić). A antywirusów jest w bród darmowych... najprostrzy np. to mks online... przeskanuj dysk i sprawdź. A tak na marginesie.... jak można nie mieć w firmie antywirusa? :o
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 stad wnioskuje, ze to wirus, ze jak juz sie zablokuje to zwykle Ctrl Alt Delete nie dziala:((i zwykle zresetowanie tyz nie:((((tylko listwa
florance Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 mówię Ci, przeskanuj mks-em. Jak czegoś nie będzie w stanie usunąć, to trzeba to ręcznie spod DOSa (spisz sobie ścieżkę przedtem)
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 skanuje, ale nic nie znalazl na razie i pewnie nie znajdzie:((((
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 chyba nie, bo czemu reset w takich przypadkach nie dziala:((i zwykly ctrl alt delete?:((
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wiem czy mam wirusy, ale mam nowa myszke:))bo akurat zlapalam pana informatyka i wyczyszczenie myszki nic nie dalo:)) komp sie wieszal na maxa, ale pan dzielnie z nim walczyl-ja nie mam cierpilowsi siegalam do listwy i sruuuuuu nie?:)))))no a on wygral z kompem walke i na razie mi sie nie wiesz i chodzi 10000 razy szybciej :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
jostra Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 No to gratulacje :D Za co go złapałaś? :evilbat: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 hahahahaha..wszystko kcesz wiedziec? :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Jak zwykle :evilbat: Jakaś metoda bardzo skuteczna, skoro tak szybko Ci kompa naprawił :P
jostra Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 I to Ci komputer przyspieszyło? Niezły ten informatyk :evilbat: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 no wlasnie ta myszka hamowala i wieszla kompa, ale dlaczego to ja juz nie znaju:)))
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 orsini napisał(a):a mi juz dziala :angel: :angel: :angel: :angel: sluchajcie HELP mam jakiegos wirusa-myszka mi swiruje i czesto sie blokuje dopiero jak wylacze listwe i wlacze to dziala, ale takie wylaczanie dla kompa chyba szkodliwe:(((( cholera - a jaką miałaś mysz??? mnie się to samo dzieje - a wira na bank nie mam, z tym, że jak ona się wiesza to komp działa - tzn mogę go wyłączyć klawiszami więc aż tak źle jak u Ciebie nie jest, ale mogłoby się wcale tak nie dziać :-?
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 nie wiem jaka mysz ke mialam, taka biala :lol: :lol: :lol: :lol: z 2 przyciskami i koleczkiem pomiedzy nimi
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 aha :lol: bo myślałam, że może optyczną - bo ja taką mam i myślałam że może one się tak psują/? więc?? masz kulkę czy nie?? :lol:
orsini Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 hahaha tak z kulka, optyczne za drogie, firmy na antywira nie stac a Ty tu z mysza optyczna startujesz:)))
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 co czerwone światełko od spodu?? :lol: no ja mam właśnie to światełko a Orsini pewnie sprawdza czy ma tam kulkę :lol:
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 orsini napisał(a):hahaha tak z kulka, optyczne za drogie, firmy na antywira nie stac a Ty tu z mysza optyczna startujesz:))) no zdecydowanie tańsza optyczna mysz od antywira :lol:
dorotak Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='malawaszka']aha :lol: bo myślałam, że może optyczną - bo ja taką mam i myślałam że może one się tak psują/? więc?? masz kulkę czy nie?? :lol: Dziewczyny, toć florance Wam od rana tłumaczyła, żebyście zmieniły myszkę. 8) Jeśli myszka nagle zaczyna żyć "własnym życiem" - skacze po ekranie w nieskoordynowany sposób, nagle "zamiera" albo coś w tym rodzaju to najprawdopodobniej uszkodzony jest kabelek i następują na nim mikrozwarcia. Nie ma znaczenia, czy myszka jest optyczna czy kulkowa, ale czy ma "ogonek" :oops: :lol: Najczęściej uszkodzenie wynika z załamania i przytrzaśnięcia kabelka brzegiem biurka do ściany albo ze stałego wyrywania go, bo się o coś zaczepia. No, to tyle spraw komputerowych. A teraz zaległe gratulacje dla wszystkich szalejących w weekend na ringach w Polsce i za granicą :laola: :drinking: :drinking: :laola:
Recommended Posts