jostra Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 carragan napisał(a):jostra napisał(a):carragan napisał(a):Jesli nie jedziesz do Kielc lub Bytomia to moze byc problem,bowiem my na Bytomiu teogroczny sezon konczmy :roll: Szkoda :( - tam się akurat nei wybieram No coz,pozostaje przyszly rok :wink: Trzymam za słowo :fadein:
tunio Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 jostra napisał(a):carragan napisał(a):jostra napisał(a):carragan napisał(a):Jesli nie jedziesz do Kielc lub Bytomia to moze byc problem,bowiem my na Bytomiu teogroczny sezon konczmy :roll: Szkoda :( - tam się akurat nei wybieram No coz,pozostaje przyszly rok :wink: Trzymam za słowo :fadein: Ja rowniez 8) A teraz zaczne sie zbierac na wieczorny spacer,wprawdzie to ok.23dopiero,ale u mnie dlugo trwa odlepianie sie od komputera :wink:
alexandra Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Agatka napisał(a):A ja miałam pojechac turystycznie i nic z tego nie wyszło ;) Pojechałam fryzowac ;) Wielkie Ci dzięki za to!! :D Agatka napisał(a):Bardzo jestem zadowlona z obu córci Daniczki ! :) Chyba miałas na mysli córeczki Livki :lol: Agatka napisał(a):NO i dla kochanej Beski jeszcze raz gratulacje !! Bardzo, ale to bardzo dziekujemy :D Agatka napisał(a):A no i bliźniaki maja kolejne rodzeństwo . ich Mama Toscana urodizła dzis 8 szczeniaczków !!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje dla Hajanków :wink:
alexandra Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Do florance:) Wymioary ubranka: długość zamka (czyli zarazem długość ubranka na grzbiecie)31 cm plus 3 zm stójka. Dlugość przedniej nogawki od pachwiny 18,5 cm, a od piersi (tak od obojczyka) 24,5 cm ; tylnia nogawka 23 cm, obwód klatki tzn ubranka w kalcie 57 cm ake sa ściagacze, obwód szyji 36 cm i tezściagacze. To tak mniej więcej bo trochę cięzko wymierzyć takie ubranko :/ Dobranoc wszystkim :)
RobinCzWa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 alexandra napisał(a):orsini napisał(a):Robin nie doswiadczenia a jestem realistka:))) no bo do czego taki samiec jak ni e do.... no??? smieci nie wynosi, gotowac nie chce, prania nie robi, ni ezmywa, a za to gada i gada i marudzi i marudzi, ze np. zupa za slona czy inny czort :lol: :lol: :lol: :lol: No niestety ale ogólnie rzecz biorac to jest opis typowego faceta :-? Natomiast jedna prawda jest jeszcze taka, z facetami źle, ale bez nich jeszcze gorzej :lol: Nie wiem czy to akurat ma być żart czy nie, ale prawda jest taka, że to zależy także od Was drogie panie. Ja sam o większość moich dziewczyn sie nie starałem, bo też uważałem tak jak Wy że nadawały sie tylko do jednego. Ale są też takie dziewczyny, które są tego wszystkiego warte. Z moją obecną robimy wszystko razem i nie narzeka. Ta historia sie powtarza praktycznie u wszystkich których znam. Tak więc jak to w życiu, na to żeby facet był dobry też trzeba sobie zasłużyć, no chyba że zamiast przyjrzeć sie dokładniej sobie, szuka sie na siłe gogusia który da sie owinąć wokół palca i będzie robił za Ciebie wszystko, a Ty będziesz sie z niego tylko nabijała co i tak sie skończy tym że znajdziesz sobie kogoś innego kto nie da sobie wejść na głowe. Takie życie.
RobinCzWa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 orsini napisał(a):Racja alexandra:))bo ktos musi jeszcze kase do domu przynosic:)))))))))))))))))))))))))))))))))) No jak sie szuka sponsora to tak jest jak jest.
RobinCzWa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 julcia_so napisał(a):a właśnie, czemu ja mam zieloną żarówke przy nicku, a wy niet?? :roll: :wink: teraz jest szara.... bo wiekszosc ma w profilu włączona opcje ukrywania obecności na forum.
Mek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 RobinieCzegewara Daj Ty se już spokój bo te baby nie są takie złe i cała ta rozmowa to jest z lekkim przymrużeniem oka a mam wrażenie , że Ty to strasznie na poważnie bierzesz. Wiem ,że Cie Orsini wyprowadza z równowagi ale ona lubi robić dym i się przechwala o co ja już z nia robiłem wojne swego czasu. Tak , ze daj na luzzzzzzzzzzzzzzz ;)
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 bo wiekszosc ma w profilu włączona opcje ukrywania obecności na forum. Achhhaaa...dzięki!! :D
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 z dziennieka Borysa: straciłem trzeciego zęba :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 z dziennieka Borysa: straciłem trzeciego zęba to Borysek staje się coraz większym szczerbatkiem :lol: :lol:
Mek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 florance napisał(a):z dziennieka Borysa: straciłem trzeciego zęba :lol: :lol: :lol: Musiz mu w takim razie wywalić tego smoczka z tej linii życia pod spodem Twych postów. :):):)
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Musiz mu w takim razie wywalić tego smoczka z tej linii życia pod spodem Twych postów.dokładnie! :D Przeciez to juz prawie, Bubel - mężczyzna :lol: :lol:
Mek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='florance']dojrzewa :roll: (szkoda tylko, że nie umysłowo) :lol: Umysłowo ?????? Sznaucery to wieczne dzieci ( podobno)
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Umysłowo ?????? Sznaucery to wieczne dzieci ( podobno) heh...zgadza się! :) Denis ma 1,5 roku, a czasem zachowuje sie jak prawdziwy, rozbrykany szczeniak... :wink: :biggrina:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 a słuchajcie jak weszłam na ten "ticker factory" to na co mam kliknąć żeby utworzyć sobie taki nowy licznik?? :oops:
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 jajko mądrzejsze od kury :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 tylko nie wiem jakie zrobić, żeby się czasem nie powtórzyło z kimś... :roll: 8)
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Mek dopiero zauważyłam - piracie jeden :lol: :evilbat:
Mek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 florance napisał(a):Mek dopiero zauważyłam - piracie jeden :lol: :evilbat: Tak sobie zmieniłem przy okazji jak zmnieniałem w profilu ukryj moja obecność :):) A jajka paskudne :evil: :evil: ...zmień szybko na co innego... :D :)
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 a jak wam sie podoba mój nowy emblemacik?? :wink: :mdrmed:
Recommended Posts