Agatka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Mek chodzi o to zeby pomasował od czasu do czasu ;) :D Ale sie ubawiłam ;) Rafał przylazł do kompa i pyta co ja tak sie smieje jak głupi do sera ;)
Agatka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Madziorka, ale macie edukacje ;) Ale jostra stwierdziła , ze sie Wam przyda ;) :D
Romas Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Musze przyznac ,ze ja to nawet nieskromnie mojemu TZ przeczytalam czesc korespondencji.Niech sie chlopina doksztalca :D . A dla tej czesci forumowiczek co twierdza,ze "trzeba miec co do gory" moge podpowiedziec ,ze grunt to wiara.Wiara gory przenosi a co dopiero biusta :lol: I tym optymistycznym akcentem ....To do Jutra :D
gombar Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Agatka napisał(a):Madziorka, ale macie edukacje ;) Ale jostra stwierdziła , ze sie Wam przyda ;) :D To nie wiecie jakie teraz dzieciaki sa mądre w tych sprawach...... :):):) W szkole maja przeciez wychowanie do zycia w rodzinie, czy cos w tym stylu..... moze pomyliłam, ale nie sądzę :):):)
alexandra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Pierwsza się melduję dziś :lol: A właściwie to powinna być taka minka :( bo chętnie bym jeszcze pospała, a tu niestety :( Gombar, oj masz rację, "nasze"dzieci są teraz wszechstronnie i dużo wcześniej wyedukowane :lol: Ile i jakich ja się nasłucham historyjek od męża, to hohohohoho, boki zrywać :lol: A apropos wzorstu biustu to tak mi się przypomniało, ze masaże masażami ale grunt to ćwiczenia, wzmacniające mieśnie/ścięgna w każdym razie to coś co utrzymuje biust :wink: :lol:
Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Mój TZ tez sobie wczoraj poczytał i stwierdził, ze jestesmy pomerdane ;) Ale wnioski wyciagnął ;) :D hihihi NO fakt, moja Mama i Siostra też niezłe historyjki ze szkoły przynosza ;)
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 a u mnie pikna pogoda slonko swieci...a ja w pracy:(((( i nie chce mi sie wracac do domu i robic psy, pakowac sie itp:((((juz nic mi sie nie chce...starosc???
Romas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Orsini ! Gdzie bedziesz jechac ,zostan z nami :-) Przeczytalam w Galerii ,ze Florance pierwszy raz na tej wystawie widziala sredniaki na zywo i ,ze nie wiedziala ,ze sa takie duze. I przypomnialo mi sie jak poszlam do hodowli po Zuzie.To bylo ogloszenie w gaziecie typu "Okazja,rodowodowe psy za grosze ". Do tego momentu mialam doczynienia z malymi kundelkami i z hodowla sznaucerow mini.Ide do tego domu , wpuszcza mnie mila pani a w progu skacze na mnie jakies wielkie ,owlosione cos ,co niemalze po twarzy mnie polizalo. A jak zobaczylam szczeniaki to juz wogole zwatpilam.Liczylam na alutka kuleczke a tu 12 tyg "konie" na mnie wypadly i jeszcze szczekaly zazarcie.Sredniak zdecydowanie nie jest malym psem :D
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 No ja tez myslalam kiedys ze sredniaki sa mniejsze!nawet kiedys kcialam sredniaka pieprzastego, ale jak zobaczylam jakie sa duze to zmienilam zdanie na miniature psa pis, a kupilam suke cz-sr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 zaspane dzień dobry 8) ledwo otworzyłam oczy i już musiałam prać dywan... mój pies miał w nocy rewolucję żołądkową :-?
Romas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Nooo,to wspolczuje :( nie mile przebudzenie .... [ quote]No ja tez myslalam kiedys ze sredniaki sa mniejsze!nawet kiedys kcialam sredniaka pieprzastego, ale jak zobaczylam jakie sa duze to zmienilam zdanie na miniature psa pis, a kupilam suke cz-sr [/quote] Nie wiesz co stracilas :D Sredniaki sa debesciarskie :D No dobra...miniatury sa tez debesciarskie.No dobra Olbrzymy tez sa debesciarskie. Wogole te sznaucerki sa super ,moja suczynka od rana molestuje mnie swoim sznurkiem do rzucania :-) Ktory inny pies o 7 rano bylby tak pelen werwy i humoru !!!
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Romas napisał(a): Ktory inny pies o 7 rano bylby tak pelen werwy i humoru !!! mój nie :lol: mój to jeszcze się nie obudził... tzn wstał ze mną o 8 i przeniósł się na fotel ze spaniem... nawet wyjść mu się jeszcze nie chce :lol:
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 za sredniaka dziekuje:))))za bardzo energiczny nazwe to dyplomatycznie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 orsini a od kiedy Ty taka dyplomatka?? :lol: :lol: :lol:
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 zapeszyłam.... muszę wyjść z bublem 8) ech... czasami wolałabym dziecko, pampersa się wsadzi i git (ale tylko pod tym względem :lol: )
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 florance napisał(a):orsini a od kiedy Ty taka dyplomatka?? :lol: :lol: :lol: od zawsze a masz jakies watpliwosci??? :evil: :evil: :evil: :evil:
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 orsini napisał(a):florance napisał(a):orsini a od kiedy Ty taka dyplomatka?? :lol: :lol: :lol: od zawsze a masz jakies watpliwosci??? :evil: :evil: :evil: :evil: ależ skąd!!!! najwyraźniej znamy dwie różne orsini :lol: :evilbat: :lol: :evilbat:
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ale bez sensu to jajo pokazuje... skoro bubel ma 4 mce i 4 tyg, to ma po prostu 5 mcy, co nie? (w końcu kiedyś byłam w matematyczno - fizycznej klasie w liceum :lol: 8) )
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 florance byc moze byc moze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 florance napisał(a):no to już wiemy, kto jest szpiegiem :lol: :evilbat: hahahahhahaha
florance Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Muszę sobie jechać :evil: ptk znowu wymyślił szkolenie :roll: drugie w tym miesiącu! 0X
RobinCzWa Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 florance napisał(a):ale bez sensu to jajo pokazuje... skoro bubel ma 4 mce i 4 tyg, to ma po prostu 5 mcy, co nie? (w końcu kiedyś byłam w matematyczno - fizycznej klasie w liceum :lol: 8) ) No prawie 5 miesięcy, bo tak naprawde to ma dopiero 4mies i 4 tyg :) U mnie za 3 dni też będzie okrągło tyle że 4 miesiące - jak ten czas leci.
Mek Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Agatka napisał(a):Mój TZ tez sobie wczoraj poczytał i stwierdził, ze jestesmy pomerdane ;) Ale wnioski wyciagnął ;) :D hihihi no proszę i od razu lepszy humor masz ;)
Recommended Posts