orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Mek napisał(a):No nie popłakałem sie ze :lol: na FZ???? to zupelnie przeciwnie niz ja, bo ja zasnelam i dopiero spotkanie mojej glowy z twardym blatem mnie obudzilo :lol:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Mek napisał(a):Dlaczego nie widze postu Orsini na FZ ??? Czyżby go usuneli.??. o swolocze je*** tez nie widze!!!!! no to teraz to juz wojna na calego :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 no tez tak dlugo Cie Orsini nie bylo...a ja myslalam ze sobie poszlas a ty tu sobie smacznie spalas :wink:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 przepraszam czy to moja wina, ze tepe polglowki nie wiedza kim byla Kasandra????????? :evil: 0X :evil: 0X 0X :evil: 0X :evil: 0X
Justa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Kurcze gdybym nie chodzila do szkoly o moze bylabym na bieżąco, a tak :evilbat: Coś sie dzieje a ja jak zwykle nic nie wiem :-? :evilbat:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Justa napisał(a):Kurcze gdybym nie chodzila do szkoly o moze bylabym na bieżąco, a tak :evilbat: Coś sie dzieje a ja jak zwykle nic nie wiem :-? :evilbat: hahahahaa dzien jak codzien:)) w skrocie orsini wymyslila blekitna rewolucje:))jednego dnia o jednej porze z emblematami DGM RULEZ wleziemy na inne forum, z hymnem na ustach:)) juz nawet wymyslilam: ole ole ole F...Z...pie**** cie ladny hymn? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i wpisalam im zapowiedz konca swiata u nich , to mnie skasowali!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Justa oj dzieje sie dzieje i to duzo :evil: :evilbat: :-?
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 ehhh musze Was niestety opuscic...a szkoda,szkoda:)))) ale weekend wzywa, a ponoc ma byc pikna pogoda! czyli ROBIMY FOTY-konkurs na poweekendzie: 1.kto najwiecej-tu faworytkami sa: malawaszka, Justa i florance 2.najfajniejsze tu faworytka jestem oczywiscie JA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Orsini oni nadaja na innych falach...to sa kosmici :wink:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 bawcie sie dobrze, a jak bedziecie chcieli zasnac, ale niekoniecznie chcecie sobie zdrowie marnowac lykajac jakies prochy nasenne to polecam inne forum:))sen murowany juz na drugiej stronie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ja was zasypie fotami z Inoroclawia 8) Trzymajcie za nas kciuki bo jak dobrze pojdzie rozpoczniemy Ch.PL :D 8)
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Natalia_W napisał(a):Orsini oni nadaja na innych falach...to sa kosmici :wink: w dodatku uposledzeni bo pily nie maja :lol: :lol: :lol: ide juz sobie precz
Justa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini :o Przerażasz mnie!!! :o Jakie foty??? Nie no, jak zwykle nic nie wiem :lol: Znowu sie krew polała chyba na FZ widzę :-? Najlepiej nie wchodzić i sie nie przejmować ;) No i sie nie bić, bo to niehumanitarne :D
Elitesse Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 ehh Orsini ja sie powtarzam :0 ale ty to agresywana kobieta jestes !! hihih
RobinCzWa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):ehhh musze Was niestety opuscic...a szkoda,szkoda:)))) ale weekend wzywa, a ponoc ma byc pikna pogoda! Nistety Orsini na Łysej Górze ma padać więc u Ciebie deszczyk i nici z Twojego zlotu. Orsini terrorystka poszła, hura, wyciagać piwka, rozpalać grille, wrzucać muzeczke można sie bawić :B-fly::B-fly::B-fly: :laola: :B-fly::B-fly::B-fly: :BIG: :multi::multi::multi::multi::multi: :sweetCyb: :jumpie: :HUT012:
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Elitesse napisał(a):ehh Orsini ja sie powtarzam :0 ale ty to agresywana kobieta jestes !! hihih Za dużo testosteronu :evilbat: 8) :wink:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Chyba sie dzisiaj na rowerek wybiore...taka sliczna pogoda... :D :D :D bosko :D :D :Dmiejmy nadzieje, ze nikt jej nie "odczaruje" :wink:
Elitesse Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 RobinCzWa napisał(a):orsini napisał(a):ehhh musze Was niestety opuscic...a szkoda,szkoda:)))) ale weekend wzywa, a ponoc ma byc pikna pogoda! Nistety Orsini na Łysej Górze ma padać więc u Ciebie deszczyk i nici z Twojego zlotu. Orsini terrorystka poszła, hura, wyciagać piwka, rozpalać grille, wrzucać muzeczke można sie bawić :B-fly::B-fly::B-fly: :laola: :B-fly::B-fly::B-fly: :BIG: :multi::multi::multi::multi::multi: :sweetCyb: :jumpie: :HUT012: hihihi :drinking: :eating: :B-fly: :beerchug:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 a wiecie moze jaka pogoda ma byc w niedziele w okolicach Inowroclawia?? oby tylko nie padalo bo sznaucer po deszczu wiadomo jak wyglada :wink: a my mamy wygrywac 8) :D :evilbat:
Elitesse Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Natalia_W napisał(a):Chyba sie dzisiaj na rowerek wybiore...taka sliczna pogoda... :D :D :D bosko :D :D :Dmiejmy nadzieje, ze nikt jej nie "odczaruje" :wink: ehh a ja sie zakopie w ksiazkach :( dobrze ze choc nowe butki sobie kupilam to mam jakies pocieszenie :)
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Elitesse pochwal sie chociaz jakie buciki sobie kupilas??
Recommended Posts