Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nio fajowe, moze wreszcie Orsini uaktualni swoja stronke :evilbat: .

Ja niby tez mam dlugi weekend, ale niestety spedze go na nauce, haha a zaraz ide spac, bo wlasnie wrocilam do domu :wink: :evilbat: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

zgadzam sie z pasaverą - sliczne tło!;)

a co do weekendu to ja tyż mam dłuuugi:)))) ale niestety juz zaplanowane duuzo rzeczy i pewnie szyyybko zleci:((([jak wszystko co dobre] dzisiaj jade wieczorem do stadniny i mamy nocbą gre terenowa :evilbat: heh znowu bedziemy gonić w nocy po bolęcińaskich laskach, a ja to w dzien mam złą orientacje a co dopiero w nocy :evilbat: i spie tam i zostaje do jutra na trening i zbiórke i jutro wieczorkiem dopiero do domciu:))

a co do weekendu to włąsnie korzystamy i zaraz jedziemy na zakupy:))

Posted

Kochaniutkie dzieki:))
zaraz samemu:))jak ja noga jestem i to lewa z kompow:))))))
KaVanga no nie tak zaraz:))bo musze sie za to zabrac jeszcze:)))tapetki juz mam tak z polowe, jeszcze druga polowa i mozna sie zabierac do www...ehhh dluga i daleka droga:)))

Posted

Agatko chcialam zauwazyc, ze foty poszly w srode wieczorem z Krysi adresu, wiec co ma oznaczac ten komunikat????? :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evilbat:

Posted

Witam wszystkich :D Wlasnie wrocilam z Wilna :D bylo sssssssuuuupppeeeerrr :D :D :D ale jestem wykonczona a w niedziele Leszno :wink: ...
Orsini czekam na nowa stronke:)

Posted

Elitesse napisał(a):
a ja ide sobie zaraz do ZOO :ghost_2: nie ma to jak dlugi weekend oł jee !!

fak ju!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

Elitesse napisał(a):
a ja ide sobie zaraz do ZOO :ghost_2: nie ma to jak dlugi weekend oł jee !!

Ja wczoraj byłam :angel: :angel: :angel:
śliczne jest :P idź idź
Czekamy na foty :lol:

Posted

taaaaaaaaaaaa :-?
przed kompem chyba 0X
Ja tu ciężko pracuję, a Wy o opalaniu i spacerach :chainsaw:
No i jednym okiem zerkam na wielce ciekawą dyskusję na forum wystawy, hehe, koń by się uśmiał :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...