Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

RobinCzWa napisał(a):
julcia_so napisał(a):
Nasz Denis ma 34cm dł. grzbietu i wysokości i ok. 49-50 cm w klacie :D

Jak mierzycie wysokość w kłębie? Piesek stoi sobie luźno wyprostowany, czy jakoś leży na boku, czy jeszcze inaczej? Pytam, bo jak ja chce zmierzyć mojego to za każdym razem wychodzi inny wynik tak +/- 2 cm, bo Roni albo sie wyprostuje, albo troszke "podkurczy" i już jest co innego. Macie jakiś patent?

ja swojego mierzyłam taką miarką (hm, no właśnie - jaką?? :o ) taką stolarską... (nazwa własna:lol:) no wiesz... taka sztywna metalowa... stawiam początek na podłodze i obok bubla :lol: pewnie, że o centymetr w tę czy w tamtą można się pomylić, ale raczej można dokładnie zmierzyć...

Posted

a co do orsini... Robinku na moje blond oko, to ona Cię podpuszcza :evilbat: (i świetnie jej to wychodzi) stąd moja dygresja o dystansie skierowana tam, gdzie powinna - do Ciebie 8)

Posted

florance napisał(a):
a co do orsini... Robinku na moje blond oko, to ona Cię podpuszcza :evilbat: (i świetnie jej to wychodzi) stąd moja dygresja o dystansie skierowana tam, gdzie powinna - do Ciebie 8)

zaraz podpuszcza:))))))))

Posted

RobinCzWa napisał(a):
Wiem że mnie podpuszcza, ale skoro dałem sie jej raz sprowokować, to teraz nie popuszcze. Taki już mam charakter.

hahahahaha zawziete to to jak diabli:)) a kakije podniebienie masz???czarnyje pewnie? :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

florance napisał(a):
zawziętus :roll: hehe jak dzieci :lol: :lol: :lol:

no , mam nadzieje, ze Robin nie zrobi kulki z gila z nosa i nie rzuci nia we mnie:)))tak jak w przedszkolu sie robilo:))))))

Posted

orsini napisał(a):
hehehehe, a ja wspomne jeszcze modliszke:))ktora zjada swojego meza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a co :lol: :lol: :lol:

No dokładnie, lepszego porównania dla siebie znaleźć nie mogłaś.

Posted

a co:))w koncu do czego Wy jestescie potrzebni jak ni e tylko do 1 rzeczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Robin - my Denicha mierzymy tak, że ja go prosto ustawiam, żeby stał, a Magda mierzy go metrem takim zwykłym krawieckim, wiadomo, że nigdy dokładnie się tak nie zmierzy, ale ma tak orientacyjnie ok. 34 cm :D

Posted

Robin nie doswiadczenia a jestem realistka:)))
no bo do czego taki samiec jak ni e do....
no???
smieci nie wynosi, gotowac nie chce, prania nie robi, ni ezmywa, a za to gada i gada i marudzi i marudzi, ze np. zupa za slona czy inny czort :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Robin nie doswiadczenia a jestem realistka:)))
no bo do czego taki samiec jak ni e do....
no???
smieci nie wynosi, gotowac nie chce, prania nie robi, ni ezmywa, a za to gada i gada i marudzi i marudzi, ze np. zupa za slona czy inny czort :lol: :lol: :lol: :lol:

No niestety ale ogólnie rzecz biorac to jest opis typowego faceta :-? Natomiast jedna prawda jest jeszcze taka, z facetami źle, ale bez nich jeszcze gorzej :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...