malawaszka Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 aahaha zapomniałam o tej z 2003 :lol: faktycznie :lol:
haniago Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 przepisy przepisy... zamiast je wymyślać i "unowocześniać", zajęli by się nasi urzędnicy lepiej czymś pożytecznym... A teraz mała dygresja: Otóż jak wspominałam parę razy, od niedawna bardziej niż kiedyś zaczęłam przykładac się do pielęgnacji Heidi, tzn. zapuszczam jej brodę i zmiękczam włos na łapkach, itd. Generalnie, efekty ponoć widać. Komplementy na spacerach, ochy i achy, wszystko ok. Ale dzisiaj mąż mojej koleżanki stwierdził pieszcząc moją psicę: "Heidi jakaś Ty śliczna.... ładniejsza nawet od pani!" :P Nawet własny wygląd człowiek poświęca, byleby pies ładnie wyglądał :wink:
alexandra Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 WSTAWAĆ śpiochy :lol: !!!! Muszę z kimś pogadać , bo inaczej usnę, a w pracy jestem więc raczej nie wypada :lol:
alexandra Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 No w końcu ktoś wstał!! Śpiochy, śpiochy, ja już niestety od 4:30 nie śpię :evil:
Ka-Vanga Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 I jeszcze nie usnelas przy tym kompie w pracy :wink: .
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 eee to ja wstaje troszke pozniej:))bo o 5tej:))ale za to codziennie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
alexandra Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Ka-Vanga napisał(a):I jeszcze nie usnelas przy tym kompie w pracy :wink: . Jak to nie :lol: Usnęłam :P Na samą myśl jak wyglądałam między klawiaturą a drukarką śmiać mi się chce. Mimo to nie mogę powiedzieć że się wyspałam :-? A niestety widoków na spanie w ciągu dnia nie ma :(
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Przewidziano obowiązek wyprowadzania psa na smyczy lub w kagańcu, a psa rasy uznawanej za agresywną lub mieszańca tej rasy - na smyczy i w kagańcu. hmmm ciekawe skad ja wezme namordnik dla moich miniatur:))w koncu to sa mieszance czegos ze sznaucerem:)))forma wyjsciowa byl sznaucer:))))))w koncu:))) co za absurd z tym olbrzymem na liscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech dodadza jeszcze wilczarza!!!wiekszy jest w koncu!!!i tak samo dziki! a miniaturowy bulterier?:)))))heheheheh sajko bedzie chyba miala klopoty:)))))na ulicy, za to ze ma takiego dzikiego psa:)))))))))
alexandra Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 orsini napisał(a):eee to ja wstaje troszke pozniej:))bo o 5tej:))ale za to codziennie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Jeju ja bym tak nie wydoliła :( Współczuję :(
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha a dog niemiecki :lol: . o rany :o :o :o :o :o :o :o :o dopiero zauwazylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ka-Vanga Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Niezle sobie powymyslali, hahaha niedlugo ozdobki tez pewnie dodadza :wink: :lol: :evilbat: .
Elitesse Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Olu bo ozdobne to przeciez najgorsze agresory są !! :evil:
Elitesse Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Orsini - musimy sie w Łodzi dogadać co do Banskiej - moje sredniaki na ring wychodza o 10:40
Agatka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 NO nie zartyjcie ze Słonie sa na tej liście !!! I co ja mam ze swoim Słoniem bez temperamentu zrobic??? A sedziowanie w banskiej zacyzna sie o 9:00 A skad masz dokładna godizne?
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 mnie w lodzi nie ma to napisz o ktorej musimy wyjechac,skad wiesz o ktorej wchodzisz???a ja???
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Agatko nawet nie wiedzialas, ze masz takiego niebezpiecznego psa w domu:)))))))hahahaha,ze Was jeszcze nie pozagryzala w nocy:))))))dziwie sie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 to godzina z Łodzi hihih myslałam że sie tam zgłosiłaś.... do Banskiej musimy wyjechac gdzieś koło 23-24 zeby sobie powoli i bez nerwów dojechac, ty bedziesz we Wrocławiu nicowała ?
Agatka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Jak dobrze, ze ja mam tak bliziutko do banskiej :) Ale pierwszy raz bez rafał za granice pojade... Mam nadzieje, ze sie nie zgubie ;) hihihi
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Elitesse napisał(a):to godzina z Łodzi hihih myslałam że sie tam zgłosiłaś.... do Banskiej musimy wyjechac gdzieś koło 23-24 zeby sobie powoli i bez nerwów dojechac, ty bedziesz we Wrocławiu nicowała ? no jak o 23 czy 24 to jakie nocowala?:)))) przyjade okolo 13-14 nie pamietam dokladnie i potem to zalezy, bo albo do Fuki sie wprosze:)))albo do Ciebie...........:))))))))))))))))))))))
orsini Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Agatka napisał(a):Dzieki Bogu ze sypia w łazience ;) aaaaa to dlatego jeszcze zyjecie!!!uffff to dobrze :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 ale ja we Wrocławiu nie mieszkam :) tez musze dojechac hihi chyba ze pójdziesz do moich rodziców :) ale jak bedzie ładna pogoda to mozesz pospacerowac hihihi
Justa Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Ło matko własnie sie dokopałam do listy ras usnanych za agresywne :o Z tym sznaucerem to chyba jakas pomyłka, albo co? :o Szkoda, że miniatury nie dali... :roll: I jest na iej jeszcze "· 21. czarny terier " :o Przeciez to sa psy anioły! Spokojne, powściagliwe co one tam robią?! Niedługo do listy dołączą pewnie labradory i goldeny i wogóle zakaża nam psy miec, bo przeca wszystkie to dzikie bestie :evil: A tak wogóle to wczoraj prawie psa zgubiłam :o Ale dzikie zwierze całe szczęście się w końcu skapnelo, że mnie nie ma w pobliżu i przybiegło :evilbat: Trzeba zaczac chyba na długiej smyczy wychodzic :roll: :evilbat:
Recommended Posts