Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
No i znowu zobacze slodziaka Wiktorka, tym razem w nowej smyczce i obrozce :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .

tak, WQRZAJ mnie jeszcze!!!
Obrozka jest kaput!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: idiotka sie do niej dorwala zaraz na drugi dzionek po kupnie!!!jak kiedys rzuce nia o sciane to sie nie zdziwcie-zostanie tylko futerko na murze!!!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ulala... tak myślałam, że się Robin wnerwi 8) Robinku spokojnie... :)orsini daj już spokój ! muszę się z początkującym sznauceromaniakiem identyfikować w końcu, co nie? :lol:

Posted

Witajcie kochani!!
Dopiero teraz odrobiłam się z pracą i z przeczytaniem Was!!
po kolei, Agatce już gratulowałam maluszków, zresztą osobiście i Mek ja już nagrodę odebrałam za swoje prawie dokładne typowanie gdyż miałam przyjemność, każde maleństwo z osobna w 10 godzinie ich życia potrzymać i pooglądać z każdej strony, są śliczne!!!!! :D
Olu, Natalio wielkie gratulacje za Opole!! i wszystkim zwycięzcom opolskim gratuluję serdecznie!!!! :D
Hm i jeszcze jedno mi się przypomniałao bo ktoś tu rozmawaił o preparatach na wstrętne kleszczory, i ja polecam Advantix, od kiedy stosuję u Beski to to , to odpukać jak dotąd ani jeden dziad jej nie dorwał, a jak stosowałam Frontline niestety kilka złapała :(
Orsini czekam na priva w sprawie zamówienia, o ile się decydujesz :wink:

Posted

A ja tam mam cos w głowie ale musze miec chwile wolnego :) i dokładnie sprecyzowac kwestie nagród :)

Juz sie nie moge doczekac az wróce do domu do dzieciaczków!!!

Posted

Agatka napisał(a):
A ja tam mam cos w głowie ale musze miec chwile wolnego :) i dokładnie sprecyzowac kwestie nagród :)

Juz sie nie moge doczekac az wróce do domu do dzieciaczków!!!

Tak jak napisałam, mnie tam nagroda w postaci "obmacania szczeniaczków" jako jedna z pierwszych całkowicie satysfakcjonuje!!! :lol:

Na Twoim miejscu też bym w pracy nogami przebierała i chciała jak najszybciej do małych :D

Posted

Aleśćie się spisali :D
A ja jestem na chorobie, bo mi kręgosłup wysiadł :( :evil:
I mam problem nawet z siedzeniem przy kompie
Zaraz lecę na masaż
Agatka - czy wysłałaś mi liścik?

Posted

Wstałam dzisiaj z łózka, po czym znalazłam się na podłodze :o 0X
Kiepsko chodzę, siedzę, najlepiej jest mi w pozycji leżącej
Mi się kilka razy w roku coś dzieje z kręgosłupem, ale dzisiaj jest naprawdę nieciekawie
Wczoraj i przedwczoraj przygotowywałam moje psiaki na wystawę i chyba to kucanie z rękami do góry przyczyniło się do mojego dzisiejszego stanu
A psy jeszcze nie skończone :(
Muszę coś ze sobą zrobić, bo przecież za chwilę Łódź, a ja do wystawiania się nie nadaję, umówiłam się na masaż, ale nie wiem czy za 3 dni da się coś zdziałać

Posted

alexandra napisał(a):
miałam przyjemność, każde maleństwo z osobna w 10 godzinie ich życia potrzymać i pooglądać z każdej strony, są śliczne!!!!!

ale super. ja w życiu psiego oseska nie widziałem . I patrząc na zdjecia to raczej one szczury niż psy przypominają ;)

Posted

Mek napisał(a):
alexandra napisał(a):
miałam przyjemność, każde maleństwo z osobna w 10 godzinie ich życia potrzymać i pooglądać z każdej strony, są śliczne!!!!!

ale super. ja w życiu psiego oseska nie widziałem . I patrząc na zdjecia to raczej one szczury niż psy przypominają ;)

oj żebyś wiedział że super!! to niesamowite emocje, bo jakby nie było to cud narodzin, cud życia. To niesamowite , ja w każdym razie nadziwić się nie mogę zawsze że z takiego chomiczka wyrastają takie wielgachne 35 cm miniatury!! Teraz to noseczki jak główka od szpilki albo i mniejsze, łapeczki jak źdzbła trawki, no cudeńka. Mek ja miałam kiedyś jeszcze lepiej!! Gdyż kiedyś, przyjechałam do Agatki wchodzę a tam porodówka i asystowałam Agatce przy odbiorze dwóch ostatnich szczeniąt z ostatniego miotu Danici, jestem ich ciocią chrzestną :D , to dopiero były emocje i widoki!!!
Ale przecież Ty prędzej czy później będziesz to samo przeżywał, jak Twoja lalunia będzie rodzić :wink:

Posted

hej hej - wróciłam do domku po kilkugodzinnej nieobecności, i szybko psa na prawie 2-godzinny spacer, wracam, włączam kompa... rety, aleście się rozpisali!... Super! Ledwo nadążam wszystko poczytać :D
I strasznie się cieszę, że trafiłam na dogomanię.
Bo w końcu spotkałam normalnych ludzi - czyli mających bzika na punkcie sznaucerów :D
Nawet z kłótni dotyczącej trymowania czoła można się wiele nauczyć 8)

Heidi ma cieczkę, na spacerach komedia, wszystkie psiaki idą (lecą!) za nami jak zaczarowane.
Powinnam zamieścić w necie ogłoszenie, że jak komuć ostatnio zaginął pies, to może go szukać pod moim blokiem :evil:

A w ogóle zdziwiło mnie, że moja łobuzica ma już drugą cieczkę, a ma dopiero 12 m-cy... W dodatku pierwsza była w 7 a druga w 12, czyli że jej cykl trwa 5 m-cy. Czy to nie za często?...

Posted

Aleksandro ja sobie tego w ogóle nie wyobrażam i nawet o takich rzecazach nie chce myśleć...

hondka co do cieczki to wszyskto OK , bo psice mają różnie i po 5 i po 7 miesiącach ...

Posted

Jostra, biedaku wiem co przezywasz, bo moja mama ma tez problemy z kregoslupem. Teraz na szczescie (odpukac :wink: ) jest ok i w sumie nic jej sie nie dzieje, ale byly ciezkie okresy i wtedy tez strasznie cierpiala :roll: .

Hondka, nic sie nie przejmuj, to dopiero druga cieczka. Moja olbrzymka pierwsza miala w wieku 11 miesiecy, a drugo po 4, a 3 po 6 i potem juz miala mniej wiecej po 6 nastepne :wink: :D 8) .

Olus, alez Ci fajnie, tak wyprzytulac maluchy, haha zreszta jakby nie patrzec to nasza rodzinka :D . No i bardzo dzikuje za gratulacje :D .

Posted

Łomatko - nadążyć za Wami nie mogę!!!
Florance, obiecałam fotki, ale obiecała mi je wstawić Madziorka. Prosiłam ją o adres mailowy, bo chciałam jej przesłać te zdjęcia, ale ona jakoś się od kilku dni nie odzywa. Tak, że fotki takie ogromniaste siedzą u mnie na dysku i czekają na dobra duszę, która je będzie umiala porządnie przerobić i wstawić tutaj. Ja niestety nie potrafię. A zresztą na tych zdjęciach Amiga wcale nie jest różówa, nie widać jej skóry, więc zaraz po trymowaniu nie wyglądało to tak strasznie, jak się obawiałam: :multi: :D

Posted

hondka napisał(a):
Bo w końcu spotkałam normalnych ludzi - ...

hmmmm...a gdzie Ty widzisz tych normalnych ludzi tu???
No poza mna oczywiscie:))))tylko JA jedna jestem normalna-a wkolo mnie sami wariaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: co za zycie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
hmmmm...a gdzie Ty widzisz tych normalnych ludzi tu???
No poza mna oczywiscie:))))tylko JA jedna jestem normalna-a wkolo mnie sami wariaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: co za zycie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:cunao: :haha: :roflt: :evil_lol:

Posted

o nie jak przyjezdzasz o 22 to ja nie chce!!!
bo u mnie w domu o tej porze wszyscy spia i pobudzisz,wiec sobie daruj.
Jutro sie spotkamy :angel: :angel: :angel: :angel:
A ile u nas na wecie kosztuje zbadanie krwi?wiesz moze?tak na te podstawowe rzeczy

Posted

nie zartuje: dzis NIE chce Cie widziec!
u mnie wszyscy wlacznie ze mna klada sie spac po 21, bo wstajemy o 5tej rano i to dzien w dzien. Wiec sobie daruj,ale jutro zapraszam!!!

Posted

orsini napisał(a):
nie zartuje: dzis NIE chce Cie widziec!
u mnie wszyscy wlacznie ze mna klada sie spac po 21, bo wstajemy o 5tej rano i to dzien w dzien. Wiec sobie daruj,ale jutro zapraszam!!!

kokoko kurko hehehehe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...