Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mek chodzi o to zeby pomasował od czasu do czasu ;) :D

Ale sie ubawiłam ;) Rafał przylazł do kompa i pyta co ja tak sie smieje jak głupi do sera ;)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Musze przyznac ,ze ja to nawet nieskromnie mojemu TZ przeczytalam czesc korespondencji.Niech sie chlopina doksztalca :D .
A dla tej czesci forumowiczek co twierdza,ze "trzeba miec co do gory" moge podpowiedziec ,ze grunt to wiara.Wiara gory przenosi a co dopiero biusta :lol:
I tym optymistycznym akcentem ....To do Jutra :D

Posted

Agatka napisał(a):
Madziorka, ale macie edukacje ;)
Ale jostra stwierdziła , ze sie Wam przyda ;) :D

To nie wiecie jakie teraz dzieciaki sa mądre w tych sprawach...... :):):)
W szkole maja przeciez wychowanie do zycia w rodzinie, czy cos w tym stylu..... moze pomyliłam, ale nie sądzę :):):)

Posted

Pierwsza się melduję dziś :lol: A właściwie to powinna być taka minka :( bo chętnie bym jeszcze pospała, a tu niestety :(
Gombar, oj masz rację, "nasze"dzieci są teraz wszechstronnie i dużo wcześniej wyedukowane :lol: Ile i jakich ja się nasłucham historyjek od męża, to hohohohoho, boki zrywać :lol:
A apropos wzorstu biustu to tak mi się przypomniało, ze masaże masażami ale grunt to ćwiczenia, wzmacniające mieśnie/ścięgna w każdym razie to coś co utrzymuje biust :wink: :lol:

Posted

Mój TZ tez sobie wczoraj poczytał i stwierdził, ze jestesmy pomerdane ;)
Ale wnioski wyciagnął ;) :D hihihi

NO fakt, moja Mama i Siostra też niezłe historyjki ze szkoły przynosza ;)

Posted

a u mnie pikna pogoda slonko swieci...a ja w pracy:((((
i nie chce mi sie wracac do domu i robic psy, pakowac sie itp:((((juz nic mi sie nie chce...starosc???

Posted

Orsini ! Gdzie bedziesz jechac ,zostan z nami :-)

Przeczytalam w Galerii ,ze Florance pierwszy raz na tej wystawie widziala sredniaki na zywo i ,ze nie wiedziala ,ze sa takie duze.
I przypomnialo mi sie jak poszlam do hodowli po Zuzie.To bylo ogloszenie w gaziecie typu "Okazja,rodowodowe psy za grosze ".
Do tego momentu mialam doczynienia z malymi kundelkami i z hodowla sznaucerow mini.Ide do tego domu , wpuszcza mnie mila pani a w progu skacze na mnie jakies wielkie ,owlosione cos ,co niemalze po twarzy mnie polizalo.
A jak zobaczylam szczeniaki to juz wogole zwatpilam.Liczylam na alutka kuleczke a tu 12 tyg "konie" na mnie wypadly i jeszcze szczekaly zazarcie.Sredniak zdecydowanie nie jest malym psem :D

Posted

No ja tez myslalam kiedys ze sredniaki sa mniejsze!nawet kiedys kcialam sredniaka pieprzastego, ale jak zobaczylam jakie sa duze to zmienilam zdanie na miniature psa pis, a kupilam suke cz-sr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Nooo,to wspolczuje :( nie mile przebudzenie ....

[ quote]No ja tez myslalam kiedys ze sredniaki sa mniejsze!nawet kiedys kcialam sredniaka pieprzastego, ale jak zobaczylam jakie sa duze to zmienilam zdanie na miniature psa pis, a kupilam suke cz-sr [/quote]

Nie wiesz co stracilas :D Sredniaki sa debesciarskie :D No dobra...miniatury sa tez debesciarskie.No dobra Olbrzymy tez sa debesciarskie.
Wogole te sznaucerki sa super ,moja suczynka od rana molestuje mnie swoim sznurkiem do rzucania :-) Ktory inny pies o 7 rano bylby tak pelen werwy i humoru !!!

Posted

Romas napisał(a):
Ktory inny pies o 7 rano bylby tak pelen werwy i humoru !!!

mój nie :lol: mój to jeszcze się nie obudził... tzn wstał ze mną o 8 i przeniósł się na fotel ze spaniem... nawet wyjść mu się jeszcze nie chce :lol:

Posted

florance napisał(a):
orsini a od kiedy Ty taka dyplomatka?? :lol: :lol: :lol:

od zawsze a masz jakies watpliwosci??? :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

orsini napisał(a):
florance napisał(a):
orsini a od kiedy Ty taka dyplomatka?? :lol: :lol: :lol:

od zawsze a masz jakies watpliwosci??? :evil: :evil: :evil: :evil:

ależ skąd!!!! najwyraźniej znamy dwie różne orsini :lol: :evilbat: :lol: :evilbat:

Posted

ale bez sensu to jajo pokazuje... skoro bubel ma 4 mce i 4 tyg, to ma po prostu 5 mcy, co nie? (w końcu kiedyś byłam w matematyczno - fizycznej klasie w liceum :lol: 8) )

Posted

florance napisał(a):
ale bez sensu to jajo pokazuje... skoro bubel ma 4 mce i 4 tyg, to ma po prostu 5 mcy, co nie? (w końcu kiedyś byłam w matematyczno - fizycznej klasie w liceum :lol: 8) )

No prawie 5 miesięcy, bo tak naprawde to ma dopiero 4mies i 4 tyg :)
U mnie za 3 dni też będzie okrągło tyle że 4 miesiące - jak ten czas leci.

Posted

Agatka napisał(a):
Mój TZ tez sobie wczoraj poczytał i stwierdził, ze jestesmy pomerdane ;)
Ale wnioski wyciagnął ;) :D hihihi

no proszę i od razu lepszy humor masz ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...