Mek Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 malawaszka napisał(a):haha napisz gdzie złożyć podanie to zaraz wysyłamy :lol: do schroniska w Olsztynie ;)
Mek Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 malawaszka napisał(a)::o czemu w Olsztynie??? obiło mi sie o uszy , ze w schronisku w olsztynie uspili dziś połowe psów :(
malawaszka Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 to źle Ci się obiło :-? owszem mówili o tym, ale to jakiech chore plany - i raczej nie dojdziedo tego - mam nadzieję, że uda się temu zapobiec :( :( :(
Mek Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 no ale cos było na rzeczy skoro cos iwesz o tym ..?? W sumie to bardzo ciężki temat :(
Agatka Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Kurcze, nie mam wogóle czasu na DGM ;( normalnie az strach... BYła dzis u mnie córeczka Arwenki :) Jest jej nowa fota na www na stronce miotu D. Sliczna suczka !! Juz sie nie moge doczekac kiedy sie zacznie pokazywac :) A maluszki coraz ładniejsze :) juz sie na łpkach po kojcu przemieszczaja :) Wiecie, mam w domu Rase Agresywna i bede musiała byc przebadana przez psychologa - no chyba mi zółte papiery dadza, bo TZ mówi ze ja nieobliczalna jestem ;) :D
Ka-Vanga Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Elitesse jeszcze raz OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!!!!!!! :new-bday: :BIG: :baby: :lilangel: :drinking: :angel: :laola: :multi: :klacz: :grins: . Hahahaha Agatka ja tez mam, szczegolnie Nafulec jest grozny, moglaby przeciez kogos na smierc zalizac :lol: . A dzieciaczki przurocze, kochane, cudne i w ogole tylko do sciskania :wink: :angel: :angel: :angel: :angel: :loveu: :D .
orsini Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Elitesse!!!GRATULUJE!!!!!!super!!!male zdradki!!!!!!!! madziorka WEZ MNIE PROSZE NIE DENERWUJ SWOJA NOWA OBROZKA wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: tez taka mialam:(((((tzn. podobna buuuuuuuu zaraz wejde w galerie i oblukam nowe foteczki
orsini Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Pink...hmmm nie wiem czemu ma takie biale lapy...zwlaszcza, ze jak wracaja upaplane w blocie to ja im nie myje lapek.Ale za to brody im sie psuja od tej wody wiec cos za cos moze?:)))) z tym Olsztynem to plota-tzn. baba dyrektor schroniska tak mowi, ze bedzie usypiac, ale mysle , ze to chwyt marketingowy...tak czy siak zdziwilo mnie co innego: ze baba tak gada to raz , bo jest lekarzem weterynarii, ale 2. i to mnie zdziwilo na maxa wczoraj w lokalnej telewizji siedziala z druga baba szefowa towarzystwa opieki nad zwierzetami w olsztynie i do tego radna...i...ta baba w ogole nie zareagowala na durne pomysly pani doktor!!!gdzie jak dla mnie powinna ja zje*** jak psa za nawet tylko takie slowa!!!a ona nic!!!tylko szukaja przyczyny i sobie wymyslili, ze to przez podatek, no to sie prowadzacy pyta, ze skoro pani jest radna to czemu pani tego nie zmieni!to ona ze ustawa naklada taki obowiazek i chujumuju!!!naklada, ale mozna wprowadzic podatek w wysokosci 1zl prawda?tak jak bylo do tej pory! No i baba ta druga mnie poprostu zszokowala bo po co ona jest ta szefowa???zeby bronic chyba kotow!bo na punkcie kotow ma hopla i gdyby tamta grozila uspaniem kotow to bylby wrzask, a psy???psy to juz mozna nie? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Agatka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Elitess Gratulacje dla Ciebie i Zadruni!!!!! Niech sie maluszki zdrowo chowaja :)
alexandra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Agnieszka gratulacje!! Wyściskaj Zadrunię i maluszki!!! :D
Elitesse Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 dzieuje bardzo wszytkim za gratulacje !! :D Zadra to nam wogóle sprawiła niespodzianke bo porodu spodziewalismy sie najwcześniej sobota-niedziela a tu wczoraj rano jaies dziwne zachowanie...i zaczął sie poród....niestety dośc ciezki ale obeszło sie bez cesarki :) teraz Zadra i maluchy maja sie dobrze!
dorotak Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Elitesse, gratulacje. :new-bday: :laola: :new-bday: Oby maluchy zdrowo i pięknie rosły.
Olivka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Gratulacje dla młodej mamusi i maluszków :angel: Czy posiadacze suczek zaobserwowali u swoich , to co ja u mojej Fancy? a mianowicie: Fancy jak wychodzi na spacery , to oznacza teren ,tak jak samczyki , tzn siusia po kilkanaście razy , a wczoraj , to o mało nie padłam ze zdziwienia , jak wąchając się z jednym pieskiem obsiusiała go, pdnosząc nogę do góry. Czy jej się coś w główce czasem nie pomieszało?
Agatka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Nie martw sie to normalne - szczgeólnie zaobserwowane u czarnych suczek ;)
orsini Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 u kolorowych wariatek tez:))wiem z autopsji:)))))))))))
Olivka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Wiecie co włączam gg , patrzę i okazuje się, nasza Ola Bangitkowa zjadła dzisiaj na śniadanie wannę. :)
orsini Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 hahahaha no:))))) KaVanga i jak smakowala ta wanna?:))))))))))))))
alexandra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olivko moja Beska też znaczy jak głupia "swój teren" :lol: a nie raz potrafi wręcz na przednich łapach stanąć by podsikać jakiś murek :o :lol: A przed cieczką to już w ogóle na maksa co 3 metry :lol:
Agatka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Nigdzie tylko taki dizen kretyński.... Nic sie nie chce...
orsini Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 dobra dobra:))) juz weekend niezadlugo:)))))))) :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Recommended Posts