RobinCzWa Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Chyba nie przewidzieli, że ktoś będzie w stanie napisać w ciągu roku ponad 25 000 postów na forum :) Swoją drogą ciekawe na co jeszcze mógłby sie zmienić Twój tytuł :)
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 RobinCzWa napisał(a):Chyba nie przewidzieli, że ktoś będzie w stanie napisać w ciągu roku ponad 25 000 postów na forum :) no ja też tego nie przewidywałam :lol:
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Mek napisał(a):florance napisał(a): ech... czasami wolałabym dziecko, pampersa się wsadzi i git (ale tylko pod tym względem :lol: ) ????????????????????????????? ?????????????????????????????
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ale ja jestem mądra... :roll: dopiero zauważyłam wtyczkę do netu pod stołem :) fajne miejsce na szkolenie wybrali :lol:
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 no to juz widze te Twoje szkolenie:))) z kynologii stosowanej chyba:))))
Mek Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 florance napisał(a):Mek napisał(a):florance napisał(a): ech... czasami wolałabym dziecko, pampersa się wsadzi i git (ale tylko pod tym względem :lol: ) ????????????????????????????? ????????????????????????????? NO własnie nie wiem o co Ci chodziło w tym poscie . Bo jezeli o to co sobie mysle to zaraz Cie :evilbat:
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 hehhehe ale ja tez tak uwazam jak ona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 A co do stworzenia człowieka i kobiety to jest taka stara góralska przypowieść , która zawiera całą prawde; Pan Bós stworzył najpierw chłopa , ale potem umyslał se , żeby jeszcze babe zrobić i postanowił stworzyć ja z zebra Adam . Wyjął to zebro i juz miał sie zabrać do tworzenia Ewy a tu nagla jakiś pies ( nie wiem czy to był sznaucer czy jakiś inny) łaps porwał to zebro i dalej zaczął uciekać . Bóg usiłował go dogonić ale niestety tylko za ogon psa złapał i urwał go mu.(dlatego się kopjuje ogonki psom na tą pamiatke). Nie majac innego wyjścia Bóg zrobił babe z tego psiego ogona. Ot i cała filozofia.......
RobinCzWa Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ogonków już sie nie kopiuje, żeby znów coś głupiego z tego nie wyszło :) :) :)
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Mek napisał(a):florance napisał(a):Mek napisał(a):florance napisał(a): ech... czasami wolałabym dziecko, pampersa się wsadzi i git (ale tylko pod tym względem :lol: ) ????????????????????????????? ????????????????????????????? NO własnie nie wiem o co Ci chodziło w tym poscie . Bo jezeli o to co sobie mysle to zaraz Cie :evilbat: No co mnie....? co mi zrobisz jak mnie złapiesz??? :lol:
jostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Jakby to przeczytała Twoja żona :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: :flaming: :flaming: :jumpie:
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 przypominam o nieletnich przegladajacych to forum :lol: :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Witajcie!! :D Ależ tu tematy są poruszane.... :lol: :lol: :lol: Ale nie przejmujcie się miałam juz "Wychowanie do życia w rodzinie"... :lol: :lol: :lol: :wink:
jostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 To może nas pouczysz, za moich czasów nie było takiego przedmiotu :roll:
Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ja tez nie miałam :( :cry: :cry: :cry: buuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)
julcia_so Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 to dopiero jest gdzies od 2-3 lat w szkołach wprowadzone... :-?
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 haha Magda dokładnie my musieliśmy wszystko testować :lol: :evilbat:
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Magda&Egri napisał(a):No i co tej młodzieży z tego, że sobie posłucha....-bycie starą rurą też ma swoje plusy :wink: :wink: :wink: tak??? jakie?bo nie zauwazylam:(((nawet w pociagu drozsze bilety K.MAC!!!
Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 hehe Jak to sie mówi Organoleptycznie ;) I nie powiem fajnie było ;)
Recommended Posts