jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Jest taka info w profilu: Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 15kB.
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Dzieki :D udalo sie!! Ale chyba bede musiala zrobic inny no ale przynajmniej jakis jest 8)
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Jostra you will be dead!!!your dni sa ponumerowane,wiec ciesz sie zyciem :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X :snipersm: :boom: :boom: :chainsaw: :snipersm: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom:
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Dobra, już dobra. Daj se siana kobito :evilbat: Twoja koleżanka na fz się pojawiła ...
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Tak???kto???bo ja nie czytam ich bleeeeeeeeeeee i fuuj i zyyyggg, a wlasnie jest tu ikonka zygow?bo faka juz mi pokazaliscie to jeszcze o zygi poprosze:)))))
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 ładniutki, ale trochę smutny, możemy prosić o więcej kolorków? :P
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):Tak???kto???bo ja nie czytam ich bleeeeeeeeeeee i fuuj i zyyyggg orcus
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Nastepny bedzie weselszy:) musze poszukac zdjecie jakies fajne
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 no skoro jej tamto towarzystwo odpowiada:))))) a jak te zygi tu wygladaja? :lol: :lol:
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 uuu a zaczelo sie od tego ze powiedzialam o wyjezdzie do Wilna a tu taka awantura :wink: 8) :D :lol: :fadein: :evilbat:
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ja też będę w Olsztynie w sierpniu, ale na zaproszenie nie liczę :evilbat:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 hahaha mowilam, ze wiedzma Justyna?:)))wszechwiedzaca w dodatku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tak serio to kiedy bedziesz????po drodze na Trakai???
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 tak sobie mysle, ze kazdy siedzi na takim forum na jakim mu ogolny poziom uczestnikow odpowiada:)))) nie kazdy lapie nasze inteligetne rozmowy:))wiec nie dziwmy sie , ze niektorzy siedza tam a nie tu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: plakac za nikim nie bedziemy:)))jak nas nie lubi to nie:))))
malawaszka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='SzOlka']Raczej na pewno TAK, nr tatu Rxxx ma oddzial w Walbrzychu, najlepiej zadzwonic lub napisac do nich psy@onet.pl oddzial pracuje w poniedzialek 16-19, i w piatek 11-14 i 16-19, tel 074 842399 bardzo bardzo dziękuję :calus: za jedyny odzew :roll:
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):hahaha mowilam, ze wiedzma Justyna?:)))wszechwiedzaca w dodatku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tak serio to kiedy bedziesz????po drodze na Trakai??? wiedźma Justyna nie dorównuje wiedźmie Krystynie :evilbat: :lol: Chętnie przyjedzie na praktyki :wink: Ja bym sobie chetnie nad jakimś jeziorkiem posiedziała z tydzień, masz jakąś ciekawą propozycję?
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 a znam jedno bagienko i wynajmuja chatke na kurzej lapce nawet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 wiecie co, a moze zrobimy blekitna rewolucje? kazdy wezmie logo niebieskie z haslem DOGOMANIA RULEZ i wkroczymy ekipa na to inne forum:))))i jak sie tam rozpanoszymy to bedzie calkiem zabawnie:))))))) Jostra-no to trzeba pomyslec co kcesz najbardziej, na czym Ci zalezy, bo jak na zaglowkach to ja nie wiem gdzie najfajniej,a w ogole to ja nie lubie siedziec w 1 miejscu tylko si eprzemieszczac, bo w 1 jest nudno-co mozna nad jeziorem robic?chyba tylko byc zjadanym przez komary...
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a):wiecie co, a moze zrobimy blekitna rewolucje? kazdy wezmie logo niebieskie z haslem DOGOMANIA RULEZ i wkroczymy ekipa na to inne forum:))))i jak sie tam rozpanoszymy to bedzie calkiem zabawnie:))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: orsini napisał(a):Jostra-no to trzeba pomyslec co kcesz najbardziej, na czym Ci zalezy, bo jak na zaglowkach to ja nie wiem gdzie najfajniej,a w ogole to ja nie lubie siedziec w 1 miejscu tylko si eprzemieszczac, bo w 1 jest nudno-co mozna nad jeziorem robic?chyba tylko byc zjadanym przez komary... Ale zareklamowalas swoją okolicę :roll: :P To u Ciebie nie ma nic ciekawego do roboty? Bycie zjadanym przez komary to nieszczególnie interesująca propozycja :evilbat: na zaglówki nie mamy papierów, więc sami nie popływamy napewno :-?
Natalia_W Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Jezioro?? nic ciekawego...ja mam 300 metrow do jeziorka... :wink: a w zasadzie dwoch...i przez to u mnie duzo komarow... :wink: jostra juz lepiej nad morze jechac... 8) orsini to kiedy robimy ten "napad" :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Nie no Jostra pisze jak jest-piekne sa Mazury,ale jak sobie przez nie jedziesz samochodem :))a co tu robic?jak zaglowki odpadaja?zostaja konie, ale to tez niekoniecznie...no juz morze lepsze, bo nawet jak pada to po plazy mozna pochodzic, a nad jeziorem co?tarzac sie w mokrej trawie? a nie lepiej Wam za granice pojechac?Turcja piekna i niedroga... No napad trzeba obmyslic:))stworzyc loga , zainstalowac si etam:))i sruuuuu ale by bylo ciekawie:))))))))))))))))) juz szpiedzy czytaja:))beda obmyslac linie obrony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 orsini napisał(a): a nie lepiej Wam za granice pojechac?Turcja piekna i niedroga... Spadaj z Arabami ... Ja tam brudasów nie lubię, żadnych Turcji ani Egiptów nie chcę, nawet za darmo
jostra Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Tam to dopiero są brudasy :evilbat: Ja chcem do Hiszpanii, ale nie mam kaski, bo wydałam wszystko na durne wystawki :(
Recommended Posts