Romas Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Wielkie gartulacje dla Dengiego i jego Panstwa :D To ciekawa wyprawa ,tylko szkoda ,ze takie upaly akurat Wam wypadly.No ale my tutaj nie wiele chlodniej mielismy :-)
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 a o sukcesy z leszna to juz nikt sie nie pyta !! wrrrr
Pink Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Tu sie nie pyta, tylko odrazu chwali :evilbat: Gratki za to zloto 8) :lol:
Mek Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Elitesse napisał(a):a o sukcesy z leszna to juz nikt sie nie pyta !! wrrrr ciekawe jak tam poszło w Lesznie sznauceromaniakom ?????
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a):a o sukcesy z leszna to juz nikt sie nie pyta !! wrrrr ciekawe jak tam poszło w Lesznie sznauceromaniakom ????? o jeden pozadny !!!! hihi a same chwala sie samoluby ;p a poszlo bardzo dobrze hihi i mi i Jostrze i Natali ! moj lancelot zostal Najlepszym weteranem i sedzina miala mi za zle ze nie pokazalam go w klasie championow bo by dostal duzo wiecej :) a o reszcie dziewczyny same napisza...i o tym co sie stalo z ringiem sznaucerow pieprz i sol....
Mek Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Elitesse napisał(a):i o tym co sie stalo z ringiem sznaucerow pieprz i sol.... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Elitesse gratki
Natalia_W Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Witam wszystkich!!!! Wlasnie wróciliśmy z Leszna….no i mamy się czym pochwalić Jak zajechaliśmy to okazalo się , ze zmienili nam sędziego (na Ewe Bukład), nr.ringu i godzinę sędziowania tak wiec my ledwo zdążyliśmy (niektórzy wogole nie zdazyli)… Na miejscu byliśmy 10 minut przed wyjksciem na ring, wiec szybko psa na stol i czeszemy… heh to było przygotowanie ekspresowe;) (dodam jeszcze ze ringi nie byly pod dachem wiec sobie wyobrazcie jaki upal...) Ale chyba to nam nie przeszkodzilo… W klasie pośredniej zdobyliśmy miejsce pierwsze i kolejne CWC wiec do Championa PL barkuje nam już tylko czasu i jednego tytułu z krajowi Ale to jeszcze nie koniec naszych skucesow… po pol godzinnym zamieszaniu związanym z dojezadzaniem kolejnych psow…nastąpiło tradycyjnie porównanie o Najlepszego Psa w Rasie… Kenio zaprezentowal się wspaniale(mimio upalu) i zdobyl tytul NPwR oraz pierwszego CACIBa i rozpoczął INTERCHAMPIONA Podczas gdy kolejne Piwowary zgarnialy nagrody;) Kenio odpoczywal by zawalczyc o BOB… Porównanie było niesamowite….na ringu cztery Piwowary z jednego miotu..heh sedzina az się za glowe zlapala.. No i tutaj Kenzo wywalczył sobie tytuł ZWYCIĘZCY RASY (BOB)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście musieliśmy poczekac na BOG bo jak tu przepuścić taka okazje;) no i na BOGII dostaliśmy się do finału!!!!!!!! Niestety przytrafila nam się niemila niespodzianka i dzieki spikerowi który nie znal jezyka niemieckiego i nie stanęliśmy na 2 miejscu BOGII…a sedzia już nie wiedział jak to odkręcić….no coz bywa i tak…ale i tak jestemy okropnie szczęścili (male podsumawoania CWC,CACIB I BOB) Nasze Piwowary zdobyly: kruszyna(Diva walentynka )– CWC i Cacib, Korek ( Dar Walentynki) – Zw.Mł i ukończyła Mł.Ch,Pl, A Wanio niech się sam chwali;) Heh no i to by było na tyle:p
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 ty Natalia to bylas taka zajeta tymi minikami ze nawet nas nie widzialas !! a ze dwa razy to prawie na nas wlazlas :)
Natalia_W Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Elitesse ale wstyd...ale ja bylam tak zakrecona ze nie wiedzialam czy jeszcze jestem na ziemi czy juz w niebie :wink: przepraszam :wink: :D
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 no nie dziwie sie !! ja dobrze wiem jak taie sukcesy na czlowieka dzialaja :)
alexandra Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Dziewczyny ogromne gratulacje!!!!!! Spisałyście się, a właściwie Wasze pociechy na medal!!! Strasznie się cieszę!!! :klacz: :klacz: :klacz: :laola:
Agatka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Jejku , ale sie podziało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogromne Gratulacje dla Natali, i dla Elitesse. Oj ja tez sie ciesze z wyników czarnych z leszna :) :) :)
florance Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Witam, właśnie wróćiłam z upalnego weekendu i umieram... Mam nadzieję, że się stęskniliście!! :lol: 8) jutro wstawię mnóóóóstwo fotek, a dziś odpoczywam 8) ps. nawet nie wiem co się dzieje w pieskim świecie, bo nie chce mi się tych kilkunastu stron czytać, ale galerię obejrzałam - suuuper :D
Mek Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 florance napisał(a):Witam, właśnie wróćiłam z upalnego weekendu i umieram... Mam nadzieję, że się stęskniliście!! :lol: 8) jutro wstawię mnóóóóstwo fotek, a dziś odpoczywam 8) ps. nawet nie wiem co się dzieje w pieskim świecie, bo nie chce mi się tych kilkunastu stron czytać, ale galerię obejrzałam - suuuper :D a już myslałem , że Cie zasypało.
Romas Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Dziewczyny ! Ciesze sie i Gartuluje Ogromnie Elitesse i Natali Czyli wracacie z medalami :-) Super :-) Agnieszka ,nie ma nikogo ,bo wszyscy sie roztopili :-)
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 no ja też jestem roztopiona ale daje rade siedziec :) kurcze zanim sie przyzwyczaje do tej temperatury czeka mnie 2 tygodnie bezsenności :( ale podobno w srodku tygodnia maja przyjśc ochłodzenia ! mam nadzieje ....
Romas Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 O nie , tylko nie ochlodzenie :-) jest bosko ,kocham upal.Choc fakt ,dzis ,jak poszlam na spacer ok. 15tej to mialam wrazenie ,ze chodze w piecu hutniczym.Zuzia to tak sie zmeczyla po 15 min ,ze nawet nie miala sily do wody wskoczyc. Ale u nas w mieszkaniu chlodno. Agnieszka, a z ciekawosci zapytam czy szczenieta z Mardo juz znalazly nowe domki ,nie wiesz moze?
florance Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Mek napisał(a): a już myslałem , że Cie zasypało. Myślałeś o mnie??? :lol: :evilbat: :lol:
Elitesse Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Romas napisał(a):O nie , tylko nie ochlodzenie :-) jest bosko ,kocham upal.Choc fakt ,dzis ,jak poszlam na spacer ok. 15tej to mialam wrazenie ,ze chodze w piecu hutniczym.Zuzia to tak sie zmeczyla po 15 min ,ze nawet nie miala sily do wody wskoczyc. Ale u nas w mieszkaniu chlodno. Agnieszka, a z ciekawosci zapytam czy szczenieta z Mardo juz znalazly nowe domki ,nie wiesz moze? a dla mnie temperatura powyrzej 15 st jest nie do wytrzymania :) maluchy z mardo juz rozjechaly sie po polsce - chyba (mowie chyba bo nie pamietam) sa w sieradzu i warszawie a jednego zostawili sobie hodowcy
orsini Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Agatko GRATULACJE!!!czy ja dobrze czytam???tam byly tylko 3 sznaucerki cz-sr z Wami??????? :o :o :o nie no to trzeba bedzie jezdzic w tamte strony jak nic!:)))) Hmmm, tez bylim w Lesznie z Wiktorem i Mafia. W Lesznie burdel na maxa w ostatniej chwili pozmieniali ludziom sedziow-ja myslalam, ze mam przed cz-sr jakies mastify i biale a co sie okazalo?ze bulmastifow nie ma to nic , ze w planie sedziowania byly!!!!biale sie w zwiazku z tym spoznily!!!i byl tylko 1, ktory rase zgarnal i od razu my...no to ja ze szczeniakiem mokrym i nierozczesanym na lapach prosto z pudelka...no to nie moglo sie dobrze skonczyc:)))))) zaraz ciag dalszy bo mi komp szaleje i czasem sie kasuje wsio
orsini Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 No ale Mafie juz mialam ladnie przygotowana,ale...z opinia sedziego sie nie dyskutuje, wiec nie bede dyskutowac, chociaz mysle, ze to nie jest opinia sedziego , a asystenta, ktory z Mafia przegral w Poznaniu i do tej pory przebolec nie moze :lol: :lol: :lol: :lol: , bo nadawal p.Sliwce jak katarynka i nie sadze, zeby nadawal pozytywne rzeczy!ale co tam-sam o sobie swiadzcy, bo akurat u innych sedziow z ta suka Mafia wygrywa!tamta suka ma 1 lepsza rzecz-tylne katowanie, a przez to wyrzut tylnych lapek, ale z boku!!!bo najwyrazniej sloneczko zbyt mocno prazylo i to jak chodzi patrzac z tylu to juz nie zostalo zauwazone,sznaucer powinien chodzic rownolegle, a tamta robi jakas taka przeplatanke:)))no comments!mozna wybaczyc panu asystentowi , ze nie zauwazyl, w koncu musi sie jeszcze bardzo duzo nauczyc , oj bardzo duzo!!!a reszta tamtej suki?hmmm-kolor do bani, szata do bani, uszy w polowie zalamane!!!duzo gorsza linia gorna i glowa, ale co tam:))wystawca lepszy:)))))
Recommended Posts