jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Romas']Romas dziś ma mnie kto drapać, ale zgłoszę się jutro A prosze bardzo ,moge Cie zawodowo i profesjonalnie ,jak to technik kosmetolog, wymasowac w wyzej wspomnianych miejscach :D To już chyba pod inny zawód podpada :P
Romas Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 No cos ty ,nie wiesz ,ze w gabinetach robi sie masaz i zabiegi na biust !!!! Biusty wszystkich krajow laczcie sie i nie opadajcie :D Mowie Ci czego kobiety nie robia zeby dobrze wygladac.....
florance Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 uwielbiam masaże... wszelkiego rodzaju :roll: 8) :lol:
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Romas napisał(a):No cos ty ,nie wiesz ,ze w gabinetach robi sie masaz i zabiegi na biust !!!! Biusty wszystkich krajow laczcie sie i nie opadajcie :D Mowie Ci czego kobiety nie robia zeby dobrze wygladac..... Biust tak - ale sutki????? :o U mnie ta część ciała jest uboga :lol: więc nie muszę jej jakoś specjalnie dopieszczać :P Zresztą najważniejszy jest wygląd psów, nie??? :D 8)
florance Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 jostra napisał(a):Romas napisał(a):No cos ty ,nie wiesz ,ze w gabinetach robi sie masaz i zabiegi na biust !!!! Biusty wszystkich krajow laczcie sie i nie opadajcie :D Mowie Ci czego kobiety nie robia zeby dobrze wygladac..... Biust tak - ale sutki????? :o U mnie ta część ciała jest uboga :lol: więc nie muszę jej jakoś specjalnie dopieszczać :P Zresztą najważnieszjy jest wygląd psów, nie??? :D 8) hehehehehe Jostra nie słyszałaś, że regularny masaż stymuluje wzrost biustu? :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 florance napisał(a): nie słyszałaś, że regularny masaż stymuluje wzrost biustu? :lol: :lol: :lol: Hehehehe a nie mogłabys tego mojemu TZ powiedziec ;) A tak na marginesie ;) To potem to będą dzieci czytac ;) ;) ;) :D
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 No i dobrze, im może to jeszcze pomóc, a mi nie, w tym wieku to mi już napewno nic nie urośnie :lol:
Mek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 florance napisał(a): a teraz idę się balsamować, bo sobie wczoraj na solarium cycki spiekłam :lol: :lol: :lol: na tym forum to chyba tylko lekko usmiechnieci siedzą :):):)
Mek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 jostra napisał(a): U mnie ta część ciała jest uboga :lol: więc nie muszę jej jakoś specjalnie dopieszczać :P Zresztą najważniejszy jest wygląd psów, nie??? :D 8) kolejna ....usmiechnięta z natury ;)
Mek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Agatka napisał(a):florance napisał(a): nie słyszałaś, że regularny masaż stymuluje wzrost biustu? :lol: :lol: :lol: Hehehehe a nie mogłabys tego mojemu TZ powiedziec ;) A co ? Ma za mały?
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Mek napisał(a):Agatka napisał(a):florance napisał(a): nie słyszałaś, że regularny masaż stymuluje wzrost biustu? :lol: :lol: :lol: Hehehehe a nie mogłabys tego mojemu TZ powiedziec ;) A co ? Ma za mały? co za mały?? :evilbat:
Mek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 jostra napisał(a):No i dobrze, im może to jeszcze pomóc, a mi nie, w tym wieku to mi już napewno nic nie urośnie :lol: Jest jednak nadzieja i sposób na to : :baby:
Mek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 malawaszka napisał(a):Mek napisał(a):Agatka napisał(a):florance napisał(a): nie słyszałaś, że regularny masaż stymuluje wzrost biustu? :lol: :lol: :lol: Hehehehe a nie mogłabys tego mojemu TZ powiedziec ;) A co ? Ma za mały? co za mały?? :evilbat: BIUST .... Ty Malawwaszko czytaj uważniej :D
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Mek napisał(a):malawaszka napisał(a):Mek napisał(a):Agatka napisał(a):florance napisał(a): nie słyszałaś, że regularny masaż stymuluje wzrost biustu? :lol: :lol: :lol: Hehehehe a nie mogłabys tego mojemu TZ powiedziec ;) A co ? Ma za mały? co za mały?? :evilbat: BIUST .... Ty Malawwaszko czytaj uważniej :D TZ Agatki ma za mały biust??? :o :lol:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Mek napisał(a):jostra napisał(a):No i dobrze, im może to jeszcze pomóc, a mi nie, w tym wieku to mi już napewno nic nie urośnie :lol: Jest jednak nadzieja i sposób na to : :baby: ale wtedy taki wyciagniety jak u krowy mućki sie robi:))))
Mek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):jostra napisał(a):No i dobrze, im może to jeszcze pomóc, a mi nie, w tym wieku to mi już napewno nic nie urośnie :lol: Jest jednak nadzieja i sposób na to : :baby: ale wtedy taki wyciagniety jak u krowy mućki sie robi:)))) Orsini lepszy taki niz mikroskopijny :)
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 ale czesto po skonczeniu karmienia maly bius zanika zupelnie !!
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 lejki to moze nie ale zostaja same sutki :) maz mojej kolazanki sie smieje ze dobrze ze ona ma sutki bo przynajmniej wie gdzie przod a gdzie tyl :)
julcia_so Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Witajcie!! :D ufff....własnie skończyłam czytać co napisaliście!! i jestem pełna podziwu dla waszego tempa... :lol: :lol: :lol: po pierwsze: waszko, jesteś WIELKA!! i masz WIELKIE serce!!! :angel: :calus: Boluś jest śliczniutki i kochaniutki taka fajna maskotka!! :P Ale duuuużo dzisiaj napisaliście - czytałam chyba z godzinę!.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: P.S dla Jostry: :lol: :lol: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
florance Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 widzicie jaki Wam miły temat zapodałam? :lol: :lol: :lol: biusty w górę laski!! :lol:
madzior_ka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 fajnie własnie przebrnęłam przez wszystkie posty, które napisałyście też mi to sporo czasu zajęło a ut sie pustawo nagle zrobiło:(((( heh.... jak ja w szkole to tu zawrotne tempo a jak wracam to pustki, no nic moze jescze ktos sie zjawi... Madziorka, powiedz jak Denisek sprawuje sie prowadzony na tym łańcuszku zaciskowym, który ma na zdjęciach? Daje to wogóle coś?, szczególnie chodzi mi o ciągnięcie. tzn o który łancuszek ci chodzi? bo my mamy dwa zaciskowy i półzaciskowy (w nikm jest na zdjęciach). półzaciskowy działa jak normalna obroza w nasyzm przypadku bo po zacisnieciu sie jest dopasowana do szyi a w zaciskowym nie chodzimy bo ja jakos sie szczerze mówiąc nboje, ze jak denis wyrwie do psa czy gdzies to sie za bardzo zaciągnie, wiec raczej jak go szkole to czasem ubieram ale baaaardzo rzadko....
Recommended Posts