orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Ka-Vanga napisał(a): No i znowu zobacze slodziaka Wiktorka, tym razem w nowej smyczce i obrozce :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . tak, WQRZAJ mnie jeszcze!!! Obrozka jest kaput!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: idiotka sie do niej dorwala zaraz na drugi dzionek po kupnie!!!jak kiedys rzuce nia o sciane to sie nie zdziwcie-zostanie tylko futerko na murze!!!
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 ulala... tak myślałam, że się Robin wnerwi 8) Robinku spokojnie... :)orsini daj już spokój ! muszę się z początkującym sznauceromaniakiem identyfikować w końcu, co nie? :lol:
alexandra Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Witajcie kochani!! Dopiero teraz odrobiłam się z pracą i z przeczytaniem Was!! po kolei, Agatce już gratulowałam maluszków, zresztą osobiście i Mek ja już nagrodę odebrałam za swoje prawie dokładne typowanie gdyż miałam przyjemność, każde maleństwo z osobna w 10 godzinie ich życia potrzymać i pooglądać z każdej strony, są śliczne!!!!! :D Olu, Natalio wielkie gratulacje za Opole!! i wszystkim zwycięzcom opolskim gratuluję serdecznie!!!! :D Hm i jeszcze jedno mi się przypomniałao bo ktoś tu rozmawaił o preparatach na wstrętne kleszczory, i ja polecam Advantix, od kiedy stosuję u Beski to to , to odpukać jak dotąd ani jeden dziad jej nie dorwał, a jak stosowałam Frontline niestety kilka złapała :( Orsini czekam na priva w sprawie zamówienia, o ile się decydujesz :wink:
Agatka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 A ja tam mam cos w głowie ale musze miec chwile wolnego :) i dokładnie sprecyzowac kwestie nagród :) Juz sie nie moge doczekac az wróce do domu do dzieciaczków!!!
alexandra Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Agatka napisał(a):A ja tam mam cos w głowie ale musze miec chwile wolnego :) i dokładnie sprecyzowac kwestie nagród :) Juz sie nie moge doczekac az wróce do domu do dzieciaczków!!! Tak jak napisałam, mnie tam nagroda w postaci "obmacania szczeniaczków" jako jedna z pierwszych całkowicie satysfakcjonuje!!! :lol: Na Twoim miejscu też bym w pracy nogami przebierała i chciała jak najszybciej do małych :D
jostra Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Aleśćie się spisali :D A ja jestem na chorobie, bo mi kręgosłup wysiadł :( :evil: I mam problem nawet z siedzeniem przy kompie Zaraz lecę na masaż Agatka - czy wysłałaś mi liścik?
alexandra Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 No właśnie nic dzis nie pisałaś i coś podejrzewałam że jest nie tak z Tobą. A jak to wysiadł, co się dzieje??!! :(
jostra Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Wstałam dzisiaj z łózka, po czym znalazłam się na podłodze :o 0X Kiepsko chodzę, siedzę, najlepiej jest mi w pozycji leżącej Mi się kilka razy w roku coś dzieje z kręgosłupem, ale dzisiaj jest naprawdę nieciekawie Wczoraj i przedwczoraj przygotowywałam moje psiaki na wystawę i chyba to kucanie z rękami do góry przyczyniło się do mojego dzisiejszego stanu A psy jeszcze nie skończone :( Muszę coś ze sobą zrobić, bo przecież za chwilę Łódź, a ja do wystawiania się nie nadaję, umówiłam się na masaż, ale nie wiem czy za 3 dni da się coś zdziałać
malawaszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 o qrde bidulo - zdrowiej szybciutko bo trza wygrywać na wystawie :wink:
Mek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 alexandra napisał(a): miałam przyjemność, każde maleństwo z osobna w 10 godzinie ich życia potrzymać i pooglądać z każdej strony, są śliczne!!!!! ale super. ja w życiu psiego oseska nie widziałem . I patrząc na zdjecia to raczej one szczury niż psy przypominają ;)
alexandra Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Mek napisał(a):alexandra napisał(a): miałam przyjemność, każde maleństwo z osobna w 10 godzinie ich życia potrzymać i pooglądać z każdej strony, są śliczne!!!!! ale super. ja w życiu psiego oseska nie widziałem . I patrząc na zdjecia to raczej one szczury niż psy przypominają ;) oj żebyś wiedział że super!! to niesamowite emocje, bo jakby nie było to cud narodzin, cud życia. To niesamowite , ja w każdym razie nadziwić się nie mogę zawsze że z takiego chomiczka wyrastają takie wielgachne 35 cm miniatury!! Teraz to noseczki jak główka od szpilki albo i mniejsze, łapeczki jak źdzbła trawki, no cudeńka. Mek ja miałam kiedyś jeszcze lepiej!! Gdyż kiedyś, przyjechałam do Agatki wchodzę a tam porodówka i asystowałam Agatce przy odbiorze dwóch ostatnich szczeniąt z ostatniego miotu Danici, jestem ich ciocią chrzestną :D , to dopiero były emocje i widoki!!! Ale przecież Ty prędzej czy później będziesz to samo przeżywał, jak Twoja lalunia będzie rodzić :wink:
haniago Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 hej hej - wróciłam do domku po kilkugodzinnej nieobecności, i szybko psa na prawie 2-godzinny spacer, wracam, włączam kompa... rety, aleście się rozpisali!... Super! Ledwo nadążam wszystko poczytać :D I strasznie się cieszę, że trafiłam na dogomanię. Bo w końcu spotkałam normalnych ludzi - czyli mających bzika na punkcie sznaucerów :D Nawet z kłótni dotyczącej trymowania czoła można się wiele nauczyć 8) Heidi ma cieczkę, na spacerach komedia, wszystkie psiaki idą (lecą!) za nami jak zaczarowane. Powinnam zamieścić w necie ogłoszenie, że jak komuć ostatnio zaginął pies, to może go szukać pod moim blokiem :evil: A w ogóle zdziwiło mnie, że moja łobuzica ma już drugą cieczkę, a ma dopiero 12 m-cy... W dodatku pierwsza była w 7 a druga w 12, czyli że jej cykl trwa 5 m-cy. Czy to nie za często?...
Mek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Aleksandro ja sobie tego w ogóle nie wyobrażam i nawet o takich rzecazach nie chce myśleć... hondka co do cieczki to wszyskto OK , bo psice mają różnie i po 5 i po 7 miesiącach ...
Ka-Vanga Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Jostra, biedaku wiem co przezywasz, bo moja mama ma tez problemy z kregoslupem. Teraz na szczescie (odpukac :wink: ) jest ok i w sumie nic jej sie nie dzieje, ale byly ciezkie okresy i wtedy tez strasznie cierpiala :roll: . Hondka, nic sie nie przejmuj, to dopiero druga cieczka. Moja olbrzymka pierwsza miala w wieku 11 miesiecy, a drugo po 4, a 3 po 6 i potem juz miala mniej wiecej po 6 nastepne :wink: :D 8) . Olus, alez Ci fajnie, tak wyprzytulac maluchy, haha zreszta jakby nie patrzec to nasza rodzinka :D . No i bardzo dzikuje za gratulacje :D .
AMIGA Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Łomatko - nadążyć za Wami nie mogę!!! Florance, obiecałam fotki, ale obiecała mi je wstawić Madziorka. Prosiłam ją o adres mailowy, bo chciałam jej przesłać te zdjęcia, ale ona jakoś się od kilku dni nie odzywa. Tak, że fotki takie ogromniaste siedzą u mnie na dysku i czekają na dobra duszę, która je będzie umiala porządnie przerobić i wstawić tutaj. Ja niestety nie potrafię. A zresztą na tych zdjęciach Amiga wcale nie jest różówa, nie widać jej skóry, więc zaraz po trymowaniu nie wyglądało to tak strasznie, jak się obawiałam: :multi: :D
orsini Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 hondka napisał(a):Bo w końcu spotkałam normalnych ludzi - ... hmmmm...a gdzie Ty widzisz tych normalnych ludzi tu??? No poza mna oczywiscie:))))tylko JA jedna jestem normalna-a wkolo mnie sami wariaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: co za zycie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 orsini napisał(a):hmmmm...a gdzie Ty widzisz tych normalnych ludzi tu??? No poza mna oczywiscie:))))tylko JA jedna jestem normalna-a wkolo mnie sami wariaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: co za zycie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cunao: :haha: :roflt: :evil_lol:
Madziara Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Orsini "normalny" człowieku! Melduję się :P Dzisiaj Cię nawiedzę, jak będziesz spała i nastraszę ostro :P
orsini Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 o nie jak przyjezdzasz o 22 to ja nie chce!!! bo u mnie w domu o tej porze wszyscy spia i pobudzisz,wiec sobie daruj. Jutro sie spotkamy :angel: :angel: :angel: :angel: A ile u nas na wecie kosztuje zbadanie krwi?wiesz moze?tak na te podstawowe rzeczy
Madziara Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Będę Cię straszyć uhahaha Nie wiem, chyba coś koło 14 złotych, jak wszędzie - Iza coś mówiła, ale nie wiem.
orsini Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 nie zartuje: dzis NIE chce Cie widziec! u mnie wszyscy wlacznie ze mna klada sie spac po 21, bo wstajemy o 5tej rano i to dzien w dzien. Wiec sobie daruj,ale jutro zapraszam!!!
Madziara Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 orsini napisał(a):nie zartuje: dzis NIE chce Cie widziec! u mnie wszyscy wlacznie ze mna klada sie spac po 21, bo wstajemy o 5tej rano i to dzien w dzien. Wiec sobie daruj,ale jutro zapraszam!!! kokoko kurko hehehehe
Madziara Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Jutro to ja zapraszam - nie będę małej targać do tej zgraji nieokrzesanych bachorów, po których to ma psowstręt :P
orsini Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 hahahahahah a gdzie bedziesz???U Izy???:))) to zgraja przyjdzie do Was;))))8psow w pokoju 2 na 2 metry?:))hmmmm, noze byc ciekawie:))))
Recommended Posts