Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest taka info w profilu:
Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 15kB.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jostra you will be dead!!!your dni sa ponumerowane,wiec ciesz sie zyciem :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X :snipersm: :boom: :boom: :chainsaw: :snipersm: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom:

Posted

Tak???kto???bo ja nie czytam ich bleeeeeeeeeeee i fuuj i zyyyggg, a wlasnie jest tu ikonka zygow?bo faka juz mi pokazaliscie to jeszcze o zygi poprosze:)))))

Posted

hahaha mowilam, ze wiedzma Justyna?:)))wszechwiedzaca w dodatku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a tak serio to kiedy bedziesz????po drodze na Trakai???

Posted

tak sobie mysle, ze kazdy siedzi na takim forum na jakim mu ogolny poziom uczestnikow odpowiada:))))
nie kazdy lapie nasze inteligetne rozmowy:))wiec nie dziwmy sie , ze niektorzy siedza tam a nie tu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plakac za nikim nie bedziemy:)))jak nas nie lubi to nie:))))

Posted

[quote name='SzOlka']Raczej na pewno TAK, nr tatu Rxxx ma oddzial w Walbrzychu, najlepiej zadzwonic lub napisac do nich
psy@onet.pl oddzial pracuje w poniedzialek 16-19, i w piatek 11-14 i 16-19, tel 074 842399

bardzo bardzo dziękuję :calus: za jedyny odzew :roll:

Posted

orsini napisał(a):
hahaha mowilam, ze wiedzma Justyna?:)))wszechwiedzaca w dodatku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a tak serio to kiedy bedziesz????po drodze na Trakai???

wiedźma Justyna nie dorównuje wiedźmie Krystynie :evilbat: :lol:
Chętnie przyjedzie na praktyki :wink:
Ja bym sobie chetnie nad jakimś jeziorkiem posiedziała z tydzień, masz jakąś ciekawą propozycję?

Posted

wiecie co, a moze zrobimy blekitna rewolucje?
kazdy wezmie logo niebieskie z haslem DOGOMANIA RULEZ i wkroczymy ekipa na to inne forum:))))i jak sie tam rozpanoszymy to bedzie calkiem zabawnie:)))))))

Jostra-no to trzeba pomyslec co kcesz najbardziej, na czym Ci zalezy, bo jak na zaglowkach to ja nie wiem gdzie najfajniej,a w ogole to ja nie lubie siedziec w 1 miejscu tylko si eprzemieszczac, bo w 1 jest nudno-co mozna nad jeziorem robic?chyba tylko byc zjadanym przez komary...

Posted

orsini napisał(a):
wiecie co, a moze zrobimy blekitna rewolucje?
kazdy wezmie logo niebieskie z haslem DOGOMANIA RULEZ i wkroczymy ekipa na to inne forum:))))i jak sie tam rozpanoszymy to bedzie calkiem zabawnie:)))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orsini napisał(a):
Jostra-no to trzeba pomyslec co kcesz najbardziej, na czym Ci zalezy, bo jak na zaglowkach to ja nie wiem gdzie najfajniej,a w ogole to ja nie lubie siedziec w 1 miejscu tylko si eprzemieszczac, bo w 1 jest nudno-co mozna nad jeziorem robic?chyba tylko byc zjadanym przez komary...

Ale zareklamowalas swoją okolicę :roll: :P
To u Ciebie nie ma nic ciekawego do roboty?
Bycie zjadanym przez komary to nieszczególnie interesująca propozycja :evilbat:
na zaglówki nie mamy papierów, więc sami nie popływamy napewno :-?

Posted

Jezioro?? nic ciekawego...ja mam 300 metrow do jeziorka... :wink: a w zasadzie dwoch...i przez to u mnie duzo komarow... :wink: jostra juz lepiej nad morze jechac... 8)

orsini to kiedy robimy ten "napad" :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Nie no Jostra pisze jak jest-piekne sa Mazury,ale jak sobie przez nie jedziesz samochodem :))a co tu robic?jak zaglowki odpadaja?zostaja konie, ale to tez niekoniecznie...no juz morze lepsze, bo nawet jak pada to po plazy mozna pochodzic, a nad jeziorem co?tarzac sie w mokrej trawie?
a nie lepiej Wam za granice pojechac?Turcja piekna i niedroga...

No napad trzeba obmyslic:))stworzyc loga , zainstalowac si etam:))i sruuuuu ale by bylo ciekawie:)))))))))))))))))
juz szpiedzy czytaja:))beda obmyslac linie obrony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

a nie lepiej Wam za granice pojechac?Turcja piekna i niedroga...

Spadaj z Arabami ... Ja tam brudasów nie lubię, żadnych Turcji ani Egiptów nie chcę, nawet za darmo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...