alexandra Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Hmm, to przykre i wqrzające zarazem jak tak się dzieje :evil: No ale jak w końcu które miejsca Wam przypadły i jakie oceny w przypadku Wiktorka i Mafii??
orsini Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 no....takze Mafia przegrala z suka, z ktora wygrywala:)))i co jest dziwne i mnie zadziwia non stop- jak nie asystuje ta osoba to np. Mafia w Bydgoszczy BEST OF BREED m.in. z siostra tej suki z ktora wczoraj przegralam, i jak nie asystuje ta osoba to np. Wanio tez rasy wygrywa i BISY:))))))))))))))))))))))))ale co tam!szlag go strzela za ten Poznan, ze przegral z Mafia no to sie msci:))) aaaaa w ogole sie pechowo zaczelo, bo Wiktor cala droge zygal-calutka...no i nie wiedzialam o co chodzi i potem zrozumialam:)))))poprostu na wystawie wytropilismy PR'Agenta a pieski poniewaz sa madrzejsze i czuja np. zblizajace sie trzesienie ziemi to i tego PR'Agenta Wiktus wyczul i wyrazal swoja opinie o nim-poprostu zygal:)))))takze uwazajcie-PR'Agenci sa wszedzie:)))))))))))))))))))))))oczywiscie PR'Agent jest wyimaginowana postacia, przeze mnie, a wszelkie podobienstwo do innych osob jest czysto przypadkowe:)))))PR'Agent dostal nicka: BARDAQUE-ŚLEPAQUE czytaj z akcentem na druga sylabe-bardak-ślepak:))))))a bardak to po rusku delikatnie mowiac balagan:)))))))) Bardaque-Ślepaque jest albo kobieta albo mezczyzna :lol: :lol: :lol: :lol: nie powiem:))))))))
orsini Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Alexandra 2dzy bylismy w obu przypadkach i o ile z Wiktorem to jest Ok to z Mafia NIE jest OK, ale co tam!i tak sie swietnie bawilam. Bo nasi zaszaleli-wlasnie na innym ringu bez pana asystenta:))i rasa poszla do Natalki-jeszcze raz gratulacje!i Wilk skonczyl ml. championat Polski:))))a potem jeszcze BIS Junior wygral!!!!!!!!!!!!!no i w ogole!
orsini Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Nie wiem czy wiecie jak te Leszno wyglada-wielki namiot pod ktorym sa ringi, ale juz wystawcy sa na sloncu, no i wielu sobie rozbilo namioty...czekam na wejscie na ring i slysze dym: -prosze sobie isc tam, tam tez jest cien, nie po to rozbijalem ten namiot, zeby teraz inni tu siedzieli itp. no to ja patrze na faceta-co to za swir cienia zaluje:)))ale jak zobaczylam komu tego cienia zaluje to myslalam, ze padne ze smiechu , bo pani sedzinie biednej:))))ale ja bym jej tez cienia zalowala:))))i wiele innych osob tez-zasluzyla sobie w koncu:)))dla zainteresowanych powiem na priw kto to byl. A potem pod tym namiotem siedziala inna pani sedzina-te akurat wszyscy lubia:))))wiec wychodzi na to, ze to byli jej znajomi albo rodzina jakas czy cos:))no i tamta pogonili-tym bardziej to zabawne:)))))))
orsini Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 qrcze gdzie wszyscy???jakies monologi tu pisze teraz... no a na bisach tez bylo super-bo ten namiot to jakos strasznie dzwiek niesie:))))i mysmy sobie zrobili imprezke:)))naszym klaskalismy wiadomo: Marcinowi wyklaskalismy z whipettem 2gie miejsce na bis puppy, a z Waniem-calego BIS JUNIOR!!!!potem klaskalismy Natalii i wyklaskalismy jej 2gie miejsce na grupie-ale uwazam, ze sedzia tez jakis bez charakteru i nie zaprotestowal jak inny pies poszedl na 2ke mimo ze Natalii 2ke pokazal. W Opolu tez tak bylo-laska juz miala foty porobione na bisie juniorow a sedzina , ze nie-ona chciala innego pieska,a tam mogl od razu zaprotestowac, no ale... szlo nam tak niezle w tym klaskaniu wiec krotka decyzja: zostajemy i klaszczemy dalej:)))))i kazdy komu klaskalismy ladowal na pudle!!!:)))))kazdy:))))najlepszy byl amerykanski cocer spaniel-sliczny!!!facet sie okazal z Czech, wiec tym bardziej go musial zdziwic ten doping dla niego, wszyscy sie pytali: a kto to jest?znacie go? a my-nie, ale fajny pies:))))))i mial takie oklaski jak nasza ekipa:)))))i zajal 3 miejsce na BISie:))))) calego bisa sedziowala pani Mach i potem stojac juz do fotografii 2 razy sie do nas odwracala i sie usmiechala do nas za te oklaski:))))takie SHOW zrobilismy, ze spiker tez chyba z 10 razy dziekowal za oklaski i za wspaniala atmosfere, i ze sie czuje jak na jakiejs wielkiej rangi imprezie kynologicznej:)))))))a najsmieszniejsze jest to , ze taki dym robilo tylko kilka osob:))))a dzwiek sie tak niosl i sam sie naglasnial, ze wystarczylo:)))))facet jeden nawet mowi, ze na nastepnej wystawie to nas do klaskania wynajmie:)))))))))Takze bylo zabawnie:))) Wilk dawaj foty:))))
Agatka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 No to fajna wystawa była ..... Czyli same sukcesy Wanio zaliczył :) A czemu on sie sam nie pochwali....
Ka-Vanga Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE, TAK TRZYMAC!!!!!!!!!! Strasznie sie ciesze, ze tak super powalczyliscie :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . Ale to musialo genialnie wygladac wszystkie psiaki z jednego miotu walczace o rase. Kasce naleza sie wielkie brawa za tak wspanialy miot :klacz: . Orsini, z tymi rumunskimi wystawami to roznie bywa. Raz jest tak, ze psow jest sporo, a raz tak, ze malutko, no i wszystko zalezy od koloru i wielkosci. Na bank mozna do nich jezdzic z bialaskami i sredniakami czarnymi, bo tych w ogole nie maja :D .
Ka-Vanga Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Aaaaaa jak mi sie uda wyciagnac od znajomych moje katalogi z Rumunii to Ci stawki podam jakie byly w zeszlym roku :D .
Agatka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Nam tam jeden chłopak mówił, ze oni to nie jeżdza do innych miast na wystawy. Tylko w swojej okolicy wystawiaja... PO za tym zupełnie psów nie przygotowuja... w pieprzakach psach cacib dostał sznaucer ogolony maszynka... Sredniaków wogóle nie było. czarna miniatura jedna , ale i tak jej nie wystawili pieprzaki 3 i cz-sr 3 , olbryzmów najwiecej chyba 8
Ka-Vanga Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Haha, ale w Aradzie to na pewno bedzie ich sporo, bo oprocz pucharu bedzie tam ich klub :D .
Agatka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ciekawe ile jest sznaucerków zrzeszonych w klubie rumunskim....
Ka-Vanga Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 A nie wiem, ale oni tam maja przeglady, tzn mieli wtedy jak ja bylam :wink: .
jostra Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 To ja sie moze pochwalę wynikami z Leszna: :P Unison - Najlepszy Pies w Rasie, CWC, CACIB. Skończył Championat Polski i zaczął INTERCHAMPIONAT :D Berrylka - Zwycięstwo Młodzieży, rozpoczęła Młodzieżowy Championat Polski Iceflower (vel Fifi) Najlepsza Suka w Rasie, CAC, CACIB, dostałaby rasę, ale niestety zmienili kolejność oceniania na ringu i nie zdążyliśmy na właściwą ocenę, tak jak większość białych sznaucerków :evil: Parysek niestety nie zdążył na ocenę, bo przed nim miało być 70 psów, a okazało się, że o 10.30 było już po wszystkim 0X , więc się chłopak tylko przejechał Gratulacje dla Elitesse, Natalii i Wanio :D
Agatka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 To ja jeszcze raz pogratuluje Berry!!! Napisałam na prv, ale chyba nie doszło :( W kazdym razie bardzo sie ciesze, że Berry ten najwazniejszy wniosek ma juz w kieszeni :) Teraz to juz z górki :) Byłabym bardzo wdzieczna za ładne zdjecie Berry które mogabym dac na stronke naszej hodowli :)
Olivka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ja też gratuluję wszystkim zwycięzcom : Berry , Iceflower, Unisonkowi,Dengiemu, Kenzusiowi i oczywiście Mafii i Wiktorkowi :beerchug: Dziewczyny mam prośbę , zerknijcie do katalogu z Leszna i sprawdźcie , czy przypadkiem Oliwka nie jest w katalogu. Pliss...........
Agatka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Oliwka była w katalogu, to wiem, bo mi koleżanka czytała stawki czarnych mini przez telefon.... Dengisław bardzo dziekuje za gratulacje :)
Olivka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Cholera, a dzwoniłam do nich jeszcze jak przyjmowali zgłoszenia i Oliwkę zaznaczyli ,że rezygnacja , maila też mieli wysłanego z rezygnacją
Elitesse Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 moja kolezanka im dwa razy wyslala zgloszenie mieliem i jej nie przyjeli...jednym slowem w tym roku w Lesznie byl niezly burdel
wanio Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Juz sie chwale.Dopiero wstałem. To tak jak już powiedziala Orsini- Wanio ukonczyl mł.ch.pl i wygrał BIS JUNIOR u wegirskiego sędziego Sandora Szaboo a nieco wcześniej moja Whippetka była II na BIS szczeniąt. I tak jak w zeszłym tygodniu w Słupsku moje psiaki wygrały dwa bisy to był dla mnie szok i wielkie , wielkie emocje tak to że tak im pójdzie w Lesznie to nawet nieśmiałem sobie pomarzyć Jestem szczęśliwy niezmiernie choc nadal nie mogę w to uwierzyć.Psiaki spią powyciągane na łóżku jak deski bo upał był okropny i zmęczone były bardzo.A jeszcze nasz ring przenieśli pod gołe niebo i czuliśmy się jak karkówki na grilu. Nie komentuje tego co dzialo sie na innym ringu ale musze powiedziec ze do wczoraj jeszcze łudziłem sie ze "ktos" jednak moze nie pomoga uwalać naszych psów i jest to moze zbieg okoliczności ale fakty mówią jednak zupełnie co innego. No cóż - przykre. Gratuluje serdecznie wszystkim wystawiającym psiaki w Lesznie i tym co walczyli za granicą.
Agatka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 No pieknie !!!! A jakies foteczki sa??? :) Wanio zrobiłbys sobie wreszcie stronke :) :D
wanio Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Agatka - moja strona jest juz tworzona od dwóch miesięcy ale dobrze trafiłaś bo właśnie jutro przychodzi pani z już gotowym projektem całości.Wogle śmieszna sprawa z ta stronką bo byłaby ona już dawno ale ja ciągle wprowadzam jakieś zmiany i weryfikacje,wyboru loga i czcionki dokonywalem chyba z tysiaca propozycji o kolorystyce juz nie wspomne.Myslałem że biedna pani jajko już zniesie przeze mnie.I pewnie przyjdzie jutro szczęśliwa że już gotowa stronka a ja pewnie jeszcze to,tamto będę chciał inaczej.Spać już normalnie przez tą strone nie mogę. A zdjęcia będą ale wieczorkiem obiecuje.
Agatka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 No to świetnie!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze, bede Cie dopingowac :) a znasz moze stawki suczek pieprzastych ???
Elitesse Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Agatko wyslal ci juz ktos stawki i wyniki z Leszna ??
Agatka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Sredniaków nie mam , wiec bede bardzo wdzieczna Nie mam tez olbryzmów i mini pis Mam czarne mini i czesc cz-sr, ale juz sie dowiedziałam, ze pododbno suka dostała rase a nie pies ....
Recommended Posts