florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 otworzyła się... sesja stolikowa na koniec :roll: Robin!!! wypadzik melduj z psiurem na trawkę, a nie przed kompem siedzisz!! :evilbat: :lol:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 a ja własnie z polka wróciłam!! :D ależ jest przecudna pogoda - super cieplutko!! :P Robin, to zdjęcie co podałeś zgadza się - to jest Olivka :beerchug: I właśnie Robin - prosimy o więcej zdjęć Roniego w plenerze!! :D Bo jak nie to KARA!! :wink: :evilbat:
RobinCzWa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Hmm, kilka zdjęć w plenerze tam jest, ale starych. Powiem szczerze, że nie bardzo mi sie chce biegać z aparatem na spacerki. Wczoraj chciałem mu porobić kilka fotek w plenerze to zaszło słonko i było za ciemno na ładne fotki. Może dziś - zobaczymy.
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Robin się ukrywa i udaje, że z psem spaceruje :evilbat: :evilbat: :lol:
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 jednak jest :lol: 8) Robin ale takie zdjęcia w ruchu są najładniejsze!!
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Robin się ukrywa i udaje, że z psem spaceruje Hahaha...dobre.... :lol: :lol: :lol: :cunao: a może przestraszył się KARY??!! :roll: :evil_lol:
RobinCzWa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dobra dobra, wiec postaram sie dziś co nieco porobić zanim zgine :roll:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dobra dobra, wiec postaram sie dziś co nieco porobić zanim zgine i tak ma być!! :lol: :lol: :lol:
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dziewczyny, to samo miałam mu dokąłdnie powiedzieć :D Tak więc dajemy Ci... hmmm no powiedzmy godzinke na wstawienie fot :evilbat: :lol: 8)
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 justa dajmy mu dwie... bo jak się chłopak będzie spieszył to się zestresuje i mu nie wyjdą :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 no florance ma racje, może się zestresować! :lol: :lol: więc dajemy mu 2 godzinki i mają byc fotki w galerii bo jak nie to orsini się tym zajmie!.... :evilbat: :lol: :lol:
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 my wszystkie się tym zajmiemy!!!! a to już nie przelewki :lol: :boom:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 oj, tak! :lol: :lol: bój się Robin, bój... :lol: 8) :evilbat:
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 a Mek gdzie się zaszył?? bo jemu też się bęcki należą za ogólny brak zdjęć w galerii!!!! :2gunfire:
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Magda&Egri napisał(a):Dziewczyny ale wy męczycie tych facetów :wink: . Ich i tak jest niewielu na sznauceromaniakach a wy ich jeszcze straszycie :nono: Magda bo nie dość, że niewielu to jeszcze jacyś tacy nieproduktywni :lol: :evilbat: :evilbat:
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Cóż trzeba ich troche pogonić, bo tak to nigdy sie nie wezma do roboty ;)
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Tia, a jak prosiłysmy to sie tak ładniutko wywijali :evilbat:
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 prosiłyśmyyyyy :modla: ale nie da się prośbą, to będzie groźbą :lol:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Robin nam obiecał te zdjęcia więc teraz je napewno robi!! :D czekamy!!! :lol: :lol:
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Magda&Egri napisał(a):Ja idę dać psu jeść i chyba na spacerek gdzieś się wybierzemy :) Z aparatem mam nadzieję :evilbat: :lol:
madzior_ka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 ojw idze ze mnie tu neizła dyskuska ominęła, no nic lece zmniejszac spacerkowe zdjęcia zebyscie jescze mnie nie oskarżyły o brak wiosennych zdjęć:)))
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 a ja jaką pyszną sałatkę zrobiłam :roll: nawet borys całą michę wpalił :evilbat:
Mek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Ja zdjec nie daje bo mi nie wychodzą . A po drugie figa jest tak zarosnieta ze za nic nie przypomina sznaucera :) Florances Ty mogłabys tez zrobic takie pozowane zdjcia bubla, takie jak na wystawe sie psa ustawia. Bo mi się barzdzo Twój psiak podoba . Jest taki bardzo czarny i bardzo biały i bardzo owłosniony. Byłby z niego champion.
Recommended Posts