Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

witajcie to i ja dołącze do was bo widze ze troche smutno tu dzisiaj a ja oglądałam sobie Babe świnka z klasą:))) i nieźle sie uśmiałam! super film!!!:)))) a świnka jescze lepsza;))

Posted

a ja widze. U mnie komputer jest włączony praktycznie 24 godz na dobe i czesto zostawiam wlaczona strone sznauceromaniakow i wychodze. Wtedy caly czas bylbym widoczny jako obecny, wiec bez sensu.

Posted

a ciekawe czy dzisiaj Denis sie na mnie obrazi bo mam zamiar wykąpać mu dokłądnie brzusio, bródkę i łapki bo po wzcorajszej wycieczce wyglądają ekhm... lekko fatalnie:))) chodził po śniegu, błocie, trawie, piasku i nei wiaodmo czym jescze w ciągu jednego dnia acha i jescze po liściasch, patykach i innych dziadostwach, które mu się do włosów powplątywały, wiec bananowe odświeżenie jest koniczne;) a neidawno kupiłam Frontline spray 100ml i jak będzie wytrymwoany to go wypsikam żeby go kleszcze nie męczy:) a zaraz wstawie zdjecia do galerii z wczorajszego dnia

Posted

Gala nienawidzi kapieli w wannie :evil: Ale w rzece czy innym naturalnym zbiorniku wodnym jak najabrdziej :D
Jak w nedziele byliśmy na działeczce to sie nawet nie pytała tylko skoczyła do rzeki goopek jeden 8) Brudna, zmęczona i mokra ale cąła szczesliwa :angel: :angel: :angel: Uweilbia tam jeździć :D W sobote znowu jedziemy ;)

madziorko czekamy na foteczki :angel: :angel: :angel:

Posted

Madziorka, ile zapłaciłaś za 100ml?
Roni też jedzie od tygodnia na Frontline, ale wziąłem tą jednorazówke - kropelki.
Niby wetka mówiła, że w Cz-wie nie ma jakiegoś szczególnego zagrożenia, ale w tym tygodniu gdy u niej byłem miała 2 sznaucery z bebeszjozą (czy jak to sie tam pisze). Kleszcze podobno zgarnęły z trawy.

Posted

RobinCzWa napisał(a):
no, i wlasnie dlatego mam blondynke :)

Bo zycie to sztuka kompromisu :wink:

Jostra,z tym ukrywaniem to jestes moim przeciwienstwem 8) Ja sie tam ukrywam jak moge,ale i tak przewaznie mnie jakis paparazzi ustrzeli,bowiem wodze za soba znak rozpoznawczy :wink: Chyba wiec musze sie przerzucic na mniej charakterystyczne ONki :wink:

Posted

spray oprócz tego ze sie inaczej aplikuje wychodzi duzo tanije, bowiem za 100 ml (czyli to mniejsze op.) zapłaciłam 50 zł (co i tak z tego co widze jest duzo bo na allegro wieksze op. były niewiele drozsze...) a starczy to z tego co obliczałam na 4-5 razy dla miniaturki a psika sie co 1-1,5 m-ca woec na cały sezon gdzies do wrzesnia starczy a kropelki coś koło 20 kosztują a sa na 1 raz więc 5 razy 20 to wychodzi ponad 100 czyli dwa razy drozej niz spray:) ale na przyszły raz kupie chyba wieksze op. bo sie bardziej opłaca...

Posted

hm... no ja jescze nie psikałam, ale na 1 kg gdzieś 2-3 psikniecia bede psikać a zresztą zwróce bardziej uwage nie na losc psikniec a na miejsca zeby wszedzie był spsikany...

Posted

carragan napisał(a):

Jostra,z tym ukrywaniem to jestes moim przeciwienstwem 8) Ja sie tam ukrywam jak moge,ale i tak przewaznie mnie jakis paparazzi ustrzeli,bowiem wodze za soba znak rozpoznawczy :wink: Chyba wiec musze sie przerzucic na mniej charakterystyczne ONki :wink:

Ja z kilkoma sznaucerkami raczej sie nie ukryję :P
Ale jakoś na razie nikomu bardzo nie podpadłam, żeby się ukrywać :evilbat:

Posted

Robin czy Ty ze swoim maluszkiem chadzasz na spacery? Bo jestem w galerii Roniego i wszystkie fotki ma w domu (dywan, pralka, stolik - wszystko pozowane):roll: dawaj plenerki i pieska w ruchu!!!
(a ponad połowa zdjęć to mi się w ogóle nie otworzyła - może tam coś jest, a ja nie widzę...:( )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...