julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 orsini napisał(a):nawet w pociagu drozsze bilety K.MAC!!! hehe.... :lol: no tak my mamy zniżki... :wink: :lol:
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 qrde ja autobusamio i tramwajami do twej pory jeżdże na połówkach bo nie mogę się przestawić :lol:
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 no to jak Cie zlapia to sie od razu przestawisz :lol: :lol: :lol: terapia szokowa ponoc najlepsza
julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Po pierwsze to stare rury mogą już samochodzikiem się poruszać O to jest własnie plus!! A pozatym można samemu o sobie decydować i przede wszytskim jeździc na wystawy jakie sie tylko chce!! :D :wink: 8)
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Magda&Egri napisał(a):I jak chcesz mieć psa to go sobie do domu sprowadzasz i nie pytasz nikigo :wink: :wink: :wink: ooo i TU sie BAAAARDZO mylisz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Magda&Egri napisał(a):I jak chcesz mieć psa to go sobie do domu sprowadzasz i nie pytasz nikigo :wink: :wink: :wink: NO! :evilbat: :lol:
julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Dokładnie!! Ile sie tylko chce mozna miec psiaczków!! Więc stwierdzam, że lepiej być "starą rurą"... :lol: :lol: :D
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 wlasnie, ze NIE mozna, i ja wolalabym byc mloda rureczka :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 No w sumie róznie to bywa.... :wink: zalezy od domowników...
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 orsini napisał(a):wlasnie, ze NIE mozna, i ja wolalabym byc mloda rureczka :lol: :lol: :lol: hhehe dodam młodą chudziutką rureczką :lol:
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 1001 tylko nie dalmatynczykow a sznaucerkow:)))) i 1 szelciaka jako rodzynka
julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Po pierwsze to stare rury mogą już samochodzikiem się poruszać Przeciez psów nigdy mało!! :D :P
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 malawaszka napisał(a):orsini napisał(a):wlasnie, ze NIE mozna, i ja wolalabym byc mloda rureczka :lol: :lol: :lol: hhehe dodam młodą chudziutką rureczką :lol: oj tak tak:)))
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='julcia_so']Po pierwsze to stare rury mogą już samochodzikiem się poruszać Przeciez psów nigdy mało!! :D :P julcia a co ma piernik do wiatraka? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 NO jak sie zaczyna byc stara rura to sie trzeba TZ pytac o zgode na nowego psa ;)
jostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Magda&Egri napisał(a): Stare też mogą być chude :lol: Np ja :D - nie chwaląc się :oops: Tylko, że stare i chude chyba oznacza żylaste :evilbat:
julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='orsini']julcia a co ma piernik do wiatraka? upppssss......źle mi się zacytowało... :oops: :oops: :lol: mialo być: To ty chcesz mieć jeszcze więcej tych psów Przeciez psów nigdy mało!! :D :P
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 jostra napisał(a):Magda&Egri napisał(a): Stare też mogą być chude :lol: Np ja :D - nie chwaląc się :oops: Tylko, że stare i chude chyba oznacza żylaste :evilbat: hahahha Jostra jesteś żylasta??? :o :lol:
julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Sądząc po ilości twoich piesków to chyba nie masz z tym kłopotuOj tak, Agatce to się udało!! :D Zreszta tak jak i Jostrze!! :P
julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Jostra - ty jesteś chuuuuda, ale nie żylasta!! :D :lol:
jostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 malawaszka napisał(a):jostra napisał(a):Magda&Egri napisał(a): Stare też mogą być chude :lol: Np ja :D - nie chwaląc się :oops: Tylko, że stare i chude chyba oznacza żylaste :evilbat: hahahha Jostra jesteś żylasta??? :o :lol: Koścista i żylasta, nie? Jak kupisz mięso ze starego wołu to jest twarde i żylaste - to tak jak ja :P Dlatego ludzie wolą cielęcinkę :lol: :lol: :lol: Widzicie co nam grozi, stare rury??? :evilbat: :evilbat:
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 jostra napisał(a):Koścista i żylasta, nie? Jak kupisz mięso ze starego wołu to jest twarde i żylaste - to tak jak ja :P Dlatego ludzie wolą cielęcinkę :lol: :lol: :lol: Widzicie co nam grozi, stare rury??? :evilbat: :evilbat: hahah mnie to nie grozi :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts