Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie gartulacje dla Dengiego i jego Panstwa :D

To ciekawa wyprawa ,tylko szkoda ,ze takie upaly akurat Wam wypadly.No ale my tutaj nie wiele chlodniej mielismy :-)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
a o sukcesy z leszna to juz nikt sie nie pyta !! wrrrr

ciekawe jak tam poszło w Lesznie sznauceromaniakom ?????

Posted

Mek napisał(a):
Elitesse napisał(a):
a o sukcesy z leszna to juz nikt sie nie pyta !! wrrrr

ciekawe jak tam poszło w Lesznie sznauceromaniakom ?????

o jeden pozadny !!!! hihi a same chwala sie samoluby ;p

a poszlo bardzo dobrze hihi i mi i Jostrze i Natali ! moj lancelot zostal Najlepszym weteranem i sedzina miala mi za zle ze nie pokazalam go w klasie championow bo by dostal duzo wiecej :) a o reszcie dziewczyny same napisza...i o tym co sie stalo z ringiem sznaucerow pieprz i sol....

Posted

Elitesse napisał(a):
i o tym co sie stalo z ringiem sznaucerow pieprz i sol....

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Elitesse gratki

Posted

Witam wszystkich!!!!
Wlasnie wróciliśmy z Leszna….no i mamy się czym pochwalić
Jak zajechaliśmy to okazalo się , ze zmienili nam sędziego (na Ewe Bukład), nr.ringu i godzinę sędziowania tak wiec my ledwo zdążyliśmy (niektórzy wogole nie zdazyli)… Na miejscu byliśmy 10 minut przed wyjksciem na ring, wiec szybko psa na stol i czeszemy… heh to było przygotowanie ekspresowe;) (dodam jeszcze ze ringi nie byly pod dachem wiec sobie wyobrazcie jaki upal...)
Ale chyba to nam nie przeszkodzilo…
W klasie pośredniej zdobyliśmy miejsce pierwsze i kolejne CWC wiec do Championa PL barkuje nam już tylko czasu i jednego tytułu z krajowi
Ale to jeszcze nie koniec naszych skucesow… po pol godzinnym zamieszaniu związanym z dojezadzaniem kolejnych psow…nastąpiło tradycyjnie porównanie o Najlepszego Psa w Rasie… Kenio zaprezentowal się wspaniale(mimio upalu) i zdobyl tytul NPwR oraz pierwszego CACIBa i rozpoczął INTERCHAMPIONA
Podczas gdy kolejne Piwowary zgarnialy nagrody;) Kenio odpoczywal by zawalczyc o BOB…
Porównanie było niesamowite….na ringu cztery Piwowary z jednego miotu..heh sedzina az się za glowe zlapala.. No i tutaj Kenzo wywalczył sobie tytuł ZWYCIĘZCY RASY (BOB)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście musieliśmy poczekac na BOG bo jak tu przepuścić taka okazje;) no i na BOGII dostaliśmy się do finału!!!!!!!! Niestety przytrafila nam się niemila niespodzianka i dzieki spikerowi który nie znal jezyka niemieckiego i nie stanęliśmy na 2 miejscu BOGII…a sedzia już nie wiedział jak to odkręcić….no coz bywa i tak…ale i tak jestemy okropnie szczęścili (male podsumawoania CWC,CACIB I BOB)
Nasze Piwowary zdobyly: kruszyna(Diva walentynka )– CWC i Cacib, Korek ( Dar Walentynki) – Zw.Mł i ukończyła Mł.Ch,Pl, A Wanio niech się sam chwali;)
Heh no i to by było na tyle:p

Posted

Jejku , ale sie podziało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogromne Gratulacje dla Natali, i dla Elitesse.
Oj ja tez sie ciesze z wyników czarnych z leszna :) :) :)

Posted

Witam, właśnie wróćiłam z upalnego weekendu i umieram... Mam nadzieję, że się stęskniliście!! :lol: 8) jutro wstawię mnóóóóstwo fotek, a dziś odpoczywam 8)

ps. nawet nie wiem co się dzieje w pieskim świecie, bo nie chce mi się tych kilkunastu stron czytać, ale galerię obejrzałam - suuuper :D

Posted

florance napisał(a):
Witam, właśnie wróćiłam z upalnego weekendu i umieram... Mam nadzieję, że się stęskniliście!! :lol: 8) jutro wstawię mnóóóóstwo fotek, a dziś odpoczywam 8)

ps. nawet nie wiem co się dzieje w pieskim świecie, bo nie chce mi się tych kilkunastu stron czytać, ale galerię obejrzałam - suuuper :D

a już myslałem , że Cie zasypało.

Posted

Dziewczyny ! Ciesze sie i Gartuluje Ogromnie Elitesse i Natali Czyli wracacie z medalami :-) Super :-)

Agnieszka ,nie ma nikogo ,bo wszyscy sie roztopili :-)

Posted

no ja też jestem roztopiona ale daje rade siedziec :) kurcze zanim sie przyzwyczaje do tej temperatury czeka mnie 2 tygodnie bezsenności :( ale podobno w srodku tygodnia maja przyjśc ochłodzenia ! mam nadzieje ....

Posted

O nie , tylko nie ochlodzenie :-) jest bosko ,kocham upal.Choc fakt ,dzis ,jak poszlam na spacer ok. 15tej to mialam wrazenie ,ze chodze w piecu hutniczym.Zuzia to tak sie zmeczyla po 15 min ,ze nawet nie miala sily do wody wskoczyc.
Ale u nas w mieszkaniu chlodno.
Agnieszka, a z ciekawosci zapytam czy szczenieta z Mardo juz znalazly nowe domki ,nie wiesz moze?

Posted

Romas napisał(a):
O nie , tylko nie ochlodzenie :-) jest bosko ,kocham upal.Choc fakt ,dzis ,jak poszlam na spacer ok. 15tej to mialam wrazenie ,ze chodze w piecu hutniczym.Zuzia to tak sie zmeczyla po 15 min ,ze nawet nie miala sily do wody wskoczyc.
Ale u nas w mieszkaniu chlodno.
Agnieszka, a z ciekawosci zapytam czy szczenieta z Mardo juz znalazly nowe domki ,nie wiesz moze?

a dla mnie temperatura powyrzej 15 st jest nie do wytrzymania :)

maluchy z mardo juz rozjechaly sie po polsce - chyba (mowie chyba bo nie pamietam) sa w sieradzu i warszawie a jednego zostawili sobie hodowcy

Posted

Agatko GRATULACJE!!!czy ja dobrze czytam???tam byly tylko 3 sznaucerki cz-sr z Wami??????? :o :o :o nie no to trzeba bedzie jezdzic w tamte strony jak nic!:))))
Hmmm, tez bylim w Lesznie z Wiktorem i Mafia. W Lesznie burdel na maxa w ostatniej chwili pozmieniali ludziom sedziow-ja myslalam, ze mam przed cz-sr jakies mastify i biale a co sie okazalo?ze bulmastifow nie ma to nic , ze w planie sedziowania byly!!!!biale sie w zwiazku z tym spoznily!!!i byl tylko 1, ktory rase zgarnal i od razu my...no to ja ze szczeniakiem mokrym i nierozczesanym na lapach prosto z pudelka...no to nie moglo sie dobrze skonczyc:))))))
zaraz ciag dalszy bo mi komp szaleje i czasem sie kasuje wsio

Posted

No ale Mafie juz mialam ladnie przygotowana,ale...z opinia sedziego sie nie dyskutuje, wiec nie bede dyskutowac, chociaz mysle, ze to nie jest opinia sedziego , a asystenta, ktory z Mafia przegral w Poznaniu i do tej pory przebolec nie moze :lol: :lol: :lol: :lol: , bo nadawal p.Sliwce jak katarynka i nie sadze, zeby nadawal pozytywne rzeczy!ale co tam-sam o sobie swiadzcy, bo akurat u innych sedziow z ta suka Mafia wygrywa!tamta suka ma 1 lepsza rzecz-tylne katowanie, a przez to wyrzut tylnych lapek, ale z boku!!!bo najwyrazniej sloneczko zbyt mocno prazylo i to jak chodzi patrzac z tylu to juz nie zostalo zauwazone,sznaucer powinien chodzic rownolegle, a tamta robi jakas taka przeplatanke:)))no comments!mozna wybaczyc panu asystentowi , ze nie zauwazyl, w koncu musi sie jeszcze bardzo duzo nauczyc , oj bardzo duzo!!!a reszta tamtej suki?hmmm-kolor do bani, szata do bani, uszy w polowie zalamane!!!duzo gorsza linia gorna i glowa, ale co tam:))wystawca lepszy:)))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...