orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hahaha i na foty!!! na innym forum to piszesz tak???? no to mamy jednego agenta zlapanego za reke.... :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 bo ja nazeczony zaprzagl do sprzatania i gotowania!i dobrze:))homąto i do roboty!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 E no u nas to lepiej sie nie przyznawac ze sie cos ma ;) hihihi BO ja sie Orsini przyznałam, ze mi sie cos podoba i teraz ona mnie nakreca ;) I przerabane . Wiec lepiej nic nie mówic tylko sobie w domku po cichutku trzymac ;) :D
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hehehehehe juz wiecej nic nie powiem:))))))w takim razie:))))))))) ale mi tez po glowie chodzi tylko pies:)))))i za milion lat jak sie na wies wyprowadze:)))))))
Pink Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Bosh, to ja tez jestem agentem :o Elitesse, widzisz juz nie jestes kura domowa jestes Agent, to ladniej brzmi hihi
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 i kura domowa i agent:))2 w 1:)))wash&go :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ale to Elitesse nazwała siebie kurą :-? Ja nie wiem o co tu chodzi :o
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 jostra napisał(a): Ja nie wiem o co tu chodzi :o a to zadna nowosc:))))blondi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pink Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 2/1 hehe dobre....... Jostra, bo Ona kura domowa jak nic. Ja tez bylam przez wiele lat kura domowa i kurna bylo mi tak dobrze ech zycie JA CHCE SPOWROTEM ZOSTAC KURA DOMOWA!!!!!!!
Agatka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Orsini Kitty Kitty ;) :dog: :diabloti: hihihi MOje marzenie łagodniejsze ;)
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 ehhhhh....i jeszcze kilka konikow do tego i bede szczesliwa juz:)))
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a): Ja nie wiem o co tu chodzi :o a to zadna nowosc:))))blondi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 0X 0X 0X orsini chodziło mi oto, że mi się to nie podoba, bo ja się tylko zapytałam, a otrzymałam odpowiedź "nie gadam z wami i idę sobie" O TO MI CHODZIŁO!!! Jarzysz? :evilbat: :P
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 aaaa tak juz kumam:)))) nie gada z nami bo ma nas w d... i nas nie lubi :evil: :evil: :evil: :evil:
Mek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ja dzis z nudów odszukałem pewne fora i tam sie dowiedziałem , ze Pink tez ma nowe stworzenie w domu a jakos się na dgm nie rzuciło mi woczy by pisała o tym. ???????????????????????????????????????????????????????????????
Pink Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Agenci sa zobowiazani do milczenia :evilbat: A i tak mozna sie wszystkiego w necie dowiedziec jak sie troche tu i tam pograsuje 8) :lol: Mek, ja mam nowe stworzenie tylko wirtualnie :wink: dokladnie od dwoch dni.
Mek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):Mek wlasnie o tym mowimy caly czas:)))) No to się zdrada nazywa. Ta zniewaga krwi wymaga ;););););)
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Pink napisał(a):Agenci sa zobowiazani do milczenia :evilbat: A i tak mozna sie wszystkiego w necie dowiedziec jak sie troche tu i tam pograsuje 8) :lol: Z tych źródeł już wiemy 0X Ale bysmy się chcieli od Was dowiedzieć, czy to dziwne, skoro z nami piszecie? :-? - jeśli to nie tajemnica
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 krwi jak krwi, ale moze jakas kara pieniezna???? :lol: :lol: :lol:
Mek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Pink'] Mek, ja mam nowe stworzenie tylko wirtualnie :wink: dokladnie od dwoch dni. No wiesz ja tam się nie wczytywałem dokładnie tylko tak loooknąłem oczkiem. to prosze TU o szczegóły .
Pink Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 To zeby sie stalo zadosc przeklejam mojego posta z FZ [quote author=Elitesse link=topic=16621.msg553979#msg553979 date=1114888038] a kto zgadnie kto to jest ?? ODPOWIEDZ to jest nasz nowy zwierz czyli Elitessowo-Pinkowy WACIAK II :banan: :jupi: Pontiac - Grasant teraz czekamy na ochy i achy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 te sa u tej pani na www, wklej jakies Wasze moze jak teraz wyglada, bo juz starszy ze 2 razy jak na tej focie
Recommended Posts