Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to nie jest malowane. Przerobione zdjęcie komputerowo. nie wiem ile kosztowaloby, musisz sama sie dogadać. To jest zależne od tego co chcesz mieć zrobione i jeśli całą stronę, to ile ma zawierać informacji, ile podstron itd., itp.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

szczerze powiedziawszy też mam program na swoim kompie, żeby ze zwykłego zdjęcia zrobic taki obraz, ale nie za bardzo umiem to robić. Umiem tylko przerobić zdjęcie, żeby wyglądało jak namalowane, ale juz nic z niego nie wytnę, tzn. nie umiem usunąć niepotrzebnych rzeczy. :)
Orsini jak chcesz, to dam Ci namiary na dziewczynę, która mi to robiła i sama z nia pogadasz.... wytłumaczysz co chciałabys miec zrobione i dogadasz sie co do ceny. Ja nie mogę decydowac za nią;)

Posted

orsini wysłałam do Ciebie pw
Mam nadzieje, ze dobrze to zrobiłam....
A teraz lecę, bo jadę z mężulkiem do Bydgoszczy na zakupy :)

Posted

Aaaaaaaaaa Waszka ale SUPER :angel: :angel: :angel: :angel: , Bolus jest czaderski i na pewnoe bedzie mu u Was SUPER

Gombar, Ciebie rowniez bylo milo poznac :wink: 8) .

Posted

alexandra napisał(a):
Jaki brzydki??!! :o Troszkę czasu, czesania, kąpieli i będzie jak nowonarodzony!!!

hahha brzydal jest - Diabeł tasmański skrzyżowany z Trollem :lol: :wink: i za to go kocham :P

Posted

Waszeczko, Bolus nie jest brzydki, jest tylko zaniedbany. Ale u Ciebie napewno dojdzie do doskonałej formy!
Jesteś WIELKA!!!!

Posted

Malawaszko, Boluś jest całuśny :iloveyou: Jesteś wspaniała! :laola:

Trzymam :kciuki: żeby Lunka szybko przekonała się do nowego kolegi i wyszła wreszcie spod tego łóżka :cunao:

Posted

Malawaszka, gratuluje wielkiego serducha.
Bolka kojarze z przed jakiegoś czasu z tematu typu psy w potrzebie.
Pewnie za kika dni, może tygodni oba pieski będą już ze sobą szaleć.

Posted

a to pierwsze wspólne zdjęcia :roflt: narazie tylko takie mogę zrobić wspólne :roll:

Podpowiedź - Luna siedzi pod łóżkiem :lol: :lol:

co do zabawy to :hmmmm: nie wiem na ile Boluś da radę bo nie widzi :(

Posted

Waszka :smilecol:

Bolek, jest poprostu zaniedbany ale nie wierze zebys go nie doprowadzila do przyzwoitosci i bedzie uroczym sznaucim.

To ze nie widzi, nie ma duzego znaczenia dla psa. A tym bardziej ze jest drugi psiak widzacy w domu, na ktorym bedzie sie orietowal.
Z tego co przypuszczam, jest normalnie tak ze ten drugi psiak czyli Luna, wyczuje ze Bolek jest potrzebujacy i przejmie prowadzenie.

Posted

no i jak schudnie bo tak to raczej nie potrafi biegać :-? jak można tak psa utuczyć - na to jestem normalnie zła na schronisko bo taki gruby tam nie trafił :roll:

Posted

Bez paniki bedzie biegal :lol: :lol: :lol:

W schronisku mial za malo ruchu i dlatego przytyl. Rozruszacie go szybko i bedzie okejos. Sznauci sa mlodo psie z natury i jak sie juz zadomowi i poczuje bezpiecznie, to bedzie brykal jak wszystkie psiaki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...