Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 florance napisał(a):Mek zaraz Ci wstawię foty do tfórczości :lol: Pewnie przeżyje szok :o :o :o :o :o
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 hehehe żartowałam, co ja mam Ci surowe ściany wstawiać? :lol: :lol:
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Mek napisał(a):florance napisał(a):Mek zaraz Ci wstawię foty do tfórczości :lol: Pewnie przeżyje szok :o :o :o :o :o a czemuż to miałbyś go przeżyć?? :o :o :o :lol:
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 florance napisał(a):żartowałam, co ja mam Ci surowe ściany wstawiać? :lol: :lol: No a co :lol: czekamy :angel: :evilbat: :lol: :evilbat: :angel:
Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 florance napisał(a):Mek napisał(a):florance napisał(a):Mek zaraz Ci wstawię foty do tfórczości :lol: Pewnie przeżyje szok :o :o :o :o :o a czemuż to miałbyś go przeżyć?? :o :o :o :lol: Bo na pewno wsio odpierniczone na błysk
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 coś długo cicho :-? Może wstawia foty :lol: :evilbat: :lol:
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Mek odpierniczone jak cholera :lol: wczoraj robotnicy weszki i ściany kują... :lol: :lol: Wstawię więcej jak już będzie coś zrobione 8)
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 ale ja mu drzwi przed nosem zamknę 8) taka wredna będę, a co! :evilbat:
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 to ja skorzystam z okazji, że jestem sama i ugotuję sobie bób... zaleta psa jest taka, że nie powie mi, że mu śmierdzi :lol:
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Magda&Egri napisał(a):Ale swoją drogą przeprowadzka to chba najlepszy moment na taki krok. mam taką nadzieję... i mam nadzieję, że bubel to jakoś przeżyje... oczywiście na początek wzmocnimy drzwi do sypialni :lol:
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Magda&Egri napisał(a):To może jeszcze zaopatrzcie się w zatyczki do uszu :lol: :lol: :lol: hehehe liczę na to, że jemu pierwszemu się znudzi :lol: a z drugiej strony... żal tego śpiącego noska przy twarzy i głaszczącej łapki na buzi jak trzeba już wstać... :-? serce mi pęknie, ale za karygodne uważam spanie psa w łożu małżeńskim!! :lol: :evilbat:
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 problem w tym, że nasz od początku się nas nie słuchał... zdominował nas totalnie... :roll:
Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 florance napisał(a): żal tego śpiącego noska przy twarzy i głaszczącej łapki na buzi jak trzeba już wstać... :-? serce mi pęknie, ale za karygodne uważam spanie psa w łożu małżeńskim!! :lol: :evilbat: Florans ja Ci radze ....zróbcie sobie dziecko.......
Elitesse Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 stop stop co tak pedzicie 1 az nadazyc nie moge hihihi dziewczyny jak wróca od madziarów to beda potrzebowały tygodnia na przeczytanie wszytkiego :)
Elitesse Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 moje suczki Zadra i Tess wolą spac w swojej klatce niz z nami bo nie lubią jak sie w nocy przekrecamy :) Lanca żadna siła z łóżka nie wypedzi hihi a Waciak jak na razie dzielnie spi na posłanku ale rano przychodzi na pieszczoty :)
Elitesse Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Magda&Egri napisał(a):Elitesse napisał(a):stop stop co tak pedzicie 1 az nadazyc nie moge hihihi dziewczyny jak wróca od madziarów to beda potrzebowały tygodnia na przeczytanie wszytkiego :) ucieszą się- będą szybciej świętować 1000 stronę :wink: hihih a no tez prawda :) to co dobijamy dzis do tysiaczka hihih ??
Elitesse Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 zmykam spac i kolorowych snow wzytkim zycze !! nie chcecie tysiaca to nie hihi :P
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Mek napisał(a):florance napisał(a): żal tego śpiącego noska przy twarzy i głaszczącej łapki na buzi jak trzeba już wstać... :-? serce mi pęknie, ale za karygodne uważam spanie psa w łożu małżeńskim!! :lol: :evilbat: Florans ja Ci radze ....zróbcie sobie dziecko....... Mek chyba, że z Tobą... bo my nie możemy, pies nam przeszkadza :lol: :lol:
Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Elitesse napisał(a):stop stop co tak pedzicie 1 az nadazyc nie moge hihihi dziewczyny jak wróca od madziarów to beda potrzebowały tygodnia na przeczytanie wszytkiego :) a kto pojechał?
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 chcemy tysiąca, w końcu weekend jest, za wcześnie na spanie :evilbat:
Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 florance napisał(a):Mek napisał(a):florance napisał(a): żal tego śpiącego noska przy twarzy i głaszczącej łapki na buzi jak trzeba już wstać... :-? serce mi pęknie, ale za karygodne uważam spanie psa w łożu małżeńskim!! :lol: :evilbat: Florans ja Ci radze ....zróbcie sobie dziecko....... Mek chyba, że z Tobą... bo my nie możemy To co Twój nie moze ??????
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Mek napisał(a):florance napisał(a):Mek napisał(a):florance napisał(a): żal tego śpiącego noska przy twarzy i głaszczącej łapki na buzi jak trzeba już wstać... :-? serce mi pęknie, ale za karygodne uważam spanie psa w łożu małżeńskim!! :lol: :evilbat: Florans ja Ci radze ....zróbcie sobie dziecko....... Mek chyba, że z Tobą... bo my nie możemy To co Twój nie moze ?????? nie przekręcaj cwaniaku :evilbat:
alexandra Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Z tego co wiem to na Węgry pojechała: Agatka, Ka-Vanga i Jostra :wink: Zatem trzymamy kciuki!!! :kciuki:
Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 alexandra napisał(a):Z tego co wiem to na Węgry pojechała: Agatka, Ka-Vanga i Jostra :wink: Zatem trzymamy kciuki!!! :kciuki: no to trzymamy aż 3 dni zdaje sie :)
Recommended Posts