orsini Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ty to NIE ziewaj a ROB foty i wklejaj!!! i szczenki i pieska!!! co Ty myslisz, ze my zapomnielim?????????????????
malawaszka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Magda&Egri napisał(a):Moja Egri też od jakiegoś czasu zaczęła tak robić. Ale innych piesków nie obsikuje :) Od niedawna ma pierwszą cieczkę i myślę, że to ma z tym związek. Tylko zastanawiam się czy po cieczce jej to przejdzie czy już tak zostanie. zostanie :lol: Luna wysterylizowana i też znaczy :lol:
Romas Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Acha, Madziorka juz rozumiem czyli Wy tez czekacie na piekna obroze.To moze zrobimy konkurs ,ktoremu psu piekniej w nowej obrozy :D :D ,jak juz je dostaniemy.Fajnie tak kupowac dla pieska nowinki ,ja jeszcze smycz potrzebuje nowa i.... ach gdybym tak w totka wygrala :D to bylaby zabawa. Ide na strone Elitesski zobacze czy faktycznie Aga wziela sie do roboty i wkleila fotki najnowszych kluseczek.Sredniaczki !!!! Na pewno sa przesliczne !!!!
Ka-Vanga Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Wanna byla pyszna :evilbat: . A ja juz widzialam Zadziorkowe dzieci :angel: i sa przecudne :angel: :angel: :angel: :angel: .
Ka-Vanga Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A wiecie co, bylam dzisiaj z Bandziorkiem u weta, zeby ja zachipowac i wyrobic paszport i przy okazji poprosilam go zeby sprawdzil czy ma wszystkie molary (hiehie powiedzialam, ze ja nie moge sobie niby poradzic :wink: ) i on dokladnie sprawdzil i policzyl wszystkie haha i oczywiscie powiedzial, ze wszystkie sa, wiec ja mu opowiedzialam co zrobil sedzia na ostatniej wystawie, ze stwierdzil, ze Bangi nie ma jednego zeba hahaha to sie niezle usmial z tego sedziego :wink: .
madzior_ka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 orsini napisał(a):madziorka WEZ MNIE PROSZE NIE DENERWUJ SWOJA NOWA OBROZKA wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tez taka mialam:(((((tzn. podobna buuuuuuuu a czemu miałaś? co ci sie z nią stało?? Romas a ty na jaką czekasz? bo ja bede miec komplecik w ytm kolorku co obróżka i czekam tez na adresówke bo juz kupiłam tylko jutro ide pieniadze wpłacic:))
Ka-Vanga Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 madzior_ka napisał(a):orsini napisał(a):madziorka WEZ MNIE PROSZE NIE DENERWUJ SWOJA NOWA OBROZKA wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tez taka mialam:(((((tzn. podobna buuuuuuuu a czemu miałaś? co ci sie z nią stało?? Madziorko lepiej nie pytaj bo dostaniesz od Orsini kare :wink: . Nastalysmy sie na wystawie bo Orsini nie mogla sie zdecydowac jaka wybrac Wiktorkowi, a jak sie zdecydowala to sie okazywalo, ze np smyczki nie ma w tym kolorze. Wreszcie udalo sie skompletowac i new obrozka zostala skonsumowana :wink: :evilbat: :roll: .
madzior_ka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 heh... ale przynajmniej smyczka została:)) na szczęście Denisek nie lubuje się w takich rzeczach.... jejciu już sie nie moge doczekać aż będę iala ten komplecik, a ja też nie mogłam sie zdecydować bo bardzo podoba mi się też ten kolorek co ma Bangitka:) i pewnie keidys tez kupie mu taklą obrózke (ech... chyba zwariowalam). a wiecie ze własnie dzisiaj zorientowałam sie ze 4czerwca w sobote mam bierzmowanie a 3 jedziemy do karuska!! a bede miała wtedy pewnie jakąś spowiedz albo próbe.. ech;/ mówi sie trudno nie pójde najwyzej!
Elitesse Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 fotki mam ale nie dam rady ich tu wrzucic bo sa za duze a nie umiem pomniejszac :(
Romas Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ja zamowilam obrozke pod tym adresem http://www.obroze.prv.pl/ to sa obroze na polarku,takie grubsze.Oczywiscie taka obrozka bedzie tylko odswietnie ,bo gdyby Zuzia nosila ja na codzien to nie dlugi bylby jej zywot :-) Jak obroza bedzie dobze sie sprawdzac to mam zamiar zamowic do niej jeszcze smycz w tym samym kolorze:-) Odbija mi ,jak myslicie :-)? Aaa ,Malawaszko gdzie takie piekne poslanaka sie zamawia.To dla Boleczka swietne !!!
madzior_ka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 o też całkiem fajne obróżki sa tam skąd zamówiłaś Zuzi:) heh a Deniskowi właśnie tą czerwoną chcę kupić na spacerki żeby mu przypiać do niej adresówkę kostkę i już nie przepinać, tylko z nią na spacerki ze spuszczaniem, a na po domku ma taką zaciskową, również z Rogza: własmnie jest bardzo fajna bo ten szary kolorek w ogóle jest nie bruczny super w utrzymaniu na codzień;) a czerwona będzie wyjściowa:) malawaszko Romas ma rację Bolś ma superowe to legowisko!! i pomyslec ze ja zamówiłam Denisowi Bimbaya chyba z miesiac temu i jescze nie przysłali... moze sobie zapomnieli :roll: ale narazie sie nie upominam bo w sumie to nie jest nam teraz konieczne a wole mu natazie kupic obrózke i smyczke:)
Romas Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Calkiem fajna ta szara obroza ,co ma Denis ,choc ja mysle ,ze na Zuzi dlugo by taka materialowa nie wytrzymala.Ona jakos strasznie niszczy ,a moze to wina terenow lesnych (bloto,rzeczki,stawiki) przy ktorych mieszkamy.W kazdym razie jak dla Zuzi to na spacery codzienne musi byc cos solidnego ,najlepiej ze skory na filcu i tez dlugo nie sluzy :-) Nad Bimbayem tez myslalam ale Zuzia ma koszyczek wiklinowy i ten materac by nam nie wszedl.A wogole to ja lubie jej sama pokrycia szyc i tylko wypelnienie mnie interesuje. No chyba mam jednak swira ,bo dzieciom poscieli nie szyje :-)
Pink Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A wogole to ja lubie jej sama pokrycia szyc :o :o :o Magda, a z Toba to tak juz calkiem cos nie tego :roll: :drinking:
madzior_ka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 może dlatego że Zusia jest większa to zawsze musi mieć mocniejsza obroe Denisowi jakoś obroze sie nie niszcza skórzaną ma od urodzenia to tylko jest torche przyciemniała ale nadal technicznie dobra drugą ma nowsza skórzaną, w ogóle nie widać oznak użytkowania a tą szarą tez juz ma kilka m-cy anosi ją teraz prawie non stop i tez jest OK:))) a z tego cow iem to mozna zamówic tez sam wkład do bimbaya za połowe ceny:)
malawaszka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Romas']Ja zamowilam obrozke pod tym adresem http://www.obroze.prv.pl/ to sa obroze na polarku,takie grubsze.Oczywiscie taka obrozka bedzie tylko odswietnie ,bo gdyby Zuzia nosila ja na codzien to nie dlugi bylby jej zywot :-) Jak obroza bedzie dobze sie sprawdzac to mam zamiar zamowic do niej jeszcze smycz w tym samym kolorze:-) Odbija mi ,jak myslicie :-)? Aaa ,Malawaszko gdzie takie piekne poslanaka sie zamawia.To dla Boleczka swietne !!! ja też mam tą obróżkę :angel: i właśnie zamówiłam drugą 8) a legowisko na allegro kupiłam za 30 zł :D tu
orsini Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Ka-Vanga napisał(a):madzior_ka napisał(a):orsini napisał(a):madziorka WEZ MNIE PROSZE NIE DENERWUJ SWOJA NOWA OBROZKA wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tez taka mialam:(((((tzn. podobna buuuuuuuu a czemu miałaś? co ci sie z nią stało?? Madziorko lepiej nie pytaj bo dostaniesz od Orsini kare :wink: . Nastalysmy sie na wystawie bo Orsini nie mogla sie zdecydowac jaka wybrac Wiktorkowi, a jak sie zdecydowala to sie okazywalo, ze np smyczki nie ma w tym kolorze. Wreszcie udalo sie skompletowac i new obrozka zostala skonsumowana :wink: :evilbat: :roll: . MOZECIE MNIE NIE WQR..... PLIZ??????????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Romas Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Malawaszka ! dziekuje ,juz napisalam do czlowieka i zobaczymy .Poslania super ,bardzo mi sie podobaly ! Pink! Nie wykluczam tej mozliwosci ,ze cosik ze mna nie tak w kwesti psow,ale to juz bardzo przewlekly stan :lol: wiec mam nadzieje ,ze sie nie pogorszy :lol:
gombar Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Elitesse gratuluje maluszków !!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: Orsini, czemu sie wkurzasz???? Skoro psiak głodny był, to trzeba było go nakarmić, a nie czekać, aż sie sam obsłuzy! :) :) :) :) :)
orsini Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 gombar wrrrrrrr zaraz 900zrtonek bedzie piszcie cos:)))) :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Romas Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Ja niesmiala jestem :lol: ,to nie moga tak pisac "cos",rzuc temat Orsini :-)
orsini Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 wszystko jedno, byle NIE obrozki!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Recommended Posts