alexandra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Nie zdziwiłabym się jeśli to o mojej suce były tam teksty :evilbat: Bo to w ich stylu i kręgu zainteresowań, ale mnie to mało interesuje :P :lol:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Aha, no bo Jostra ich sie NIE da czytac!!! sa nudni jak flaki z olejem, albo i gorzej, a do tego sa tak uposledzeni, ze nawet pily nie maja :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):Aha, no bo Jostra ich sie NIE da czytac!!! sa nudni jak flaki z olejem, albo i gorzej, a do tego sa tak uposledzeni, ze nawet pily nie maja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):Natalia_W napisał(a):Robin jestes COOL 8) :D :lol: 8) no dzis to Natalka sie upila!!!zreszta jej wiele nie trzeba, bo nieletnia a do tego wyszla na slonko to jej uderzylo do glowki :lol: :lol: :lol: :lol: Młoda, śliczna i do tego z pięknymi sznauciami p&s - czego więcej chcieć - widze, że Cie skreca orsini :D :D :D
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 wow:)))ale wiesz, za nieletnie to pan prokurator moze do drzwi zapukac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 16latek to Natalka juz ma za soba więc nikt mi nie zapuka :D :D :D
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 hahaha no to zapuka tatus Natalii z bejsbolem, bo on jednak by chcial dla niej normalnego mezczyzne, a nie Robina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Swoja drogą to nie rozumiem dlaczego Ty orsini nie zostałaś prokuratorem, albo chociaż klawiszem w więzieniu - przeciez to idealne zawody dla Ciebie. Kiedyś była jeszcze posada kata, ale niestety dla Ciebie już nie funkcjonuje. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 heh no to sobie ladnie tu poczytalam o sobie :wink: orsini musze Cie zmarwtic...rocznikowo to ja mam juz 18... 8)
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 nie, mnie by satysfakcjonowala posada sedziego:))))sruuuuuu wszyscy do wiezienia na maxa:)))))25lat :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Natalia_W napisał(a):heh no to sobie ladnie tu poczytalam o sobie :wink: orsini musze Cie zmarwtic...rocznikowo to ja mam juz 18... 8) a to Ty stara d... jestes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):nie, mnie by satysfakcjonowala posada sedziego:))))sruuuuuu wszyscy do wiezienia na maxa:)))))25lat :lol: :lol: :lol: :lol: wcale w to nie watpie :D :D :D
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 ale tak na serio-sprobujcie przebrnac przez 4 strony ichnie...tylko 4 strony...usniecie juz na 2giej :lol: :lol: :lol: flaki z olejem-a ja to mam pieska i on ma 4 lapki,-a ja to mam suczke i ona ma ogonek nawe. -a ja dzis to widzialam pchle na siersci mojej suczki,ale jak chcialam ja zabic nozem to mi uciekla, a suczka nie zdazyla i teraz ma noz w glowie i co ja mam robic-pomozcie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Nie przesadzaj, aż tak ciekawie to tam nie mają 8) :evilbat:
RobinCzWa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 no zeby rzeczywiscie takie numery z nozami robili to by bylo co poczytac, chocby i dla rozrywki. Ja probowalem znalezc cokolwiek co dotyczyloby do dgm i znudzilem sie na 2giej stronie.
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 no wlasnie:))na drugiej stronie sie zasypia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Orsini ta liczba przy Twoich postach 666x Cie zobowiazuje :saeek: No i odkrylem przyczyne zachowania tej zadziory :D
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 heh no to sie nakapalam tego psa...szampon sie skonczyl :-? ale przynajmniej moge sobie w necie posiedziec :wink: :lol: :D
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 heh ja tez chcialam cos tam u nich znalezc ale nie wytrzymalam z nudow oczywiscie
Mek Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 alexandra napisał(a):Nie zdziwiłabym się jeśli to o mojej suce były tam teksty :evilbat: Bo to w ich stylu i kręgu zainteresowań, ale mnie to mało interesuje :P :lol: :roll: :wink: :wink:
alexandra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 He hehehehee, no cóż albo ja taka przewidująca i genialna, albo oni tacy przewidywalni :lol: :lol: :lol:
Mek Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Dlaczego nie widze postu Orsini na FZ ??? Czyżby go usuneli.??.
Recommended Posts