florance Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 RobinCzWa napisał(a):julcia_so napisał(a):Nasz Denis ma 34cm dł. grzbietu i wysokości i ok. 49-50 cm w klacie :D Jak mierzycie wysokość w kłębie? Piesek stoi sobie luźno wyprostowany, czy jakoś leży na boku, czy jeszcze inaczej? Pytam, bo jak ja chce zmierzyć mojego to za każdym razem wychodzi inny wynik tak +/- 2 cm, bo Roni albo sie wyprostuje, albo troszke "podkurczy" i już jest co innego. Macie jakiś patent? ja swojego mierzyłam taką miarką (hm, no właśnie - jaką?? :o ) taką stolarską... (nazwa własna:lol:) no wiesz... taka sztywna metalowa... stawiam początek na podłodze i obok bubla :lol: pewnie, że o centymetr w tę czy w tamtą można się pomylić, ale raczej można dokładnie zmierzyć...
florance Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 a co do orsini... Robinku na moje blond oko, to ona Cię podpuszcza :evilbat: (i świetnie jej to wychodzi) stąd moja dygresja o dystansie skierowana tam, gdzie powinna - do Ciebie 8)
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 florance napisał(a):a co do orsini... Robinku na moje blond oko, to ona Cię podpuszcza :evilbat: (i świetnie jej to wychodzi) stąd moja dygresja o dystansie skierowana tam, gdzie powinna - do Ciebie 8) zaraz podpuszcza:))))))))
RobinCzWa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Wiem że mnie podpuszcza, ale skoro dałem sie jej raz sprowokować, to teraz nie popuszcze. Taki już mam charakter.
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 RobinCzWa napisał(a):Wiem że mnie podpuszcza, ale skoro dałem sie jej raz sprowokować, to teraz nie popuszcze. Taki już mam charakter. hahahahaha zawziete to to jak diabli:)) a kakije podniebienie masz???czarnyje pewnie? :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No niby tak, ale takie uparciuchy to tylko zza Buga-jakies ukraince itp:))))to dopiero ciete swolocze :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 florance napisał(a):zawziętus :roll: hehe jak dzieci :lol: :lol: :lol: no , mam nadzieje, ze Robin nie zrobi kulki z gila z nosa i nie rzuci nia we mnie:)))tak jak w przedszkolu sie robilo:))))))
RobinCzWa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Orsini jak czytam dziewczynko Twoje posty to zaczynam rozumieć dlaczego tygrysice czasami pożerają swoje młode.
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 hehehehe, a ja wspomne jeszcze modliszke:))ktora zjada swojego meza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a co :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 orsini napisał(a):hehehehe, a ja wspomne jeszcze modliszke:))ktora zjada swojego meza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a co :lol: :lol: :lol: No dokładnie, lepszego porównania dla siebie znaleźć nie mogłaś.
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 a co:))w koncu do czego Wy jestescie potrzebni jak ni e tylko do 1 rzeczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 az mi Cie zal. Biedactwo musialas miec straszne doswiadczenia.
julcia_so Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Robin - my Denicha mierzymy tak, że ja go prosto ustawiam, żeby stał, a Magda mierzy go metrem takim zwykłym krawieckim, wiadomo, że nigdy dokładnie się tak nie zmierzy, ale ma tak orientacyjnie ok. 34 cm :D
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Robin nie doswiadczenia a jestem realistka:))) no bo do czego taki samiec jak ni e do.... no??? smieci nie wynosi, gotowac nie chce, prania nie robi, ni ezmywa, a za to gada i gada i marudzi i marudzi, ze np. zupa za slona czy inny czort :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 orsini napisał(a):Robin nie doswiadczenia a jestem realistka:))) no bo do czego taki samiec jak ni e do.... no??? smieci nie wynosi, gotowac nie chce, prania nie robi, ni ezmywa, a za to gada i gada i marudzi i marudzi, ze np. zupa za slona czy inny czort :lol: :lol: :lol: :lol: No niestety ale ogólnie rzecz biorac to jest opis typowego faceta :-? Natomiast jedna prawda jest jeszcze taka, z facetami źle, ale bez nich jeszcze gorzej :lol:
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Racja alexandra:))bo ktos musi jeszcze kase do domu przynosic:))))))))))))))))))))))))))))))))))
alexandra Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 orsini napisał(a):Racja alexandra:))bo ktos musi jeszcze kase do domu przynosic:)))))))))))))))))))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 taka cudna pogoda ja ja zaraz szybko do domku i jade robic kundle:((alez mi sie nie kce:(((((
Recommended Posts