alexandra Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Niestety nie mam żadnych fotek, nie wzięłam gapa aparatu :-? Ale mam jeszcze masę fotek z Bańskiej a to było tydzień temu więc Beska drastycznie się nie zmieniła od tamtego czasu, jak chcesz to Ci wyślę na maila :D Aga przepraszam zapomniałam Ci pogratulować czwórki!!!!Gratulacje!!!
orsini Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Alexandra NIE kcem na mejla , kcemY w galerii :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Taak, tylko ja ciemna komputerowa masa, poza tym nie mam w pracy programiku do obróbki fotek i nie mam jak pomniejszyć, są troszkę za duże :-?
alexandra Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 ale Justa nie chce :lol: i jak tylko zobaczy to znowu mi je wyrzuci, jak poprzednie :lol:
asinka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 O kurka, kompletnie jestem zielona jeśli chodzoi o poruszanie się na formu, moje przywitanie miało się pokazać tutaj... No ale cóż, stało się. W takim razie dzień dobry jeszcze raz. Moja Kola to sznaucer miniaturka, ma dwa miesiące, jest cała czarna tylko na "krawacie" ma białą plamkę co czyni ją wyjątkowo urodziwą..... Pochodzi z jakiejś prywtnej hodowli z Żoliborza, niestety mało o niej wiem, tylko tyle że babka zajmuję się zawodowo hodowlą sznaucerków miniaturowych i jorków. Zdjęcie tak jak mówiłam, mam nadzieję że już wkrotce
orsini Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 to wez zajrzyj w metryke i zobacz jak sie psinka nazywa :))))czesc imienia to nazwa psa a czesc to nazwa hodowli:))))
asinka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Ja nic takiego nie dostałam :-((.... Mam nadzieję że nie wpuścili mnie w maliny, ale widziałam mamę - zdecydowanie sznaucerka... Tą "hodowlę" poleciła mi koleżanka, ona ma z stamtąd jorka i była zadowolona. Mi nie zależało na rodowodzie, chciałam poprostu przyjaciela... Jej mama jest bardzo ładna i mam nadzieję że Kola będzie do niej podobna.
orsini Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 nie nie wpuscili Cie w maliny...ale skoro babka z tego zyje to juz ja widze te fabryczke i te szczeniaki co cieczka...ehhh..... a jesli to nie jest tajemnica to ile kosztuje taki szczeniak?chce sobie porownac cene do tych papierowych naszych np.
Romas Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Troche Cie wpuscili w maliny ,sprzedajac Ci pieska o niewiadomym pochodzeniu (niewiadomym ,bo nie ma dokumentow na potwierdzenie slow wlascicielki a ludzie rozne rzeczy mowia) jako sznaucera. Rodowod to gwarancja tego ,ze piesek jest istotnie tej rasy ,ze jego przodkowie wygladali jak sznaucery i nadawali sie do rozrodu. Ale to nie jest tak istotne w obliczu tego ,ze masz fajnego psiego przyjaciela i cieszysz sie z jego obecnosci.Pozostaje zyczyc zeby sie dobrze rozwijal :-) Tu jest wiecej osob majacych pieski bez rodowodow ,tak ,ze nie czuj sie osamotniona. Fotki dawaj koniecznie :-) Pozdrowienie od sznaucerki sredniej Zuzi :-)
orsini Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 no troche tak:))ale nie straszmy dziewczecia tak od razu bo sie przeniesie na inne forum:)))))a u nas jest fajniej:)))))) Tak foty!!!koniecznie!!! i cena pliz:))tak z czystej ciekawosci :lol:
asinka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 To troszkę się uspokoiłam, taki psiak bez papierów kosztuje 400 zł, wczesniej trochę szperałam po internecie i jak zobaczyłam ceny sznaucerków z rodowodem to poprostu oniemiałam.... W każdym razie nawet bez papierów i z "nieznanym" pochodzeniem to mój ukochany psiak i ciesze się bradzo że go mam :-)
orsini Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 to w sumie niedrogo, bo u nas takie chodza po 650zl. Piesek na pewno ma super!u Ciebie, szkoda tylko tych suczek, ktore musza miec 2 razy w roku szczenieta, zeby pania utrzymac skoro z tego zyje, a z 400zl za szczenie to ciezko w sumie wyzyc, wiec niezla musi miec tam fabryczke, ale to nie Twoja wina...
asinka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 To samo stwierdziłyśmy z tą koleżanką od jorka, poprostu babka zrobiła z tych suczek małe fabryczki, bo chyba inaczej nie można tego nazwać....
asinka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Trochę się pocieszam że naprawdę wyglądały na zadowolone, co prawda widziałam tylko mamę Koli, wesoły pogodny zadbany piesek. Mam nadzieję że babka za bardzo je nie męczy....
orsini Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 niestety jak ktos nie ma sumienia to tak jest:((((( ale Ty to dawaj foty co? bo juz jedna tak nas olewa co nie Elitesse????????????????? :evil: :evil: :evil:
asinka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Napewno zamieszczę, choćbym miała informatyka do pomocy ściągnąć, tylko najpierw muszę je zrobić :-( Nie starcę szansy by pokazać jaka jest śliczna....
Elitesse Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Orsini a chce ci sie moje foty pozmniejszac ? nawet na swoja strone ich jeszcze nia dalam bo sa za wielgachne wrrr
Elitesse Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 hmm a tak wogóle to jestes wymuszaczka zdjec obcych psów a fotki twoich he ??
Sisi Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Witam Wszystkich!!!! No orsini madrzysz sie tutaj tak strasznie a Twoich pieskow fotek jest moze ze trzy hihihihihi
Sisi Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 NO!!!!!!! niby sa ale Ty ciagle kcesz wiece3j i wiecej a sama nic od siebie!
Recommended Posts