Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Aha, no bo Jostra ich sie NIE da czytac!!!
sa nudni jak flaki z olejem, albo i gorzej, a do tego sa tak uposledzeni, ze nawet pily nie maja :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Aha, no bo Jostra ich sie NIE da czytac!!!
sa nudni jak flaki z olejem, albo i gorzej, a do tego sa tak uposledzeni, ze nawet pily nie maja :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Natalia_W napisał(a):
Robin jestes COOL 8) :D :lol:
8)

no dzis to Natalka sie upila!!!zreszta jej wiele nie trzeba, bo nieletnia a do tego wyszla na slonko to jej uderzylo do glowki :lol: :lol: :lol: :lol:

Młoda, śliczna i do tego z pięknymi sznauciami p&s - czego więcej chcieć - widze, że Cie skreca orsini :D :D :D

Posted

hahaha no to zapuka tatus Natalii z bejsbolem, bo on jednak by chcial dla niej normalnego mezczyzne, a nie Robina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Swoja drogą to nie rozumiem dlaczego Ty orsini nie zostałaś prokuratorem, albo chociaż klawiszem w więzieniu - przeciez to idealne zawody dla Ciebie.
Kiedyś była jeszcze posada kata, ale niestety dla Ciebie już nie funkcjonuje.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Natalia_W napisał(a):
heh no to sobie ladnie tu poczytalam o sobie :wink:
orsini musze Cie zmarwtic...rocznikowo to ja mam juz 18... 8)

a to Ty stara d... jestes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
nie, mnie by satysfakcjonowala posada sedziego:))))sruuuuuu wszyscy do wiezienia na maxa:)))))25lat :lol: :lol: :lol: :lol:

wcale w to nie watpie :D :D :D

Posted

ale tak na serio-sprobujcie przebrnac przez 4 strony ichnie...tylko 4 strony...usniecie juz na 2giej :lol: :lol: :lol:
flaki z olejem-a ja to mam pieska i on ma 4 lapki,-a ja to mam suczke i ona ma ogonek nawe. -a ja dzis to widzialam pchle na siersci mojej suczki,ale jak chcialam ja zabic nozem to mi uciekla, a suczka nie zdazyla i teraz ma noz w glowie i co ja mam robic-pomozcie
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no zeby rzeczywiscie takie numery z nozami robili to by bylo co poczytac, chocby i dla rozrywki.
Ja probowalem znalezc cokolwiek co dotyczyloby do dgm i znudzilem sie na 2giej stronie.

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

alexandra napisał(a):
Nie zdziwiłabym się jeśli to o mojej suce były tam teksty :evilbat: Bo to w ich stylu i kręgu zainteresowań, ale mnie to mało interesuje :P :lol:

:roll: :wink: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...