Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

RobinCzWa napisał(a):
Waszka, co Ty spać nie możesz?
Nie wiesz, że grzeczne dziewczyny kończą po 10ej? :D

no właśnie - GRZECZNE :evilbat:

BTW Superancki podpisiq :klacz:

Posted

Ja też niemal codziennie, bo pracuje w najróżniejszych porach - np. za 1,5 godzinki jade do Łodzi, a koło 9ej będę już po pracy. No ale trzeba odespać, więc jutro pewnie też będę siedział no chyba że sie znietrzeźwie.

Posted

brrr to też masz nieciekawie :-? niecierpię w nocy jeździć samochodem :( zwłaszcza w rejonie między Dąbrową a Częstochową - bo tam mnóstwo zwierzyny leśnej i mam zawsze schizy że wyłażą na drogę :-?

Posted

Jeszcze gorzej jest między Częstochową a Opolem.
To wyobraź sobie co ja mam jak musze co tydzień jeździć do Wiednia - non stop takie akcje echhh

Posted

brrrr koszmar :roll: jak byliśmy dwa lata temu z TZ i znajomymi w Szwecji to tam dopiero było - łosie nie łosie po drogach łażą :-? ale tam na szczęście większość dóg mają osiatkowanych a u nas :-? nic!

Posted

No niestety, ale za to z miesiąc temu w nocy tak ze 30km przed Opolem widziałem najpiękniejsze stado jeleni w moim życiu. Tak chyba z 8 dorosłych sztuk z najpiękniekjszymi porożami jakie widziałem, zupełnie nie zdających sobie sprawy że znajdują sie na poboczu drogi co zakończyło sie ostrym ale udanym hamowaniem. Nawet ich to nie spłoszyło, popatrzyły tylko na auto jak na ufo i tyle.

Posted

Elitesse, :kciuki:

[quote name='Natalia_W']Dorotak widze ze wzielas sobie do serca moja propozycje o tworzeniu druzyny

To może być nawet drużyna korespondencyjna :cunao: , ale coś widzę, że więcej chętnych nie ma :(

[quote name='madzior_ka'] normalnie jutro jak znajdę chwilkę i bedzie ładna pogoda to spróbuję nauczyc tego denisa bo strasznie fajnie to wygląda:))

O, Madzior_ka, dołączacie do "drużyny"? ;) Pogoda na pewno i u Ciebie jest super a w sznaucerach właśnie piękna jest ta ich chęć do wspólnej zabawy. Na pewno Wam szybko pójdzie :kciuki:

Posted

rzeczywiscie pogoda jest al czasu nie:((( pisze prace z historii o zwyczajach rycerskich i kultuyrze dworskiej sredniowiecza na 5 stron ma byc wrrr.;/ mam nadzieje uporac sie z tym szybko i wtedy pocwiczymy:))

a wiecie co? jak juz mówiłam 4.06 mam bierzmowanie i musiałam przełozyc wizyte w karusku która była na 3 bo mamy wteyd próby generalne i takie tam głupity i wiecie ze jestesmy zapisani dopiero na 17 czerwca na 16?? taklie odległe terminy są i to ledwo sie wcisnęlismy bo na po 18 jest juz kolejny piesek ale blizje nic nie było w piatki albo w soboty (bo nam tylko takie dni pasują bo trzeba dojechac)....

a do druzyny chetnie sie dołacze do denisek robi coraz wieksze postepy w chodzeniu rzy nodze nawet czasem juz sie na mnie patrzy:))) tylko jdnak zdarza sie ze jescze zapaszek w trawce jest waznijeszy ode mnie i smakołyka kóry mam w ręce:(( a po asfalcie idzie o niebo lepiej:)) a etarz lece to pisac...

elitesse trzymam mocno kciuki!!

Posted

Oj Madziorko,a co tak późno to bierzmowanie??? :o Ja to byłam świadkiemw tym roku, ale to było chyba w marcu o ile się nie mylę :o
Den nie jest wogóle zarośnięty to co się martwisz ;) Niecąły miesiąc jeszcze :D A to już będa prawie wkacje :D 8) :angel:

Ja tez spadam, bo mam prace semstralną z polskiego napisać... (takie wypracowanie jak na maturę ustaną, tyle, że pisemnie), jedyne 7 stron... :-? Wpływ życiuorysu Kochanowskiego na jego twórczość :roll: Mailiśmy 50 tematów do wyboru i wszystkie beznadziejne :o Ja nie wiem... czego to teraz uczą w tych szkołach :-?

Posted

Niektorych mecza w szkole ( Agnieszka trzymam kciuki ) a niektorzy mecza sie na wlasne zyczenie.
I dlatego prosze jutro za mnie i Zuzie oraz Dorote z Atosem trzymac kciuki :-) Bedziemy promowac sznaucery w Obedience :-)

Posted

Aga :beerchug:

Romas, a mnie sie pomerdalo i myslalam ze dzisiaj bedziecie sie znecac nad zwierzakami :evilbat: A to dopiero jutro i TOZ jest zamkniety, czyli donosu nikt nie przyjmie :wink:

Posted

Justa napisał(a):
Ja nie wiem... czego to teraz uczą w tych szkołach :-?

Justa zawsze tego uczyli i uczyć bedą :).

Ale lata nauki to najpiekniejsze lata więc nie narzekac tylko cieszyć sie tym bo potem bedzie za puxno .

Posted

jestem, ale na moment.
JA WAM POKAZE...tylko niechaj wroce do roboty:))))
niestety nie mam w domu netu, bo nawet nie mam kompa:((((((
ale pogoda super, jutro odbieram fotki,ale grzywacza chinskiego tylko

Posted

Mek napisał(a):
Justa napisał(a):
Ja nie wiem... czego to teraz uczą w tych szkołach :-?

Justa zawsze tego uczyli i uczyć bedą :).

Ale lata nauki to najpiekniejsze lata więc nie narzekac tylko cieszyć sie tym bo potem bedzie za puxno .

Niczym Kochanowski w Pieśniach i Fraszkach :o :o :o

Posted

i nie tylko sznauceromaniacy sa fajni, ale wszyscy!!

Bynajmniej nikt z nas nie jest wirtualnym psychopatą....

hahahah to cytat z innego forum:)))
polglowki nawet nie zauwazyly, ze sznauceromaniacy to sa u nas:))))))ale w sumie maja absolutna racje: wszyscy SZNAUCEROMANIACY tzn. MY jestesmy fajni,ale to wszyscy:))))))
a ten kawalek o wirtualnym psychopacie to...eeee, KaVanga o Tobie nawet napisali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
i niech uważają bo jestem jeszcze KOMPLETNYM PSY-CHOPATĄ :cooldevi: :chainsaw:

hahahahaha no racja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i mamy pile:)))))jak slusznie zauwazylas

Posted

orsini napisał(a):
a ten kawalek o wirtualnym psychopacie to...eeee, KaVanga o Tobie nawet napisali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wszedzie mnie docenia :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...