Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Kurcze, to ja tu siedze dłużej, a nie mam pojęcia jak orsini wygląda. Gdzie jest takie zdjęcie?

No wiesz zdjecia to ja nie moge publikowac bez zgody osoby bezposrednio zainteresowanej a ze dluzej tu siedzisz i jeszcze jej nie widziales to masz pecha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Cześć, za dwa dni skończy dwa miesiące, ja tez juz nie mogę sie doczekać kiedy się nią pochwalę ;-), jak tylko będe miała zdjęcia to odrazu je zainstaluję

Posted

Ja też nie wiem I nie natknęłam się na takie zdjęcia tu na forum.

Bo ona sprytnie sie ukrywa. :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='bagsfuny']

Ja też nie wiem I nie natknęłam się na takie zdjęcia tu na forum.

Bo ona sprytnie sie ukrywa. :lol: :lol: :lol: :lol:

hmmm...nie rozumiem o czym Wy dyskutujecie!
prosilam o fotki od naszej nowej kolezanki i Elitesse, a nie o swoje oblicze:))mam lustro i wiem jak wygladam-nie musze sie ogladac na forum tak? :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

mam lustro i wiem jak wygladam-nie musze sie ogladac na forum tak?

OK ok ok Orsini nie tak ostro , przeciez nikt tutaj nie chce wiedziec jak wygladasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie denerwuj sie!! Zlosc pieknosci szkodzi :P :P :P

Posted

Orsini Ty sie pogoda nie wymawiaj :lol: :lol: :lol: :lol: Jak na Twoj temat rozmowa to nie jestes juz tak zaangazowana???? I nie zlosc sie!!!!

No moze kiedys sie uda ja poskladac i puzle beda w komplecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Nikt tematu nie zmienia przeciez caly czas jest ten sam jak wyglada orsini :lol: :lol: :lol: :lol: rasowa kobieta :P :P :P

Posted

Dobra orsini madra kobieto :P :P :P Teraz powaznie powiedz mi jak mam sobie wstawic wizytowke pod Amatorem tylko tak jak najprosciej jak lopata prosze :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...